Ямболски чудеса

• 67 526
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Здравейтееее!! Как сте, момичета?
Не съм мярвала скоро мамаГали
Тук съммммммм Hug,здравей Мимка.Всеки ден хвърлям по един поглед на темичката и чета постоянно.Сега съм на вълна шофьорски курс,във вторник ми е изпита за кормуването и съм се ошашкала яяяко Laughing
Друго какво да кажа,Ванко е в предучилищна ,но е настинал и си го оставих днеска и утре в къщи ,за да го стабилизирам с разни билки и витамини.Пералнята ми се развали,хладилника ми прави чалъми ,машината ни за водата спря да охлажда,абе луда работааа Laughing.Майната му на всичко Ванко да се оправи пък другото ще се нареди.Тази вечер има куклен театър,премиера на нова приказка за Ямболския театър и ще го заведа да го поразсея малко.
Ами това е при мен Hug

# 661
  • Ямбол
mamagali_vanko,при кого караш шофьорките курсове,аз преди 2 години ги изкарах и се радвам,че сега доста са затегнали изпитите и часовете.
И да разкажете как е било на театъра,кога и ние ще пораснем,че да ходим Simple Smile

# 662
Здравейте! Не знаех, че има такава тема, но пък не съм и търсила, де  Simple Smile
Попаднах случайно на тема за друг град и се порових да видя дали има за нашия.
Родена съм в Ямбол и тук си живея. Прегледах последната ви тема, но не подробно. Наистина е хубаво да споделяме за града ни, за неща, които ни вълнуват и да се обменя информация, която да е от полза за всички в темата.
Видях, че сте коментирали дали има класически хомеопат тук - в Ямбол няма класически хомеопат. Масово повечето от лекарите в града ни, които изписват хомеопатични лекарства го правят в разрез с принципите на класическата хомеопатия. Казвам го от опит, тъй като бях "лекувана" с хомеопатия от д-р Ася Янкова. Добре, че се порових и почетох и не продължих.

Ще следя темата и ще се включвам. Приятна вечер!

# 663
  • Ямбол
Palia,добре дошла,ще се радваме да ни се представиш и да се включваш

# 664
Първо ще кажа за кукления тетър-приказката се казваше ,,Звездичко,,.Много смешна,весела и хубава постановка.Ако имате възможност заведете децата си,и естествено ако има друга постановка.Не знам защо толкова малко се рекламира кукления театър,трябва точно до там да отидеш ,за да разбереш ще има ли представление или не.Навсякъде е пълно с какви ли не плакати,за барове,кръчми,фолкаджийки и т.н ,но не и за театрите #Cussing out.
За първи път водих малкия като беше на 2г и до ден днешен много му харесва да ходи на театър.Не знам защо го правят това да няма никаква информираност ,но е много лошо според мен.
 А за шофьорския курс карам го при Стойчев,32 часа по 40мин е единия час,за 350лв.Да ви кажа честно лично за мен и моето усещане аз не съм се научила да карам а трябва да се явявам на изпит newsm78.Сметнете на 10 инструктора по 5 човека на месец да им вземат изпита,колко човека пишмян шофьори излизаме на месец само за Ямбол ooooh!.Ужас ви казвам ,ами да се молим да няма инциденти Praynig Laughing

редактирам се ,представлението беше ,,Звездичко,, а не Свещичко,не знам какво ми влезе в главата,моя син ме поправи и ми се смя днеска ooooh! Laughing

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 16:23 от mamagali_vanko

# 665
  • Ямбол
Ех, че хубаво! Чакам дребосъчка да порасте още малко и ще ходим двете на театър! Според вас каква е горе-долу подходящата възраст за това?
Palia, добре си дошла в темата! Ще се радвам да се отбиваш по-често. Мисля, че съм те виждала из темите за вегетарианството и веганството - честичко надничам там и си крада от идеите ви.

# 666
Благодаря за посрещането  Simple Smile !

Мисля, че съм те виждала из темите за вегетарианството и веганството - честичко надничам там и си крада от идеите ви.

Да, аз май повече в алтернативния подфорум се разписвам. Бях си решила да не учавствам в много теми или поне само да ги следя, че в един момент ми идва в повече виртуалното общуване. Но в ямболската тема просто нямаше начин да не се запиша  Simple Smile.

# 667
Момичета, скоро не съм писала в темата, но ви чета редовно и виждам, че някои са се „завърнали” в нея. Hug

Влизам тук, защото имам удоволствието да ви поканя на първото в Ямбол Бебешко кафе!

Заповядайте на Бебешко кафе!

Бебешко кафе е отворена за всички среща, организирана със съдействието на Ла Лече Лига

Ако очаквате дете, ако имате бебе, ако искате да научите повече и търсите къде да зададете всички въпроси за кърмене, които имате – Бебешкото кафе е за вас!
На сладки приказки, с чаша топла или разхладителна напитка, да си поговорим за кърмене и за всички неща, които ви интересуват в тази връзка и бихте искали да споделите/коментирате с други майки. Бебешкото кафе няма определена тема - свободни сте да зададете всички въпроси за кърмене, захранване, отбиване и живота с кърменото бебе.

Ямбол - 20 октомври (четвъртък) от 10.30ч. – детски развлекателен център „Мечо пух” на ул.”Димитър Благоев”20 (в блока зад пожарната)

За повече информация можете да посетите сайта на Ла Лече Лига - България или страницата на Бебешко кафе във Фейсбук.

Разпространете новината, споделете предстоящото събитие онлайн и офлайн и доведете приятели!

Очакваме ви!

# 668
  • Ямбол
Лелее, доживях! Аморелов, само да е хубаво времето и сме там!

# 669
И аз с удоволствие бих посетила бебешкото кафе, но моето бебе поотрасна и мама е на работа Wink

Дано събитието стане традиция и като се наканим за второ ще съм на линия Hug

# 670
Идеята за бебешко кафе е много хубава,стига да могат мамите да се придвижват до там в тоя студ Peace.А дали ще правят рожденни дни там ,че почвам от сега да се чудя за декември месец къде ще го правим Tired

# 671
Засега прогнозите за четвъртък са за слънчево време с приятни температури. Wink
mamagali_vanko, тъкмо на Бебешкото кафе може някоя от майките да попита за условията за празнуване на рождени дни и да сподели. През лятото, когато си бяхме за няколко дни в Ямбол, ходихме в този детски център Алекс да си поиграе, предишния ден бяха празнували рожден ден, но не съм питала по-подробно.
Като заговорихте за време, да ви призная нещо смешно. Организирам бебешко кафе с подкрепата на ЛЛЛ от февруари. На третото кафе една от майките се пошегува, че всеки месец, когато се събираме, все вали. И наистина - до юли включително, в деня на "кафето" винаги валеше. Mr. Green Може да е перфектно времето преди и след, но на същия ден - задължително дъжд, шегуваха се с мен или да се обаждам на Емо Чолаков предварително, или да започна да пускам тото. GrinningОт август се "наредиха" нещата, само слънчеви дни улучвахме. Laughing Да видим сега какво ще е времето в Ямбол в четвъртък (жалко, че аз няма да мога да дойда, но няма как просто).

Daya, и майки на пораснали кърмачета са добре дошли, а също и бременни момичета. Wink По-нататък, в зависимост от това кога имаме възможност да дойдем в Ямбол, може да е в събота или в неделя и тогава ще се радвам да се видим.

Майола Бени, дано да успееш! Hug

# 672
  • Ямбол
Благодарим за поканата,това е и един прекрасен повод да се съберем и запознаем там,ама обаждайте се коя коя е,че да се научим Simple Smile
Аз съм почти сигурна ,че ще присъстваме,нас ще ни познаете по малките сини очи Simple Smile

# 673
Момичета,

знае ли някой от вас, в кои заведения в Ямбол не се пуши?
Аз знам за р-т Кабиле, р-т Дъблин, пицария Ностос, има ли и други и кои са те?

# 674
В пицария Кастело също не се пушеше миналата година. В кафето на хотел Тунджа има и зала за не пушачи.

Общи условия

Активация на акаунт