Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 473
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
# 676
БРАВО ПЕНДА!
Голям хакер си!Откъде ги набара тези снимки?
Миличкия Саваш какво му дойде до главата.Нямат ли край тези раздели
с Ясемин,обречени ,като РОМЕО И ЖУЛИЕТА.

# 677
http://www.youtube.com/watch?v=vunf5_Y_zaY&translated=1 Какво ли се случи с Мехмет, дали Ешреф изпълни поръчението на Саваш  newsm78 Не ми харесва, че Саваш започва да става коравосърдечен и способен да отнеме живот, макар и на враг.

# 678
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет дами ! Голям студ , сняг,вятър.....истинска зима !
Поради "изключителния" интерес към "лицевия фитнес"  Mr. Green на Бора , направих гифче и от срещата му с Шахнур
Joy Joy Joy

# 679
Цитат
Откъде ги набара тези снимки?
хакнах компа на Бешир ага  Mr. Green Joy  да отменя нашето момче  Flutter да си гледа семейството pregnant 1dating  family4

Стефи, и аз не разбрах дали свитнаха Мехмет  newsm78, кофти, ама колко пъти Саваш го предупреждава, по един или друг начин  Mr. Green оня навлек не се отказа  #Cussing out
Саваш си защитава семейството  Crossing Arms Stop и вече наистина му писна
 Все пак и на мен не ми се иска да стане убиец  Tired

Ари   thumbsup Laughing  очаквам продължение  Hug

# 680
# 681
  • на брега на Дунав
Здравейте!
Не е проява на добър вкус да посещаваш тема и да критикуваш любимците в темата, но подтикната от думите на Стеф, ще си позволя да изкажа някои резерви, по отношение на доскоро любимия ми герой Саваш Балдар.
Предварително моля да бъда извинена!
Приемам, макар и с резерви боят, като средство за уреждане на сметки между мъже. Но боят на Саваш бих определила като побой. Мехмед  - първи път: вързан за стола. Ами и аз мога така. Мехмед - втори път: Юмрук, два,три - отвзех си, Ешреф - довърши го.
За боя над малкото леке Мустафа - нямам думи.
За "дамските" шамари, какво да говорим. Казвам си, че в яда си човек какво ли не прави.
В крайна сметка всички тези неща, плюс превръщането на един проект, създаден като показващ и укоряващ недъзите на едно общество, във екшън филм а*ла Джеймс Бонд, а главния герой от интелигентен бизнесмен в екшън герой, ми идва в повече.
А пък ми се струва, че сценаристите подценяват интелектуалните възможности на любителите на сериала. Все пак всички сме чували и чели как се ловят международни наркобарони.
Накрая ще кажа, че все пак ще продължавам да следя сериала. Заради Мурат Йълдъръм, когото много харесвам и когото бих искала да видя в една значително по-стойносттна роля. А също така и заради интересните коментарии на голяма част от пишещите тук.
Още веднъж моля за извинение!

# 682
http://starlounge.tr.msn.com/index.cfm?objectid=102145&imagenr=11&page=11

В Турция за какво ли - не правят класации. Grinning

# 683
ios,а аз чудех се защо напоследък не се включваш в дискусиите. newsm78
Надявам се, че и от тази негативна промяна на Саваш, могат да се извадят поуки и да са полезни. И си мисля, че Саваш ще преодолее може би с помощта на Ясемин и любовта й тези "залитания" към ванския маниер и стил на справяне с проблемите. Ешреф е истински верен на Саваш, щом успя вече на няколко пъти да го спаси от необмислена постъпка в момент на гняв.

# 684
шалчетата на Мурат/Саваш  Sunglasses Sunglasses

ios  Peace  не виждам причини да се извиняваш  Hug

# 685
# 686
                                                                               Здравейте мили момичета !
Аз съм на 63 години-жена на възраст.Никога не съм работила с компютър, понеже се пенсионирах на 55 години.Гледайки филма "1001 нощ", реших да си купя компютър.Взех няколко урока, колкото да гледам по канал D сериите на филма преди излъчването им по НОВА ТВ.И така постепенно по малко се научих да гледам и останалите филми.Много ми беше мъчно, че не можех да се включвам във вашите коментари, понеже не можех да пиша, но си поставих за цел да се науча и ето ме тук!Всички сте ми до болка познати с вашите умни разсъждения.ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ!!!Вие запълвате моя еднообразен живот, зареждате ме с много положителна енергия.На всички ВАС желая здраве и успехи, а на преводачките хиляди благодарности, здраве и късмет.Поздрави от заснежения Созопол! :)ss

# 687
  • на брега на Дунав
Стеф, "ванският" както го нарече маниер на Саваш, за съжаление е маниер на сценаристите и мисля, на турското общество. Имам в предвид и други филми. Не че при нас е по различно. но поне положителните герои във филмите ни не показват такива качества на характера.

А Мурат със шалчето на снимки 2 и 3 е просто мммммм.....

Днеска ме е хванала логореята. Сори!

# 688
vkotakova newsm51  добре дошла Hug

Интересно ще е да прочетем и твоята гледна точка за филма,актьорите или героите,за последните събития...каквото ти е на душата Hug
ios каквото  си почувствала ,това споделяш-това е нормално Hug

Пенда Heart Eyes в тая люта зима Саваш няма да настине- така хубаво си го омотала в шаловете hahaha Joy Joy Joy

# 689
vkotakova Добре дошла! Възхищавам ти се за упоритостта! newsm10 newsm51

ios, под "вански" имах предвид, този който ни представят в сериала, не бих направила обобщение за реалността, защото не я познавам. И аз бих искала да гледам Саваш като положителен герой, защото само гнева не може да бъде оправдание за побоищата, шамарите и юмруците.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 15:41 от Stefok

Общи условия

Активация на акаунт