ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 942
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Помня че х-та ви беше казала да да давате Phos. ако вдигне температура, макар и ниска newsm78, т. е дава ли ли сте?

Пхуууу.... това моето дете хълца на единия ден и на следващия задължително е с кашлица Sad. Знам , че звучи смешно....но факт, никой не вярва, но ние с баща му чуем ли да хълца си знаем....че до ден два ще се разболее.

пп, само си споделям с вас....

# 421
  • Пловдив
 newsm78 Това с хълцането не е ли нещо, което може успешно да насочи хомеопата? Ние се радваме когато щерката показва разни такива ясни странности. Обикновено изиграват ключова роля за избора на правилното хл  Peace

# 422
  • Пловдив
Помня че х-та ви беше казала да да давате Phos. ако вдигне температура, макар и ниска , т. е дава ли ли сте? цитат

Да,точно затова започнах приема/5дни*1пр/ имаше 37,и на втория ден следобед вече беше 39,2  Rolling Eyes,а от какво така и не разбрах...А хом-ката сигурно е искала да види по-ясно някои симптоми ли...не разбрах,но ще питам!Дано Т и пъпките и харесах тоя път!

п.п. а нали при прием на ХЛ/нашта хом-ка/ казва да пазим лека диета-без месо,но моя юнак как действа-като не беше добре не му се ядеше нищо/нормално е /,но после  Crazy...  сега пък само месо му дай!Не знам колко е грешно,но аз не мога да я спазвам тая диета.

# 423
  • Пловдив
Вкъщи всички минаваме на вегетариански манджи, като трябва да се спазва диетата.  Mr. Green
Иначе не става. Аз мога без месо /и предпочитам/, но децата ми си го търсят...

# 424
tandonova79 ще ни преместят май в отчетните заради твоя хомеопат..  Rolling Eyes

# 425
  • Пловдив
tandonova79 ще ни преместят май в отчетните заради твоя хомеопат..  Rolling Eyes

Е,стига де!Просто ме питат и аз отговарям...не съм почнала да се оплаквам тук!Споделяме,но щом ви пречи спирам! Confused

Сори за спама...и заради другите!

# 426
  • Пловдив
newsm78 Това с хълцането не е ли нещо, което може успешно да насочи хомеопата? Ние се радваме когато щерката показва разни такива ясни странности. Обикновено изиграват ключова роля за избора на правилното хл  Peace
Предплагам, че да. Споделили сме го с х-та Peace.

# 427
  • София
Здравейте, бих искала да се включа и аз в темата, тъй като отскоро лекуваме хронично заболяване при едното ми дете. Доста четох и във форуми, и статии и искам да попитам принципно дали съм разбрала правилно нещата. Става дума за острото състояние в хода на лечение на хроничното - имам предвид вирус например. В такъв случай хомеопата преценява, спрямо конкретния случай, симптоми и състояние, дали да даде конституционното лекарство или друго. Добре, но не би ли трябвало правилно изписаното конституционно лекарство да се пребори с вируса, тъй като нали то лекува организма на конкретния човек? Извинявам се ако въпросът ми е глупав, но ми е все още каша в главата... явно прочетох прекалено много информация за кратно време, тъй като от скоро се лекуваме с хомеопатия, първо съпругът ми, а след това реших и детето.

Другият ми въпрос е за другото дете. Аз за това ще попитам и хомеопатът при следващия ни разговор, но ако може и тук да получа някакъв отговор, тъй като при вчерашния ни разговор, нещата тръгнаха в друга посока и аз съвсем забравих да питам. Ние сме се разбрали с него при всяко нещо което ме притеснява или се разболее, да се обадя, но тъй като в повечето случаи и двамата боледуват едновременно ми се иска и синът ми да лекувам с хомеопатия. Трябва ли да го заведа предварително на интервю за да му се определи някакво конституционно лекарство (т.е. при положение че нямаме никакви оплаквания дали може да се определи такова) или може когато се разболеят, направо да ги заведа и двамата и тогава да се направи и негото интервю и съответно да се започне лечение?

# 428
hellche добре си разбрала..  за сина ти - хубаво би било да отидете преди да се е разболял..

# 429
Аз също мисля, че е добре детето да се заведе преди да се е разболяло. От една страна по време на интервюто може да излязат много интересн инеща за предразположението към дадени болести, от друга хомеопатът ще е запознат със случая на детото и при остро състояни или друг проблем, ще може да реагира по-бързо.

# 430
  • Пловдив
Днес биха първия Пентаксим на бебка,за късмет доктора нямаше Синфлорикс,иначе щяха и двете .
Първото ни интервю обаче ни е на 1 февруари,и сега така или иначе трябва да се справям без хомеопатия.Въпросът ми обаче е Т,която се вдига след ваксина,също ли не трябва да се сваля???тази температура изпълнява ли полезна функция?
и друг въпрос-възможно ли е само 3 часа след ваксината да избие обрив?защото се появиха пак едни пъпки на дупето,а преди да отидем на доктора ги нямаше

# 431
оххххх тези ваксини  ooooh!,че и две искали да сложат  Crazy

# 432
Днес биха първия Пентаксим на бебка,за късмет доктора нямаше Синфлорикс,иначе щяха и двете .
Първото ни интервю обаче ни е на 1 февруари,и сега така или иначе трябва да се справям без хомеопатия.Въпросът ми обаче е Т,която се вдига след ваксина,също ли не трябва да се сваля???тази температура изпълнява ли полезна функция?
и друг въпрос-възможно ли е само 3 часа след ваксината да избие обрив?защото се появиха пак едни пъпки на дупето,а преди да отидем на доктора ги нямаше

Факт е, че тежка алергична реакция, вкл. смърт, настъпва броени секунди и минути след ваксинацията, та камо ли един обрив. Прости ми ужасния тон, но наистина побеснявам като чуя за ваксини, особено по новия имунизационен календар.
Аз не бих сваляла Т след ваксинация.

# 433
  • София - Варна - Бургас
Помня че х-та ви беше казала да да давате Phos. ако вдигне температура, макар и ниска newsm78, т. е дава ли ли сте?

Пхуууу.... това моето дете хълца на единия ден и на следващия задължително е с кашлица Sad. Знам , че звучи смешно....но факт, никой не вярва, но ние с баща му чуем ли да хълца си знаем....че до ден два ще се разболее.

пп, само си споделям с вас....

Е, ако искайте вярвайте или не, но и този симптом го има в Хомеопатията.

# 434
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, .......................
............................................................

Другият ми въпрос е за другото дете. Аз за това ще попитам и хомеопатът при следващия ни разговор, но ако може и тук да получа някакъв отговор, тъй като при вчерашния ни разговор, нещата тръгнаха в друга посока и аз съвсем забравих да питам. Ние сме се разбрали с него при всяко нещо което ме притеснява или се разболее, да се обадя, но тъй като в повечето случаи и двамата боледуват едновременно ми се иска и синът ми да лекувам с хомеопатия. Трябва ли да го заведа предварително на интервю за да му се определи някакво конституционно лекарство (т.е. при положение че нямаме никакви оплаквания дали може да се определи такова) или може когато се разболеят, направо да ги заведа и двамата и тогава да се направи и негото интервю и съответно да се започне лечение?

За мен няма значение, но все пак не чакайте последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт