Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 511
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Ще пиша задължително Peace
И аз се надявам да се оправи,че майсторите в нашия град са много зле Crazy
Обаче кой препарат да взема на Калгонит или на Сомат newsm78
Ако сте доволни от някой друг,ще ви послушам Hug

# 676
Калгонит вземи.
Сомат са кофти.

# 677
Калгонит вземи.
Сомат са кофти.

Благодаря ти  bouquet
Утре сутринта  това ще ми е първата работа,че направо се побърках днес стази машина и с тези некъдърници от сервиза.
Вземай си вика само СОМАТ,за това си си прецакала машината.......идеше ми да му кажа че е напълно ЛУД #2gunfire

# 678
  • София
Вече и аз мога да се похваля с миялна, НО още не мога да я позлвам, защото не живеем там.
И сега започвам да се информирам какви препарати трябва да си набавя. Ориентирах се за сол, днес в Темпо имаше няколко модела, а сега гледам в брошурата на Метро има Calgonit finish Classic -120таб. за 29лв. добра ли е тази цена, защото Метро вече не е най евтиният магазин.

# 679
  • София
kimbolina, няма да пиша за цените, ще ти подам друга идея  Laughing. 120 таблетки са много нещо. Защо като начало не си купиш по-малки разфасовки, но от различни препарати - така ще имаш възможност да пробваш различни продукти и да прецениш кои измиват хубаво и се разбират добре с твоята машинка  Peace.

# 680
  • София
Вени, права си от една страна, ама аз днес видях Калгонит / по нагоре прочетох добри отзви/, Сомат и Апта, та като гледам избора не е голям. Освен дали е по- добре таблетки, гел или прах  newsm78

Май ще взема от трите вида по малко за да пробвам как е. Днес я гледах като индианец тази миялна.

# 681
  • София
Аз предпочитам да използвам гел и прах. Мога да ги дозирам лесно, в зависимост от това, дали ще ползвам интензивна програма за силно замърсени съдове и ще сложа повечко препарат, или ще ползвам бързото миене и ще ми трябва по-малко.
Но това го установих в първите дни на моята миялна у нас, след като си купих най-голямата кутия с таблетки за миялна, а на следващия ден видях прах и гел и и си взех и от тях  hahaha. Половин година след това не съм купувала препарати  ooooh!!

# 682
  • София
Моля ако има запознати да помагат. Искам съдомиялна, но мястото ми е ограничено. Най-големия проблем е дълбочината. Плота в готов вид е 50см., което означава че дълбочината на съдомиялната трябва да е 45см. Височината до 82см., а ширината до 50см.
Има ли въобще машини с такава дълбочина? Предпочитам за вграждане, но в крайна сметка каквото има. Какво ще ми препоръчате?

# 683
  • София
Значи ще си взема от трите вида по малки опаковки за проба.
Благодаря   bouquet

# 684
Анита, аз ще те разочаровам.
Стандартната дълбочина на шкафовете е 60 см.
Дълбочината на съдомиялните за вграждане варират от 55 см. за най-плитките възможни уреди до 57см. за стандартните.
Няма ли никаква възможност шкафовете да бъдат леко удължени. Защото ширината я имаш за уред от 45 см.?

# 685
Да дам обещания отчет:
Днес пуснах машината с препарат за почистване на интензивна програма.След това не беше толкова побеляла.Заредих събраната посуда и пуснах таблетка Калгонит куантум/Грийн Грюн ми свършиха/ Като свърши програмата съдовете не бяха така бели както вчера,но имаше ивици по тях,авно гланца е дошъл в повече с тези таблети.
Обаче още нещо ме озадачи:ена ,две от чашите имаха петна,като следи от пръсти.Утре ще пусна с Грюна и пак ще пиша.
Много ви благодаря за помоща момичета  Hug незнам какво щях да правя без вас Heart Eyes

# 686
Момичета, моля, ако някой знае добър техник или сервиз за съдомиялна Candy във Варна да сподели. Не е гаранционна отдавна, просто искам добър майстор.

# 687
Имам въпросче - като махна филтъра за да го почистя и отдолу има вода . Понякога има и там някакви остатъци, обаче не мога да бръкна , за да почистя там. Няма някакви големи парчета, но се виждат малки боклучета . Забелязвали ли сте и при вашите машинки това, или аз пак издребнявам  Blush

# 688
Загорели тенджери и тигани не се измиват (дори и леко загорели тенджери) все остават петна от загорялото и петна от мръсотия.Проблема в съдомиалната ли е ?
Пробвах с 2 тигана единия тефлон другия тефлонс  керамика или нещо такова (резултата е незадоволителен)Вашите съдомиални справят ли се с такива проблеми ?

# 689
  • Балчик
Имам въпросче - като махна филтъра за да го почистя и отдолу има вода . Понякога има и там някакви остатъци, обаче не мога да бръкна , за да почистя там. Няма някакви големи парчета, но се виждат малки боклучета . Забелязвали ли сте и при вашите машинки това, или аз пак издребнявам  Blush

Нямам такъв проблем. Има вода ниско долу,това е нормално, но е чиста. Никакви боклучета и боклученца не плуват, но той и филтърът ми не се замърсява, не остава почти нищо по него.

Загорели тенджери и тигани не се измиват (дори и леко загорели тенджери) все остават петна от загорялото и петна от мръсотия.Проблема в съдомиалната ли е ?
Пробвах с 2 тигана единия тефлон другия тефлонс  керамика или нещо такова (резултата е незадоволителен)Вашите съдомиални справят ли се с такива проблеми ?

Ако ползваш хубав качествен препарат и имаш този проблем, значи е от миялната, ако не- смени препарата.  Освен това такива съдове винаги нареждай с лек наклон, а не направо надолу.

Общи условия

Активация на акаунт