БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 124 314
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да се похваля и аз с моята първа придобивка, но не и последна със сигурност  Laughing - ваучер за фотокнига от kolektiva. Вече даже я подготвям за поръчка, защото искам книгата за Нова година, ще е подарък за кръстниците, със снимки на тях с малчо от различни поводи.

И аз това закупих. Лесно ли ще се справя с правенето на книгата? Много не ме бива в тези неща  Embarassed
И знаеш ли случайно в какъв срок може да бъде готова. Например от тези дни до края на годината дали мога да я имам? Благодаря ти предварително!  Hug

Приятно пазаруване на всички!   bouquet
Mili, според мен е много лесно да си направиш книжката. След първоначалната паника, че не мога да се справя се обадих във фотото и помолих да сваля снимките, които искам, да ги занеса на място и да оформим книгата там. Но ми казаха, че не може, имали много работа до Нова година, след това можело, но със доплащане. И така извиках неволята  Laughing и седнах аз да си я направя сама. С много  желание и любов, много опити и свалени снимки от интернет за фон. Няколко вечери по 1 час с часа червено вино и се справих  Peace Дано крайният резултат е добър. Вариантите за доставка са 3 или 5 дни   bouquet Само забравих да попитам дали не мога да си я взема от там, защото често минавам от там  newsm78. Затова пак ще им звъня.

# 121
eva_s можеш да си я вземеш от там, пише го на самия ваучер
аз мисля, че не е никак трудно да се направи книгата, само се чудя дали да си свалям и аз фонове за страниците или да ползвам мои снимки за фон на цялата страница, но да ги направя черно бели и изсветлени или сепия, май така ще се получи добре
сега почвам да ровя за рамки за снимките, че тези в програмния продукт ми се струват малко, ефектите също
имате ли идея от къде мога да сваля допълнително рамки и ефекти?

# 122
  • София
eva_s можеш да си я вземеш от там, пише го на самия ваучер
аз мисля, че не е никак трудно да се направи книгата, само се чудя дали да си свалям и аз фонове за страниците или да ползвам мои снимки за фон на цялата страница, но да ги направя черно бели и изсветлени или сепия, май така ще се получи добре
сега почвам да ровя за рамки за снимките, че тези в програмния продукт ми се струват малко, ефектите също
имате ли идея от къде мога да сваля допълнително рамки и ефекти?
Е, anbibian   bouquet страхотна идея за фон, защото аз сложих наша, нормална  снимка за фон, но ми идва много цветно. Много интересно ще се получи  Peace

# 123
  • София
запсвам се да ви следя
много интересни оферти

# 124
Айде и ноктите оправих с днешната оферта на задружно. а ваната с мляко на грабо е супер за подарък по празниците. след малко отивам на микродермоабразието и ще напиша отзиви като се върна.

# 125
  • София
Здравейте момичета. С книгата и аз ще се мъча. За дълготраен Шилак имам ваучер от преди 2 месеца, звънях им миналата седмица и казаха, че след нова година ще имат възможност, удължават валидността на ваучерите. Видях код за -5лв. на Задружно, но не виждам къде да го напиша. Някой ползва ли го вече, ако може малко напътствия да ми даде.

# 126
И аз се записвам да ви следя. До сега не съм имала възможност да пазарувам на такива промоции. Доста сайтове излязоха вече. Сега разглеждам един - www.napolovina.com  Някой да си е купувал от там? Сигурно ли е, че ще си получа ваучера?

# 127
Здравейте. И аз съм фенка на сайтовете за колективно пазаруване. Но тук дадохте толкова много сайтове за които не бях чувала дори. Не е възможно да ги запомня всички и да ги следя, но фаворита ми е grabo.bg. За сега съм си взела само екскурзията до Истанбул. Не съм пробвала от другите оферти, защото за нашия град още няма. Иначе за София са много примамливи. Надявам се скоро време да се включат и в другите градове.

# 128
И аз се записвам да ви следя. До сега не съм имала възможност да пазарувам на такива промоции. Доста сайтове излязоха вече. Сега разглеждам един - www.napolovina.com  Някой да си е купувал от там? Сигурно ли е, че ще си получа ваучера?

Аз си взех от Наполовина ваучер за почистване на лице и Спа маникюр и дори вече бях в салона в Иван Вазов. Много съм доволна.
Едва ли, който и да е било от тези сайтове ще си позволи да бъде некоректен с потребителите, защото във времето на интернет и фейсбук това ще ги съсипе за няколко часа.

# 129
Аз си купих ваучер за  2 тренировки POWER PLATE и някакъв анализ на мазнините с професионална апаратура, супер изгодно. Чак се обадих в студиото да ги питам дали няма лъжа в това, в което пише. Те ми казаха, че всичко си ОК и наистина е такава цената. Много ми е интересно за тези тренировки, приятелите много ми ги хвалят, а и ми е наблизо, ще пиша да ви кажа Simple Smile

# 130
  • София
Момичета, бихте ли ми обяснили какво се случва ако не се съберат минимален брой купувачи? Би трябвало да ти върнат парите, но как става, ако си платил в брой, чрез easy pay?

# 131
Там от където си купих моя ваучер няма такова правило. Купих си го и толкова. Може в другите сайтове да има някакво такова изискване. За първи път пазарувам така и не съм много наясно.

# 132
Здравейте. И аз съм фенка на сайтовете за колективно пазаруване. Но тук дадохте толкова много сайтове за които не бях чувала дори. Не е възможно да ги запомня всички и да ги следя, но фаворита ми е grabo.bg. За сега съм си взела само екскурзията до Истанбул. Не съм пробвала от другите оферти, защото за нашия град още няма. Иначе за София са много примамливи. Надявам се скоро време да се включат и в другите градове.

Аз ги харесах във фейсбук, и по този начин им виждам офертите всеки ден.

# 133
Дразни ме Колектива,че си праща безпорядък офертите и без да пише за кой град,докато Задружно пише офертата за Варна,София...

# 134
  • София
 Момичета, моля помагайте, мисля да изненадам мъжа ми с http://www.slon.bg/sofia/46-romantichen-uikend-v-gyrciq-samo-za- … q-zemela#comments, ако някой има инфо или мнение, ще бъда много благодарна  Hug Дали си струва да ходим само за един ден, дали тези дестинации наистина са интересни и т.н. В Гърция не сме ходили никога, затова питам.
 Весели и красиви празнични дни и нощи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт