Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 714
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
sesses, аз пускам само дългата - 2 часа. Не знам колко изплаквания има, но тази нощ я пуснах с 1/4 таблетка и имаше пак мехурчета и вече и малки точици неизмито тук-там. Така че, вече наистина незнам... как може да е толкова сложно?! Няма как да зареждам мазни съдове, защото се храним предимно със салати и супи... Никога не е пълна на 100%, повечето от съдовете са чаши и прибори - слабо замърсени. Надявам се да са безвредни тези остатъци от препарат... все пак са произведени за съдове, знам ли... Надявах се Грюн да са точно безвредни за нас, така ми беше писал Дедо - един голям специалист от форума... Ох, незнам вече...

# 646
  • Пловдив
Щo не пускаш само изплакване най-накрая? без да слагаш препарат.

# 647
viktory, извикай си спокойно техник. В гаранция е, нали? При мен дойде само защото си мислех, че не-изплакването е от повреда, а той се посмя човекът, обясни ми как да дозирам, беше мнооого любезен. Сега пак не съм доволна от изплакването, но явно пълно щастие няма. Незнам как е възможно използването на миялната да се оказва толкова сложно. Може би в моя случай аз самата си усложнявам живота, но определено не съм на 100% доволна.

# 648
Янтра, нямам само изплакване. Имам 8-мин накисване със студена вода. Пробвала съм го, дори и след него имам забележки. Може би съм луда. Надявам се в мен да е повредата, а не в машината, че аз съм на 32, а тя е на месец само Joy Според теб, вредни ли са тези остатъци?  Grinning Нямат вкус, това ме кара да вярвам, че няма проблеми.

# 649
Пробвай с измита на ръка чаша дали не стават пак мехури. Възможно е да е от самата вода.

# 650
Явно е мания моето. След измита на ръка чаша, изплаквам хубаво, няколко пъти - има ги тези мехури. Може би наистина е от водата, само че когато съм си ги мила аз, не съм обръщала внимание. Сега, понеже гледам всичко под лупа, така е. Не вярвам след 5-6 пъти пълнене и изливане на водата да не е изплакната чашата... Ех, само след 5 месеца, като ми бръмне главата от служебни проблеми, как сама ще се присмивам на себе си... и моите мехури Laughing

# 651
Според мен винаги остава някаква част от препарата по съдовете. Дори и при перфектно дозиране.
Пълно щастие няма.

# 652
sourcherry, а според теб Грюн Грийн по-безвредни ли са за нас?

# 653
Мдам, мисля, че са по-безвредни като съставки. Не съдържат фосфати и хлор. Пише, че са произведени от изцяло растителни суровини. Предвид това смятам, че са ок.

# 654
Явно е мания моето. След измита на ръка чаша, изплаквам хубаво, няколко пъти - има ги тези мехури. Може би наистина е от водата, само че когато съм си ги мила аз, не съм обръщала внимание. Сега, понеже гледам всичко под лупа, така е. Не вярвам след 5-6 пъти пълнене и изливане на водата да не е изплакната чашата... Ех, само след 5 месеца, като ми бръмне главата от служебни проблеми, как сама ще се присмивам на себе си... и моите мехури Laughing

Естествено, че ще има мехури в чашата. По-нагоре пишеш, че наливаш вода на силна струя. Където и да я налееш, ще видиш мехури. Това няма връзка с препарата.

# 655
Мдам, мисля, че са по-безвредни като съставки. Не съдържат фосфати и хлор. Пише, че са произведени от изцяло растителни суровини. Предвид това смятам, че са ок.
съгласна съм напълно. Аз четох, че са безопасни  за нас и нямат синтетични консерванти и ароматизатори и са противоалергични. Не бяха така точните думи, нещо в този смисъл.

# 656
Да, на опаковката пише, че не съдържат ароматизатори, които да алергизират.

# 657
Благодаря на всички! Златни сте, така да знаете!!   bouquet

# 658
Момичета,не можете да си представите каква простотия ooooh!
Обадих се в севиза и обясник че  посудата ми е цялата побеляла....като поясних ,че не съм сменяла нито препаратите нито настройките......и онзи ми вика -докарайте я......аз отговарям"как да я докарам-тя е вгадена"....а онзи ми вика.."ами разградете я"......след половин час спор ми идеше да му кажа че е напълно луд ooooh!
Сега вече незнам какво да правя,освен да търся сервиз  извън гаранцията Crossing Arms

# 659
viktori, нямат право така да се държат според мен. Обади се пак, може да попаднеш на нормален човек. Ако не стане, говори с управителя. При мен от Индезит дойде супер разбран мъж, много културен и в час. Отдели ми нужното време, цяла лекция ми изнесе... а моята машина не беше развалена, аз не знаех как се дозира препарат. Така че, според мен не се предавай и си търси правата. Съществува комисия за защита на потребителя ако щеш, не знам колко е ефективна, но...

Общи условия

Активация на акаунт