галено на габриела освен габи

• 6 615
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Зависи майката колко е строга с роднините  Grinning

# 16
При Роза и Снежана не се обсъждаха никакви варианти, а тук в предната тема имаше сто пъти по-хубави имена от Габриела.

Иначе нищо чудно да е Бри, Ела или бла-бла в градината. Другият вариант е да им казват по фамилии  Mr. Green Понеже дъщеря ми е част от едно такова голямо адашеско множество, преди фамилиите се толерират различни съкращения и вече ако и двете/трите/колкото са там съкратеното им е едно и също, могат да минат на фамилии.

# 17
  • София
В градината и където и да било другаде, ще й казват какот детето е свикнало.
За вкъщи обаче е по-сложният момент.

Иначе само Габи ми харесва...
Иначе и Биби съм чувала за вариант.

# 18
При нас след Габи, следва уточнение- малката,голямата,русата и т.н. Поне в уч. да ги разпределят по две в клас.

# 19
  • София
Я, още една Габриела ...  - да е жива и здрава!  Simple Smile
Както и да го въртиш мисля, че все  Габи ще си й викат.

# 20
  • бургас
май верно ще си бъде габи  Laughing аз мога да я наричам както си искам но за всички ще е габи аз немога на всеки поотделно да обяснявам  Confused не че не харесвам това умалително просто исках да разбера и други варианти.
благодаря ви  Hug Hug Hug

# 21
  • София
то няма какво да обясняваш - някой като пита как се казва - казваш, това, което ти харесва, по-късно детето се редставя, както е свикнало да го наричат... в детската , като тръгна сина ми, също питаха, как точно да го наричат, както си е свикнал... не е такава драма...най-трудно е всъщност с роднини, които са си решили, че еди как си ще казват на детето...но пък то не пречи, да му казвате и по различен начин.

# 22
Габи най ми харесва от производните на Габриела.

# 23
  • Най-красивата страна
Бела

# 24
Ммм, да!
Много ми харесва.

# 25
И какъв е смисълът да кръстиш детето си Габриела, за ду казваш с коренно различно име?

# 26
  • София
И какъв е смисълът да кръстиш детето си Габриела, за ду казваш с коренно различно име?
и аз това се чудя  Rolling Eyes

# 27
  • Пловдив
Само дето според мен няма нищо общо с Габриела.

И аз подкрепям Мафани - защо трябва да си кръщаваш детето с едно име, пък да се чудиш с кое друго да му казваш.

# 28
  • София

Да се избегне неудобството, че поне още четири /например/ момиченца от даденото обкръжение ще носят същото име.  Simple Smile

Жалко, че са запокитени в ъгъла толкова много други не по - малко интересни, също така благозвучни и не непременно остарели имена ...  ooooh!

# 29
  • София
А да, то защото Белите и Изабелите са много малко Simple Smile направо ще го избегнат...ам друг път...
Бела е прекрасно име, но няма нищо общо с Габриела... ако се харесва Бела, то просто да е Бела.

Общи условия

Активация на акаунт