БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 827
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
В Колектива днес има страхотна оферта  Laughing
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/
Вижте я и ако някой може да каже нещо за тази туристическа агенция, с мъжа ми обмисляме да си вземам ваучери.
Аз чакам подобна оферта за Истанбул.

# 331
За Гърция и ние сега тъкмо се чудим. Офертата е добра, но хотела „Alkyonis” се намира на 40 километра от Солун.
Анбибиан, аз си купих 4 ваучера за Истанбул :Д Според мен едва ли до септември ще се пусне нова оферта, защото от Грабо и Дийлс.бг се продадоха общо 3500 екскурзии - дали Караджъ турс ще смогнат  newsm78
Иначе и в Грабо днес има много добра оферта друга - за 180 лева до Букурещ и Виена... И за там много се колебая... Много!  newsm78 Тези сайтове наистина са разоряващи  Joy

# 332
Да, ние видяхме, че хотела е извън Солун, но нали екскурзията е организирана, първия ден ще сме в Солун с автобус и екскурзовод, а за втория ден са предвидили свободно време в Солун, така че няма да е проблем надявам се.
Само ме притеснява, че агенцията въобще не ми е позната и никога не съм чела отзиви за тях.
Колкото до екскурзията до Будапеща и Виена - цената е добра, но пътя е много, а времето малко. За Виена сме решили да си отидем сами със съпруга ми тази година и да отделим поне 4-5 дни да разгледаме града и дворците иначе според мен няма смисъл.

# 333
  • софия
И на мен ми хареса офертата за Солун, но не може със собствен транспорт. Обаждах се да питам. Иначе щяхме да се включим в груповите мероприятия, но със зверуна не искам да пътуваме с автобус и не искам ограничения откъм време и място за багаж за ИКЕА.

# 334
Аз малко не съм в час... Какво представлява ИКЕА? Да не е някакъв голям супермаркет и защо е толкова специален?

# 335
Аз малко не съм в час... Какво представлява ИКЕА? Да не е някакъв голям супермаркет и защо е толкова специален?
магазин за мебели, домашни потреби и т.н. Много голям и с богат асортимент Grinning  Ето каталога на гръцката икеаhttp://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/

# 336
Доволни ли сте от стоките на ИКЕА?

# 337
И ние се решихме да си купим ваучери за Солун, за 100 лева офертата е супер и  хубавото е, че пътят не е много. Купил съм 4 ваучера и за Истанбул, не знам как ще ги съчетаем Grinning

Колкото до непознатата агенция - да, дори такава да е, според мен най-малкото Колектива вече е утвърдено име, в някаква степен, и едва ли ще рискуват, така че...  Peace Все се тръгва от някъде, а тези сайтове са много добри за нови фирми

# 338
И ние се решихме да си купим ваучери за Солун, за 100 лева офертата е супер и  хубавото е, че пътят не е много. Купил съм 4 ваучера и за Истанбул, не знам как ще ги съчетаем Grinning

Колкото до непознатата агенция - да, дори такава да е, според мен най-малкото Колектива вече е утвърдено име, в някаква степен, и едва ли ще рискуват, така че...  Peace Все се тръгва от някъде, а тези сайтове са много добри за нови фирми
Е, нали можеш да ги ползваш в рамките на няколко месеца? Все ще намерите време Grinning

# 339
  • София
И ние сме в голяма чуденка за тази екскурзия в Солун, защото и ние взехме за Истанбул.
Офертата звучи много добре, мъжа ми също я хареса, та ще мислим още малко и може би ще я купим.

# 340
Ако на някои не му се ходи вече до Инстамбул, може и да се разберем Wink

# 341
От известно време следя тези сайтове и сега намерих и темата в бг-мама. ЗА мен това е едно от най-добите места за ориентация кое си струва и кое е измама Simple Smile
За мен най- интересни са офертите за екскурзии ,по простата причина,че за Плевен други няма Simple Smile
Много искам да прочета отзиви на закупилите офертите за Истанбул и Солун след като се върнат.
Интересно ми е и дали ще има хубави промоции за летните курорти,поне в слабите месеци.

# 342
  • София
...
Интересно ми е и дали ще има хубави промоции за летните курорти,поне в слабите месеци.

И мен горещо ме интересува, особено сега като ни погнаха и графици за отпуските да правим, съвсем се замечтах за морето....   sport027  grinning039

# 343
Следя си аз няколко сайта, но тук открих и доста други  Crazy
Отивам да разглеждам офертите им  Peace

# 344
Тези сайтове набраха популярност буквално в последният месец-два, като някои от тях съществуват малко по-отдавна - може би 6 месеца, ако греша, поправете ме. Роят се с всеки изминал ден.
Сигурен съм, че летният им сезон ще е много пълен и ще преливат от оферти за родното черноморие.

Общи условия

Активация на акаунт