Звездни компромати - 87

• 51 678
  • 801
  •   1
Отговори
# 270
  • not found
Гала ми се вижда много напълняла и като вземе да ми разкарва по тюлени рокли посред зима... Crazy

Доста досадно стана с тоя триъгълник и то все едно и също чета-или Алисия виновна или Николета. Веднъж един не каза нещо за Валери.

Преди време , като започна новия сезон на На кафе и стартира рубрикрата за бременните , бяха си направили шега с Гала , имаше две чашки с урина , едната нейната другата на бременилката , та в чашката на Гала сложили от урината на бременната жена , като видя резултатите от теста Гала извади  Shocked ей такива очи и повтаряше : Не , това не е възможно ... Та ,стане ли дума за противозачатъчни  винаги казва , че пие , едва ли има намерение сега да става майка , реакцията й говореше сама за себе си .

# 271
# 272
  • София
Една реклама с актьора който играе Илай Голд в Добрата съпруга: Alan Cumming
http://www.imdb.com/media/rm968197120/nm0001086

Ето и рекламата:
http://www.youtube.com/watch?v=7SHFQ5V3kZE&feature=player_embedded#!

# 273
  • София
Та ,стане ли дума за противозачатъчни  винаги казва , че пие , едва ли има намерение сега да става майка , реакцията й говореше сама за себе си .
Виж сега, противозачатъчните се пият и с друга цел - именно забременяване след спирането им  Peace И определено Гала иска отново да е майка - казвала го е многократно.

Кристина Агилера  с новата си тръпка в сравнение с бившия й, този е направо красавец  Grinning
Майли  Сайръс  и пак
Холи Бери с дъщеря си
Робърт Патинсън на мен ми е прекалено далеч от секс символ
Дита Фон Тийз
Адриана  Лима
Никол  Шерцингер

# 274
Ако не се лъжа, след като беше избрана за мис Плеймейт, НЛО ходеше със някакъв мъж-Жоро Главата , който чакаше дете от приятелката си и тя на ляво и на дясно тръбеше че той и е голямата любов и това не е проблем, само дето той остави НЛО и се върна до приятелката си да отглеждат заедно детето. Та НЛО явно няма скрупули и си ходи с обвързани мъже.

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 09:01 от vita

# 275
Ако не се лъжа, след като беше избрана за мис Плеймейт, НЛО ходеше със някакъв мъж-Жоро Главата , който чакаше дете от приятелката си и тя на ляво и на дясно тръбеше че той и е голямата любов и това не е проблем, само дето той остави НЛО и се върна до приятелката си да отглеждат заедно детето. Та НЛО явно няма скрупули и си ходи с обвързани мъже.

Да, така беше, но за мен виновни са заблудените мъже, а не фустите. Лисици винаги е имало и ще има, да му мисли кой ще се подлъже. Иначе Николета си е хубавица, няма спор.

# 276
# 277
Уф, аман от т'ва НиЛо  ooooh! То не че е кой знае какъв скандал, изневери под път и над път, така и нейното чудо за три дни, но нали това и е едничкия начин за изява... Тъкмо започне да поутихва панаира (нещо, за което тя самата апелира уж) и вземе, че нададе вой "Стига сте ме коментирали беееее", за да напомни за себе си  Tired  Ужасно отегчително същество.  Tired
Не знам дали проумява, че трябва да бъде  благодарна на нехаресващите я, а не на феновете си, щото главно те, антифеновете и, я правят зорлем популярна.  Laughing

Да не е като без хич:
Уинона Райдър за ELLE

# 278
Миналата година въпросният Глава определено не беше с бременната си прятелка, а с една моя колежка Яна - дъщеря на някакъв винарски бос, така че, дали само Николетите са виновни, е спорен въпрос. Ако мъжът не струва, с или без Николета, няма да е до бременната/раждащата си приятелка. Същото е и с Валери, ако не беше Николета, щеше да е някоя друга.

# 279
  • София-в сърцата на моите деца
 Това НЛО  го чета като Неидентифициран Летящ Обект/пък може и така да е/... Laughing

# 280
  • Пловдив
Андреа, в Гранд Де Лукс на 08 декември
newsm78 Аз ли не виждам, или тена на Андреа е адски неестествен?!

# 281
Не ти ,а гримьора на Андреа недовижда.

# 282

Така е - да, особено ръката и много кафенее  Mr. Green

# 283
# 284

Така е - да, особено ръката и много кафенее  Mr. Green

И на врата разликата е очевадна, че чак и жълтее  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт