Отговори
# 135
  • София
Не звъни ами идвай

# 136
приятно изкарване на срещата Hug

# 137
Много хубава вечер момичета , да се наприказвате много хубаво Grinning Hug
Бяхме на консултация, малкият е качил половин кг Grinning и с 1 см е порастнал за две седмици.Нещо се разтъжих за Ева и сечудя дали утре да я пращам на Кюстендил с баба й  ThinkingТя иска все пак и ще се съобразя и с нея Heart Eyes

# 138
Леле, аз почти цял ден спя. Не ми се излиза хич, но не мога да не ви видя. На старато място ли? 7.30-8?

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 23:48 от borianna

# 139
  • София
Да Боряна,самоче за теб е сутрин Joy Joy то и така ти идва като си спала цял ден,ДУ Joy
Мими ще идва ли?

# 140
Бубе пак там или в бара или във випа или в пицарията.Обадих се на Мими каза че е знаела за днес само незнае кога точно се прибира мъжът й,ако си дойде навреме ще дойде така ми каза.

# 141
Momicheta, az otpadam:(
Biser ima problem v ofisa i ne se znae  koga shte se pribere
Mnogo sajaliavam:(
pisha prez GSM to za tova e nalatiuica.

# 142
  • USA
Хехе, мили спомени от инвентаризации. 2 януари, Каспичан, дърво и камък се пука от студ, аз броя глина (!?)  Mr. Green.

Ще чакам впечатления от срещата Simple Smile. Янче, добре си се справила със задачата.  Laughing

Дани, стискам палци да се оправи вашия дядо.  Praynig

# 143
Дани бързо оздравяване на дядото  PraynigТези кошмари с лекарски грешки нямат край  #2gunfire

# 144
приятно изкарване, момичета, да знаете как ми се идва и на мен и тоточно сега. Много ми е сълзливо, скарахме се с Десо, тоест аз се скарах с него. Сърдя се, обидена съм, болно ми е, в същото време се чудя дали не драматизирам прекалено ситуацията (според психоложката залитам в тази посока). та става въпрос за следното - от месеци си говорим как трябва да започнем да пестим (профукваме всичкои нищо не можем да заделим), аз започнах и да следя колко и за какво харчим. Вчера ми носи вкъщи някакъв супбуфер за колата си, ок нищо не казах, не струва кой знае колко, въпреки че мисля, че му е излишен. Днес отива да монтира въпросното чудо, звъни ми по някое време и ми казва "нося общ подарък за Коледа". И въпросният подарък се оказа система за домашно кино, която като разбрах колко пари струва ми се дорева. Обидно ми е, защото не ме е питал, решил го е спонтанно (поне така казва), но след като е общ подарък, би трябвало и аз да взема решение...освен това си имаме двд и нямам никакво намерение да се разделям с него, защото ми е последния подарък от татко. Купил на техните електронна рамка за снимка, на моята майка не - ако съм искала, щели сме да купим...Освен това всякокупуване на дрехи на децата е свързано с приказки "имат ли нужда наистина, нали си имат и т.н", за играчките да не говорим...много лично приемам цялата ситуация, имам нужда от обективно мнение. Казах му, че е постъпил егоистично и ми е болно. Той каза, че правя от мухата слон  Cry

Дани, бързо оздравяване и възстановяване Praynig

# 145
# 146
  • София
Срещата мина.
Марти заставам на твоя страна,за "тубата и за дом.кино.Но и за дрехите и играчките,от снимките които съм видяла трябва да се ограничиш WinkЗаделяй от тях, защото като почнат гаджета да водят ще искат много повече Joy
Мен ми заяде вратата на шофьорското място и влизах и излизах през другата. Crazy

# 147
Марти, разбирам те много добре. Мъжът ми също понякога ги върши  такива . Прави ми въпрос за дребни неща, защо съм ги купила, кара ме да се чувствам виновна, а в следващия момент си купува бельо за еди колко си лева. Само, че той винаги знае кое е правилно, а аз не #Cussing out Разхищавам и не мисля според него, което изобщо не е така. Аз се смятам за човек, който преценява постъпките си и не се поддава лесно на изкушения. Това е един вечен спор, в който все аз съм виновна, така че се примирих.
Последният случай беше, че ми се разсърди в Хит-а, че искам да купя на Дели дървено сметало за 3 лв. След 5 минути се засили да купува вино за 30лв. Разбира се не го допуснах, но и сметалото оставих #2gunfire
Срещата беше много приятна както винаги, само, че навън беше -6градуса . Убедих се, че Яна трябва да пише, направо като заговори.....

# 148
  • София
Сетих се някой да има холна маса/неизползваема/ трябва ми за месец ooooh! Whistling Joy

# 149
момичета Hug помина ми. Иве, абсолютно си права, осъзнавам го и се старая Laughing

Общи условия

Активация на акаунт