Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 163
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
mariana51 за това става въпрос

# 286
Големия е  точно в тази възраст 14г и наистина е много трудна но гледам да съм в крак с всичко което го засяга и да съм адекватна на всяка негова постъпка и запитване .А малкия е на 1,10 м го гледа баба му от 3м възраст  Sick

# 287
че какъв му е Аднан тогава Sad пак оплетоха нещата
----------------------------

Аднан го е отгледал като собствен син след като родителите му умират Peace

Момичета аз изчезвам.Утре пак съм на работа,така че ще засечем Hug

# 288
  • Пловдив
Утре на работа ли сте? Аз си пуснах 1 ден отпуск.
Приятели са бащата на Бехлюл и Аднан.

# 289
  • Варна
И нещо извън темата ,но много актуално и страшно.Трябва да наблюдаваме децата си и де негубим диалога с тях.

http://www.dnes.bg/stranata/2010/12/10/14-godishna-otlichnichka- … otslabvane.106060
Още докато са малки трябва да се възпитават всичко да казва. Първите 7 години са много важни.И ако ги гледа и бабата,още по зле.

Напълно си права Моят го гледаше баба му и сега аз бера плодовете на това гледане Излиза ми през носа
И мен ме гледа баба а след смъртта и се гледам сама от 5 клас Майка ми нищо не може да изкопчи от мен  Confused Не съм свикнала да споделям с нея  Rolling Eyes

# 290
И нещо извън темата ,но много актуално и страшно.Трябва да наблюдаваме децата си и де негубим диалога с тях.

http://www.dnes.bg/stranata/2010/12/10/14-godishna-otlichnichka- … otslabvane.106060
Още докато са малки трябва да се възпитават всичко да казва. Първите 7 години са много важни.И ако ги гледа и бабата,още по зле.

Напълно си права Моят го гледаше баба му и сега аз бера плодовете на това гледане Излиза ми през носа
И мен ме гледа баба а след смъртта и се гледам сама от 5 клас Майка ми нищо не може да изкопчи от мен  Confused Не съм свикнала да споделям с нея  Rolling Eyes

Същата работа а и моят е много глезен и много го мързи

# 291
Разговора между Бихтер и Бехлюл

Бихтер - Баща ти беше брат или батко на Аднан [по-голям или по-малък брат]
Бехлюл - Наричам го чичо, но не ми е такъв ... деца на братовчеди сме от страна на бащите ни ... въпреки , че не сме толкова близки [роднини] Чичо Аднан ме е взел при себе си [след катастрофата] ... бла бла .. с малко куфарче, Бехлюл се приютява при далечните си роднини в Истанбул.

Реших да напиша превод, т.к. не знам БТВ как ще преведат диалога в градината.

Така ... бащата на Бехлюл и бащата на Аднан са братовчеди ..., т.е. те двамата са втори братовчеди, а Нихал и Бехлюл са трети братовчеди  Wink
Както ви казах и по-рано.

# 292
stereo_hz Благодаря ти за разяснението   bouquet  bouquet

# 293
# 294
Не слушам само определен стил музика

На въпроса каква музика предпочита Хазал Кая отговори ето така: "Всъщност нямат определено предпочитание за музика. Всичко, което е хубаво го слушам. Преди няколко години много слушах хард /хеви/ метъл, но сега какво слушам и аз не знам. Слушам качествена музика.

# 295
  • Пловдив
stereo_hz, изгледа ли другия филм.

# 296
stereo_hz, изгледа ли другия филм.
да ... ако имаш някакви въпроси питай.
То почти всичко си е ясно ... дори и да не разбираш диалозите.

# 297
# 298
  • Пловдив
В тази тема ли - добре - какво и каза, че тя тръгна след него като кученце.

# 299
  • Пловдив

Къде сте? Ще проспите филма.

Общи условия

Активация на акаунт