Ямболски чудеса

• 67 521
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Момичета обещах да пиша за детския център Мечо Пух,ходихме и как да ви кажа-има един климатик ,който топли само в стаята където са масите,до детския кът почти не отива топлина.Задължително децата трябва да са с пантофки,понеже пода е теракот и имаше дечица по чорапки на които вероятно крачетата им замръзнаха.Бяха 10 дечица ,и за да играят 2ч на пързалката цената е  по 6лв на дете(това са 60лв само за играта),работят с пицария Медичи (без надценка каза момичето на продуктите им ,но аз лично не съм фен на тази пицария и не ми допада това).Поръчвате си пиците и напитките при тях,тортата ако желаете те ви я поръчват ,ако искате вие си я носите ,но трябва да е от сладкарница ,за да има сертификат тортата(което мен също не ме устройва понеже аз си правя тортите и не мога да занеса такъв документ).Като цяло дечицата от тези два часа ,един час са вътре понеже трябва да си хапнат,после да се разреже тортата,снимки и т.н.На мен лично ми е скъпо там ,а и не мога да кажа деца свърши ви времето за игра ,айде излизайте понеже трябва да платя още 50лв(за един час)да си поиграете.Бих го завела там ей така да си поиграе ,но за тържество ми е много скъпо за това което предлагат.Децата се радват ,защото им е интересно,вие си решете дали ви устройват условията им ,това си е мое мнение Peace

# 691
mamagali, на мен също ми се вижда скъпичко, особено като за "наше село" Crazy

Иначе ми е удобно, защото е близо до нас, а и моята калпазана е родена през зимата, нямам кой знае колко възможности да избирам.

За тортите предполагам, че за детските клубове има някакви изисквания, както при ясли и детски градини, там също не вървят домашни торти, сладки за жалост.
А ти защо не вземеш да си отвориш сладкарница, щом тортите са ти страст, ако искаш ще идвам да ти помагам (с яденето) Joy
Всъщност аз също много обичам да правя торти, сладкиши, но украсяването не ми е по силите, джаста-праста съм Mr. Green

# 692
  • Където морето целува небето...
Здравейте, мили мами. Извинявам се, че така нахълтвам в темата ви, но ми трябва мнението ви за доктор Веселин Ангелов. Започнал е в частната болница в Бургас и като бъдещи мами от нашата тема се интересуваме за мнения. Ще се радвам ако някой може да сподели.

# 693
Дейка много съм далеч още за сладкарница,на снимка са по хубави от колкото в действителност Laughing,но мерака ми е голям.Следя съфорумките сладкарки и правя опити,но както всяко нещо иска инструменти ,а аз за сега не мога да си ги набавя.Живот и здраве по нататък ако ме вземат в някоя сладкарница за калфа,ще ми е много хубаво.Само дрепчо да порасне малко (не ,че е много малък),но няма кой да ми помага в гледането и си стоя в къщи.
http://www.album.bg/mamagali_vanko/albums/122129/ не са идеално изработени както в сладкарница ,но са си моите и много им се радвам Hug

Ако някой споделя моята страст да снима и да показва Peace

# 694
Страхотни са тортите! Много красиви, браво   bouquet
Винаги се възхищавам на хората, които майсторят такива красоти в кухнята.

# 695
Страхотни са тортите! Много красиви, браво   bouquet
Винаги се възхищавам на хората, които майсторят такива красоти в кухнята.
мерсииии Hug

Suzito85 аз не познавам този лекар и за това не ти отговарям ,надявам се че някой ще ти се включи

# 696
  • Ямбол
mamagali_vanko, прекрасни са ти тортите! Всяка една е по-хубава от следващата! Поздравления за уменията и от мен!
п.с. Нареждам се на опашката - и аз мога да помагам с яденето!
За клубчето - колко момичета ги наглеждаха? 10 дечица са си солидна бройка, а ние като бяхме там на Бебешкото кафе имаше едно момиче, и аз, понеже мойта мома беше най-малка и неопитна в социалните контакти, си стоях при нея да я пазя почти през цялото време. И май имаше бележка сложена, че за първия час е 3 лв. за дете, а после по 1 левче, това по отношение на 60 лв. за игра, които са поискали.
Amorevole, ще се радвам да има пак Бебешко кафе. Халата си я мъкна с мен, търча подире й, нямам избор - след това, което преживяхме двете с нея през лятото не смея да я оставям на баби, колкото и да ми се сърдят. Предпочитания към това в кой ден да е също нямам.
Suzito85, съжалявам много, но и аз не съм чувала за този лекар.

# 697
Suzito85, съжалявам много, но и аз не съм чувала за този лекар.
A aз съм го чувала, но не съм го виждала Crazy
Добри неща съм чела и чувала за него, но от личен опит не мога да кажа, при двата ми престоя в Ямболското АГ, не съм случвала на него. За жалост малко хора пишем тук, дано се намери някой, който да каже и от личен опит...

# 698
mamagali_vanko, прекрасни са ти тортите! Всяка една е по-хубава от следващата! Поздравления за уменията и от мен!
п.с. Нареждам се на опашката - и аз мога да помагам с яденето!
За клубчето - колко момичета ги наглеждаха?
мерси много Peace
А за това кой ги наглеждаше-предимно таткото на рожденика.Имаше една мома по шушонки Laughing,която им правеше снимки за диска който подаряват после.Ако тя ги наглежда освен да снима не съм разбрала да ти кажа.Там е удачно за зимата ,като няма къде да водим децата да играят за разнообразие,но за парти ми идва в повечко Peace

# 699
Майола Бени, колко ми е познато това, което пишеш, и колко добре те разбирам! Винаги, когато сме били в детски център, повече съм тичала след Алекс, отколкото съм седяла на масата (нищо, че е по-голям вече от твоята хала). Mr. Green А баби и дядовци са го "гледали" за по няколко минути до час и нещо, но ... ако и аз съм била в същата стая (или в съседната, но с прибежки). Whistling

Бебешкото кафе засега се очертава да е на 12ти (събота), но като наближи пак ще пиша и ще доуточня.

Къде казвате, че става записването за дегустацията на тортите? Да ме имате предвид, умирам си за сладичко! Grinning

# 700
Здравейте мами ще се местим да живеем в ж.к Зорница,ако някоя от вас живее там или в близките квартали и желае да се запознаем нека да пише Simple Smile за да ходим заедно по разходки

# 701
  • Ямбол
raya_g,би ли си поосвободила малко пощата,не мога да ти пиша ЛС

# 702
готово Никид Simple Smile

# 703
  • ямбол
Здравейте момичета ,ще приемете ли още една мама от Ямбол във вашите редици?

# 704
http://www.iambol.vlez.bg/index.php?showpage=4602  тук им пише цените,но не става ясно когато са група деца в цената има ли включено нещо друго освен играта в детския кът,ако е само това наистина е скъпичко

mamagali_vanko, сега се загледах, понеже трябва да им се обадя. Това не е ли друг център, в София? Thinking

bymbalova_76, привет! Hug Ако искаш, сподели повече. Wink

Общи условия

Активация на акаунт