Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 899
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Най-редовно си гледам и Морска звезда Grinning Много свежо и отпускащо сериалче е.
И аз го гледам но тази Дениз е много грозна  Sick Как са я избрали се чудя  newsm78

# 616
На мен много ми харесват двете приятелки как бяха newsm78 тая дето вчера се напи и тази дето опита да се самоубие

# 617
  • Варна
На мен много ми харесват двете приятелки как бяха newsm78 тая дето вчера се напи и тази дето опита да се самоубие
Пелин и Бану и аз тях много ги харесвам  Flutter А оня женкар Мелих щял да се влюби в Бану С нетърпение го чакам това че той как го раздава като сваляч  Joy

# 618
В Бану ли #Crazy #Crazy #Crazy това бедната или богата е Mr. Green Имената не мога да запомня Mr. Green Само на Забранения плод и Мелодията знам имената Embarassed

# 619
  • Варна
В Бану ли #Crazy #Crazy #Crazy това бедната или богата е Mr. Green
бедната  Laughing Да видиш каква романтика лъхаше от тях като гледах една серия напред  Heart Eyes Ама Бану не ще да зареже Озан а Мелих не може да ги гледа заедно  Laughing

# 620
  • Варна
А Пелин богатата се влюбва в Мерт който в момента ходи с Дениз

# 621
  • Варна
anastasiq1 нали щеше да гладаш Малки жени Нещо интересно стана ли  newsm78
И оня сериал с Бурак почна ли вече  newsm78

# 622
Тия, малките жени, ги чакам и аз, но по нашите телевизии. Не сколасвам да го гледам в нета Whistling

# 623
Леле #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyКакви обрати само предстоят в Морска звезда Mr. Green  Филма с Бурак ще е от 17 декември по АТВ  от 21 или 22 часа. Тя и Лисанка иска да го гледа. Малки жени не можах да го гледам в събота,довечера ще го погледна в сайта където го качват.

# 624
  • Пловдив
http://www.btv.bg/seriali/zabraneniat-plod/id/1038
Ето трейлъра за сериите от тази вече. БТВ-то преди малко го качи в сайта си.
Вече може да приготвяте роклите.

# 625
  • Пловдив

Аз си поръчах като тази - да ме прави по-слаба и по-млада....

# 626

Това е моя тоалет,много държах на перушините/боа/ ,че като ме види Бехлюл да си каже ''Какво пиленце виждам на отсрешната маса"  Blush А то че пилето вече е попрезряло е друга тема Twisted Evil

# 627
  • Пловдив
Другите голи ли ще идвате....? Хайде ревю - да се представим достойно на сватбата.

# 628
Другите голи ли ще идвате....? Хайде ревю - да се представим достойно на сватбата.

като гледам другите момичета се изпокриха,сигурно са шопинг-турне за тоалети Rolling Eyes

# 629
Аз докато поспах гледам вече сте с тоалети Ама и аз се издокарах

Общи условия

Активация на акаунт