Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 203
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Момичета , дали чух правилно ?
В анонса на бтв казаха , че утре ще има епизод !?

Да по принцип има една серия Госпожата таз сватба ще я сънуваме накрая

dterziiska ,  Heart Eyes!А всяка събота ли ще има епизод или само тази ?
Ми то зор да се спретнем за тази сватба - то не бе рокли , прически , маникюр , педикюр и други разни процедури , то къщата излизах , те сега ще ми скъсат нервите от чакане ! Crossing Arms

Госпожата  утре е петък мила

# 181

E и аз се спретнах с червена пижамка и отивам да гушкам снимката на чичи Crazy

Лака нощ момичета  bouquet

# 182
Ами то къде другаде да си споделяме Wink  Тука в Свиленград още нямаме бури и урагани.  Gospojata,дано не стане по зле времето  Praynig  Ех,все мъжки майки сме май повечето тука.

Дано ! Praynig Praynig Praynig
А старите хора много хубаво са го казали - "Майка да имаш - майка да не си ! " Нали знаеш - да не те стига това , което ти мислят най- близките ти хора ! Аз се старая да мисля само позитивно , чухме се , времето и там още е ок , дано успеят да станат и тръгнат по- ранко утре ! Praynig
Да пишеш утре в темата дали са се прибрали по живо ,по здраво. Моя син е още на 4 годинки.Кой знае и мен какво ме чака като порасне. Господ да ги пази.

# 183
[quote author=dterziiska link=topic=548275.msg17191668#msg17191668 date=1291924419

Госпожата  утре е петък мила
[/quote

Ужас ! Embarassed Много съм зле ! Ще ми се да е вече събота , ама - йок ! ooooh!

# 184
Ами то къде другаде да си споделяме Wink  Тука в Свиленград още нямаме бури и урагани.  Gospojata,дано не стане по зле времето  Praynig  Ех,все мъжки майки сме май повечето тука.

Дано ! Praynig Praynig Praynig
А старите хора много хубаво са го казали - "Майка да имаш - майка да не си ! " Нали знаеш - да не те стига това , което ти мислят най- близките ти хора ! Аз се старая да мисля само позитивно , чухме се , времето и там още е ок , дано успеят да станат и тръгнат по- ранко утре ! Praynig
Да пишеш утре в темата дали са се прибрали по живо ,по здраво. Моя син е още на 4 годинки.Кой знае и мен какво ме чака като порасне. Господ да ги пази.

малки деца малки ядове големи още по големи Госпожата мисли позитивно детенце ще се прибере поживо поздраво

# 185
Момичета , дали чух правилно ?
В анонса на бтв казаха , че утре ще има епизод !?

Да по принцип има една серия Госпожата таз сватба ще я сънуваме накрая

dterziiska ,  Heart Eyes!А всяка събота ли ще има епизод или само тази ?
Ми то зор да се спретнем за тази сватба - то не бе рокли , прически , маникюр , педикюр и други разни процедури , то къщата излизах , те сега ще ми скъсат нервите от чакане ! Crossing Arms

Госпожата  утре е петък мила
Момичета тоя Киво явно ви е взел акъла hahaha hahaha hahaha

# 186
 Slawena ,  Hug лека нощ ! Ама да не сънуваш кошмари , покрай чиче ! я по- добре гушни момчето ! Peace

anastasiq1 ,  Hug ще пиша непременно ! А годините така бързо минават , че няма да се усетиш кога ще порасне и ще хвръкне и твоето пиле ! Само да са живи и здрави и , както казваш - Господ да ги пази ! Praynig Praynig Praynig

# 187
Момичета тоя Киво явно ви е взел акъла hahaha hahaha hahaha
[/quote]

Embarassed Embarassed  Embarassed

dterziiska ,  Heart Eyes знам , че всичко ще е наред , ама , докато не го гушна , нали знаеш ! Peace

# 188
Момичета, повтарям си въпросите Embarassed Ще споделите ли с бели букви  bouquet, моля Wink, че няма да мога да спя тази нощ Twisted Evil

1) Кога се загаджват Нихал и Къванч (горе долу коя серия, по българския "брояч" Mr. Green) и как?
2) Какво "крие" лелята на Нихал? Знае нещо за Бихтер и семейството й, но не казва Thinking

# 189
  • Пловдив
Това за мъжките майки май е вярно. Я ако някой има дъщеря - да вдигне ръка.
И моите празнуват- навън са. Тук времето още не се е развалило.

# 190
  • Пловдив
kiora трябва да погледнем в оригиналните серии. Има време още. Сватба, ще заживеят в къщата, трепети,
ще усетят симпатии, ще се избягват - бая време ще мине. Но с всяка серия става все по интересно. Всички образи ще се развиват. Спи спокойно. 79 турски серии, около 150 български. 2 сезон е два пъти по-интересен.

# 191
Благодаря  bouquet Hug

# 192
  • Варна
Някой питаше за изнасилването бб То е чак във 2 сезон и причината е че постоянно се караха Бихтер и Аднан и тя тогава вече си имаше любовник тоест Бехлюл После мисля че Аднан много съжаляваше а Бихтер беше напуснала Аднан и живяха няколко серии заедно с Бехлюл

# 193
  • Варна
Момичета, повтарям си въпросите Embarassed Ще споделите ли с бели букви  bouquet, моля Wink, че няма да мога да спя тази нощ Twisted Evil

1) Кога се загаджват Нихал и Къванч (горе долу коя серия, по българския "брояч" Mr. Green) и как?
2) Какво "крие" лелята на Нихал? Знае нещо за Бихтер и семейството й, но не казва Thinking

Аз горе долу ще отговоря на първия въпрос бб Те стават по близки след падането на Нихал по стълбите но иначе са сгодени вече но Бехлюл си спеше с Бихтер даже май в къщата на Аднан докато той спи В 68 епизод спят за първи път Нихал и Бехлюл Отидоха да се разхождат с яхтата и там Нихал му каза че иска да спят заедно Бехлюл откликна на желанието й  Mr. Green

# 194
Някой питаше за изнасилването бб То е чак във 2 сезон и причината е че постоянно се караха Бихтер и Аднан и тя тогава вече си имаше любовник тоест Бехлюл После мисля че Аднан много съжаляваше а Бихтер беше напуснала Аднан и живяха няколко серии заедно с Бехлюл
Аз питах , много ти благодаря за отговора ! Hug Чак във втория сезон ли се усеща Аднан бей ! ooooh!Това винаги ме е учудвало - как при такава очевадна страст ( то не са погледи , то не е чудо ! ) никой не се сеща какво се случва !

Общи условия

Активация на акаунт