Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 525
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Не знам, аз живея в Сопот, до тук никой не си и помисля да дойде за гаранционен сервиз, товаря уреда в комбито и влача към Пловдив. На всичкото отгоре понякога в един конкретен сервиз не искат и да свалят нещото! Бе виждат, сама жена с малко дете и не искат, единия път насмалко не се разревах, добре, че дойдоха още едни клиенти двама мъже и свалиха сушилнята.

# 661
Току що говорих с друг сервиз и човекът беше много разбран.Обясни миче напоследък имат много такива случаи като моя.Посъветва ме да пусна миялната  3,4 пъти празна на интензивана дълга пограма без пепарат.Получавало се пренасищане на пепарати newsm78
Каза и ако след това има проблем да се обадя пак,но едва ли щели да пратят техник за такъв проблем Whistling
Моля се да се опави,че нашите сервизи тук в Стара Загора ..пази Боже да стигаш до тях #Crazy

# 662
Здравейте на всички!!Предстои ни закопуване на съдомялна.Бихте ли споделили какви съдомялни имате,какви програми имат и доволни ли сте от тях.Защото никога не съм имала и нищо не разбирам по въпрпса  Embarassed .Благодаря предварително.   bouquet

# 663
  • София
Здравейте на всички!!Предстои ни закопуване на съдомялна.Бихте ли споделили какви съдомялни имате,какви програми имат и доволни ли сте от тях.Защото никога не съм имала и нищо не разбирам по въпрпса  Embarassed .Благодаря предварително.   bouquet
Вече четири теми все това си споделяме  Grinning

# 664
Получавало се пренасищане на пепарати newsm78

Това е меко казано идиотско...
Бих почистила машината с препарат за почиставне на миялни+перки, филтри.
После бих подменила вида и марката на използваните сол и гланц.

# 665
Получавало се пренасищане на пепарати newsm78

Това е меко казано идиотско...
Бих почистила машината с препарат за почиставне на миялни+перки, филтри.
После бих подменила вида и марката на използваните сол и гланц.

Ползвам сол на Калгонит и преди,когато миеше пефектно -пак тази  сол използвах ползвах,таблетки и гланц на Гюн Гийн.
Утре ще я пусна с препаат за почистване на съдомиялни и ще сменя пепаатите,ще видим.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 22:15 от viktori

# 666
Момичета,не можете да си представите каква простотия ooooh!
Обадих се в севиза и обясник че  посудата ми е цялата побеляла....като поясних ,че не съм сменяла нито препаратите нито настройките......и онзи ми вика -докарайте я......аз отговарям"как да я докарам-тя е вгадена"....а онзи ми вика.."ами разградете я"......след половин час спор ми идеше да му кажа че е напълно луд ooooh!
Сега вече незнам какво да правя,освен да търся сервиз  извън гаранцията Crossing Arms
Виктори, ако съдомиялната ти е гаранционна отиди там, от където си я купила и си кажи оплакването. По закон те са ДЛЪЖНИ да се отзоват на твоя проблем. Поискай да те впишат в регистъра за рекламации. Веднъж вписали, те са длъжни да ти решат проблема, да извикат техник и да осигурят гаранционно обслужване.

# 667
Виктори, препаратите са ти добри.
Солта е едра и ми е любима.
Пусни я празна с препарат, почисти перки и филтри и опитай отново с таблетите и гланца на Грюн грийн.
Не би трябвало да създават проблеми, странно.

# 668
Преди малко извадих филтрите ,след като я бях пускала празна и бяха побелели и те newsm78
Уж си почиствам съдовете ,но като огледах по- подробно  филтърът който е на дъното по крайчетата имаше сякаш кашната хартия.Има ли вероятност маркучите нещо да са се запушили newsm78
Перките  няма как да ги почистя просто ги продухах с уста,въздухът минава свободно.
Цялятя машина отвътре побеляла...сякаш солта е на макс ,а  няма гланц Cryно всъщност гланц има newsm78
Машината е АЕГ,не съм вярвала ,че ще ме разочарова,но ето ти Crazy

# 669
Много сте мили момичета,благодаря ви  bouquet

# 670
Не разбрах за хартията Embarassed.
Нещо с етикети мила ли си в машината?

# 671
Не разбрах за хартията Embarassed.
Нещо с етикети мила ли си в машината?

Не си спомням да съм мила,но може и да не съм догледала нещо.Малкото което намерих по  големия филтър ми приличаше точно на кашната хартия,но дали е така  newsm78 незнам

# 672
Пусни я празна с Калгонит за профилактика на миялни.
Като са добре почистени филтрите и дюзите на перките не са задръстени, вероятно това ще помогне.

А тези от сервиза бих ги убила. Честно.

# 673
Пусни я празна с Калгонит за профилактика на миялни.
Като са добре почистени филтрите и дюзите на перките не са задръстени, вероятно това ще помогне.

А тези от сервиза бих ги убила. Честно.

И аз много се ядосах мила,че чак ми се караха Sick
Много ти благодаря за отзивчивостта Hug
Утре ще пиша какво е станало Peace

# 674
  • София
И аз щях да напиша да я пуснеш празна с препарат за профилактика, но Sourcherry вече се е отзовала със съвети за първа помощ  Laughing Peace!
Един единствен път съм имала проблем с неприятен филм върху съдовете, който се оказа от кофти препарат, но при теб не изглежда да е това.
Дано се оправи машинката, пиши после какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт