Ямболски чудеса

• 67 515
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • Ямбол
парти/детски клуб Арлекино не се пуши

# 676
Благодаря ви за информацията Hug

Никид, вчера за Арлекино ми казаха, че се пуши, става въпрос за вечерно посещение, не за детско парти.

# 677
Здравейте радвам се че има такава тема за мами от Ямбол,хайде да се включа и аз - имам едно малко съкровище  момиченце на година и половина, в майчинство съм и в момента се гледаме у дома Simple Smile

# 678
Ще се радвам да се запозная с други мами с които да споделяме грижите  и радостите  около отглеждането на децата и а защо не и заедно да направим нещо с което  да разнообразим ежедневието си

# 679
  • Ямбол
raya_g,здравей и добре дошла.
Днес имаше бебешко кафе за първи път в Ямбол,нямаше много присъстващи на срещата,но пък беше приятно да се запознаем малки и големи и да обменим опит.
Разкажи нещо за себе си,за малката,първо детенце ли е,слуша ли,къде излизате,как ви минава деня...
Нека и другите не се спотайват,защо не си измислим теми,които да обсъждаме,за да ни е по-активна темата.

# 680
Здравей никид ами да първо детенце ми е,малко понамалихме разходките защото времето вече не е подходящо и повечето време сме си у дома

# 681
  • Ямбол
Никид, аз съм очарована от малката Деничка, такъв бонбон е! Аз другия път ще взема да дойда без моята хала, че днес изобщо не можах да се включа, ама какво да направя, като им нямам много доверие на каките по детските центрове, а и Маги обикновено е най-мъничка.ще се радвам пак да се видим!
raya_g, добре си дошла!

# 682
Здравей Майола Бени,ще се радвам да се запознаем!

# 683
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.158873710839351.37502.1 … 172867&type=3
Момичета вижте снимки на детския център Мечо Пух (до пожарната,блокчето отзад)изглежда много подходящо за забавление зимата и за РД.Канени сме на РД в неделя ,ще ви кажа и цените как са и дали е хубава организацията

# 684
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.158873710839351.37502.1 … 172867&type=3
Момичета вижте снимки на детския център Мечо Пух (до пожарната,блокчето отзад)изглежда много подходящо за забавление зимата и за РД.Канени сме на РД в неделя ,ще ви кажа и цените как са и дали е хубава организацията
Много ще се радвам да споделиш. От много време се чудя дали мога да заведа детето там да играе, а аз да пия нещо. Ще чакам отзиви Simple Smile

# 685
Ние сме ходили в клуба, харесва ни, за малки деца е подходящо. През студените зимни месеци смятаме честичко да се отбиваме. Чувам, че цените за парти за РД са високи, но лично не съм питала.

# 686
  • Ямбол
там се състоя миналата седмица срещата "бебешко кафе" с консултант по кърмене на Ла лече Лига.
Учуди ме факта,как може мястото да не е предвидено за колички  newsm09

# 687
И аз съм ходила в този детски център. Хареса ми това, че е сравнително просторно, има и лабиринт, и място за "по-тихи" забавления. Виж, за количките наистина е недоизмислено (това, че няма двор за игра на въздух - също), но май в Ямбол няма по-подходящо място от такъв тип.
Цените за РД не мога коментирам, защото не знам какви са.

Майола Бени, как така без халата ще дойдеш, недей! Mr. Green Ще се радвам да се видим, а децата да си поиграят (търчането след тях е част от емоцията, определено знам какво говоря, защото си имам един ЩрЪкалко, който не спира и за миг Wink). През ноември трябва да идвам до Ямбол и ще се опитам да организирам и едно Бебешко кафе.

В тази връзка, да ви попитам - момичета, как мислите - кога ще е по-удачно да бъде - в делничен ден, или през уикенда?

# 688
  • Ямбол
Amorevole,за мен лично е без значение

# 689
http://www.iambol.vlez.bg/index.php?showpage=4602  тук им пише цените,но не става ясно когато са група деца в цената има ли включено нещо друго освен играта в детския кът,ако е само това наистина е скъпичко

Общи условия

Активация на акаунт