Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 195
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Magosniwa, ми те на мъжете ще им окапят очите като те видят.

Това е целта  Mr. Green Най много обаче на Киво да окапят се надявам  Joy

С тоз тоалет и прическа натам отиват работите

# 661
  • в очите на дъщеря си
А ЕТО И МОЯ ТОАЛЕТ

# 662
  • Пловдив
Ами от тая наша голяма компания и чичо Аднан ще забрави да се ожени.
Да мислим за анкета. Нещо за Киво - да му намерим спътница в живота. Коя е най-подходяща.
Само свободни негови любови - бивши и настоящи - от Сонгюл, кака Мелтем, Берен, Хазал и ако се сетите за още някоя.

# 663
  • Пловдив
http://www.izlemex.net/yok-boyle-dans-6-bolum-azra-akin-mambo/
Да изрепетираме танца преди сватбата - пълната програма с нашите хора. С лютивото кюфте.

# 664
  • Пловдив
Ако може някой с две-три думи да преразкаже разговора.

# 665
Здравейте , нова съм на съм готова за сватбата!

П.П.Приемате ли ме!

# 666
  • Пловдив
Разбира се. Тук е весело и спокойно. Хайде последни приговотления, че остана час.

# 667
# 668
  • Варна
Някой сети ли се за анкета  newsm78

# 669
  • Пловдив
Да мислим за анкета. Нещо за Киво - да му намерим спътница в живота. Коя е най-подходяща.
Само свободни негови любови - бивши и настоящи - от Сонгюл, кака Мелтем, Берен, Хазал и ако се сетите за още някоя.
Писах го преди малко - не го ли харесваш?

# 670
mariana51 може може да се завърти около твойто предложение анкетата

И тук пише за визитата в Египет А има и снимки от сонара интервю една от които беше поставила mariana51 сутринта

http://www.sonara.net/articles-72658-%D9%86%D9%88%D8%B1-%D9%88%D … %D8%B1%D8%A9.html

Songül Öden & kivanç Tatlitug will come to Cairo next month
where they will share in a campaign of hair product
they will stay in Cairo Marriott Hotel and there will be a chance to meet their fans also during their staying
the campaign activit...y will start next month around a lot of countries and Egypt will be one of these countries ,there will be also a press conference will be held by the manufacturer of the product in a famous mall in Cairo.

# 671
  • Варна
Писах го преди малко - не го ли харесваш?
Не е лошо но не разбрах какъв да е въпроса  newsm78 Може би с коя да е Къванч ли  Thinking Че той кога е имал връска с Хазал  newsm78 Или може би имаш предвид Бехлюл с коя да остане  Rolling Eyes

# 672
  • Пловдив
Не, Къванч - коя би му подхождала или с коя мислите, че биха били двойка в живота - нещо такова.
Ний за никоя връзка не сме сигурни, освен за 3 - Азра, Мелтем и Идил - другото са догатки. Да не забравиш и Идил.
Защо изключваш Хазал - цяла Турция им се радваше. пък знаеш ли от коя трънка ще изкочи заека.

# 673
Почерпете се. Днес имам имен ден.  Wink

# 674
  • Варна
Ми мисля че е малка за него затова я изключвам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт