Звездни компромати - 87

• 51 648
  • 801
  •   1
Отговори
# 660
 Ей, ненаотговаряха се значи. Искам ги на живо при Иван и Андрей  Mr. Green И да включат баджанаци и баджаначки по телефона.

# 661
  • София
Ей, ненаотговаряха се значи. Искам ги на живо при Иван и Андрей  Mr. Green И да включат баджанаци и баджаначки по телефона.
При това положение трябва да наемат доста голямо студио  Wink Ааа, ти по телефона искаш... Аз помислих, че да ги съберат всички накуп  Mr. Green

# 662
Искам отговора и в предаване наживо, или на запис, но не и редактирано от ПР в някое списание. Тогава ще е интересно.
Хахахахаха,ако може и двамата с Валери  на живо.Ще счупят тв рейтинга на предаването в което участват  Joy
И в крайна сметка какво има да отговаря Николета,тя даде толкова много предварителни отговора,никой не я беше питал ,а тя говореше ли говореше

Няма ли кой да й каже, че е за нейно добро да НЕ говори, само да се усмихва и да се снима...Пък и какво ще каже: Дааа, муцкаааа, много ми е кеф, че Валерко ми вързааааа  Joy

# 663
Ей, ненаотговаряха се значи. Искам ги на живо при Иван и Андрей  Mr. Green И да включат баджанаци и баджаначки по телефона.
При това положение трябва да наемат доста голямо студио  Wink Ааа, ти по телефона искаш... Аз помислих, че да ги съберат всички накуп  Mr. Green
Направо зала 1 на НДК-то  Mr. Green

# 664
 Изгледах двете интервюта на Алисия и също мисля, че се държа добре. Но и аз съм на мнение, че трябва да приключи, каза каквото имаше за казване, ако продължи ще стане грозно. Относно това плаща или не издръжка - нормално е да си каже. До голяма степен това е най-голямата болка при раздялата на двама родители. Не конкретно заради парите като пари. Боли да знаеш, че на другия родител на собственото ти дете му е през отатък за него. За съжаление обаче българският мъж развеждайки се /разделяйки се/ с майката, къса връзка и с децата си  Tired Или поне по-голямата част.
 За включването на майка му съм без коментар. Беше грозно от нейна страна и ми се струва, че и на Алисия и стана неудобно.

# 665
  • Варна
Че той Божинов си е още дечко. Не знам защо Алисия е очаквала от него да бъде кой знае какъв родител.

# 666
Че той Божинов си е още дечко. Не знам защо Алисия е очаквала от него да бъде кой знае какъв родител.

На същото мнение съм.

# 667
Ние се майтапим, обаче италианците наистина така биха го направили. Един голям сеир в голямо студио. С гост-изпълнителки- Лияна и Емануела. В студиото -два сектора с публика на живо (на две половини разделени, разбира се, с голяяяма мрежа помежду им)
Едните да защитават Алисия, другите НЛО-то и Валери.
Всички бивши и настоящи ще се явяват на детектор на лъжата, и Вито лично ще им задава въпроси от сорта на:
Колко пъти сте скачали от прозорци, за да не ви хванат в изневяра?
Имали ли сте сексуални контакти с изброените 69 Плеймейтки?
Доволен ли сте, че нямате брак с измамената половинка? и т.н..

Някъде по средата съвсем логично ще се включи и трета, непозната девойка, която през сълзи ще обвини Валери, че не поглежда близнаците си.
А накрая, в тв мост на живо, от Манчестър ще се включи Фъргюсън, и лично ще покани Божинов в отбора с довода: Щом си обърнал толкоз женоря, сигур добре вкарваш! Mr. Green

# 668

Ами като е дечко, да не прави деца, къде му е била главата (горната). Ако и тя беше дечко, какво следва? На такъв тип мъже им е много лесно, знаят, че жената е силна, отговорна и ще се погрижи за детето, и те айде беж да ги няма. Ами да се пишат в актовете за раждане осеменители, а не бащи тогава, и да не излиза по списанията да обяснява как той имал едно дете, щото май от негова гледна точка, няма нито едно.

# 669
Smartie   Joy Joy Joy

Кой каза, че Алисия очаква от него да бъде родител?! Не е Алисия, никой не очаква. Като е станал такъв е длъжен да порасне и да бъде. Така е по принцип и на теория не само в техния случай. Уви, практиката друго показва обаче. Което не означава, че всяка една майка в това положение трябва да махне с ръка и да си каже "Карай, аз пък пораснах"

# 670
  • Варна

Ами като е дечко, да не прави деца, къде му е била главата (горната). Ако и тя беше дечко, какво следва? На такъв тип мъже им е много лесно, знаят, че жената е силна, отговорна и ще се погрижи за детето, и те айде беж да ги няма. Ами да се пишат в актовете за раждане осеменители, а не бащи тогава, и да не излиза по списанията да обяснява как той имал едно дете, щото май от негова гледна точка, няма нито едно.

Обзалагам се че Валери не е направил умишлено детето, може би е разчитал на Алисия да се пази. Така или иначе като е станало го е приел. Тя е била тази , която е знаела че ще поеме и е поела цялата отговорност. Защото една жена винаги може да намери начин да забременее от желания мъж. А ако не желая да забременява, няма мъж , който да я накара да го направи. Peace

# 671
Хексе, хайде поне на тема деца да не правим облози, моля те Confused
Никоя от нас не е била там, за да знае със сигурност. Сеирджийството си има граници, в края на краищата.

# 672
  • София

На същото мнение съм.
И ми се струва, че се е укрил и не се вижда с детето просто, защото не знае как да реагира. Липсва му зрялост и мъдрост. Николета пък съвсем вятър я вее на бял кон...

# 673
  Ееее айде сега Алисия го излъгала да й направи дете. Дете се прави от двама. Никой мъж вече няма да се върже на това. На сила няма да стане баща.

# 674
  • София /Сухата река/
Ние се майтапим, обаче италианците наистина така биха го направили. Един голям сеир в голямо студио. С гост-изпълнителки- Лияна и Емануела. В студиото -два сектора с публика на живо (на две половини разделени, разбира се, с голяяяма мрежа помежду им)
Едните да защитават Алисия, другите НЛО-то и Валери.
Всички бивши и настоящи ще се явяват на детектор на лъжата, и Вито лично ще им задава въпроси от сорта на:
Колко пъти сте скачали от прозорци, за да не ви хванат в изневяра?
Имали ли сте сексуални контакти с изброените 69 Плеймейтки?
Доволен ли сте, че нямате брак с измамената половинка? и т.н..  yes
Някъде по средата съвсем логично ще се включи и трета, непозната девойка, която през сълзи ще обвини Валери, че не поглежда близнаците си.
А накрая, в тв мост на живо, от Манчестър ще се включи Фъргюсън, и лично ще покани Божинов в отбора с довода: Щом си обърнал толкоз женоря, сигур добре вкарваш! Mr. Green
rotfImao rotfImbo newsm62 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт