Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 906
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Сигурно мислят, че заради нашият филм е спрян Листопада. Той и Листопада е наш филм. Не вярвам някой от нас да не знае за какво иде реч. Филма е спрян заради това, че се снимат само нови 15 серии и в комбинация с останалите неизлъчени у нас, ще стане за по-дълго гледане.
Всички филми са за гледане. Някои просто нямаме време да коментираме по
всички теми, което не значи, че не ги четем.
Magosniwa, знаеш ле как ме дразнеше Бюлент от Мечтатели в началото, сега си мисля, че има място и за двамата във филма / имам предвид Ефе/. Много хубаво си играе ролята момчето.
Май имаш предвид Гювен

# 601
  • Варна
Тези които плюят нашия сериал,сигурно го гледат повече и от нас. Пък и кучето си лае,ама кервана си върви Peace
И аз им казах нещо подобно  Peace

Я не се дразнете Whistling всеки си гледа каквото му хареса Peaceа пък в темата за Листпопад да си пишат каквото искат ние нали си имаме нашата си тема Wink
Не се дразним само мъничко за купон да става  Laughing

# 602
  • Варна

Магоснива, пусни моля те този линк и в листопадската тема Praynig Видях Фикрет и Оуз там, ще им се зарадват останалите Peace И ферхито засякох Joy
Ако искаш го сложи но си мисля че са го гледали вече  Peace Поне помня че им го слагах преди време

# 603
Е нищо, предколедно пак ще го послушаме Hug На мен лично много ми хареса, благодаря ти  bouquet

# 604
Тези които плюят нашия сериал,сигурно го гледат повече и от нас. Пък и кучето си лае,ама кервана си върви Peace
И аз им казах нещо подобно  Peace

Я не се дразнете Whistling всеки си гледа каквото му хареса Peaceа пък в темата за Листпопад да си пишат каквото искат ние нали си имаме нашата си тема Wink
Не се дразним само мъничко за купон да става  Laughing

Драка Mr. Green

# 605
  • Варна
Лисанка май се загуби някъде  newsm78

# 606
Лисанка май се загуби някъде  newsm78

Ами преди ден-два и аз това се питах ,къде се загуби newsm12

# 607
  • Пловдив
Magosniwa, на 41 страница сме. Бързо изписахме и тази тема.
Довечера сигурно ще я понапълним.

# 608
  • Варна
Тука пък голяма веселба http://www.youtube.com/watch?v=hB6M2XCEPEM Бихтер как свири а Аднан и Бехлюл се въртят около нея  Laughing

# 609
Тука пък голяма веселба http://www.youtube.com/watch?v=hB6M2XCEPEM Бихтер как свири а Аднан и Бехлюл се въртят около нея  Laughing

Joy Joy Joy Хайрието колко е сериозна

# 610
И това е много готино, страшно ми харесаха клипчетата Peace
Нашите бг звезди актьорски и режисьорски колко още има да ги гоооооооооонят ooooh!
Ама и как забавно го измислят хората, да ти се ще да го гледаш пак и пак Joy

Joy Joy Joy Хайрието колко е сериозна

намислила е пак нещо, затова hahaha

# 611
Мариана,и мен много ме кефи Гювен PeaceВ началото като беше с Ефе сериала,не го следях,само от време на време го гледах.А,сега с Гювен сядам да гледам най-редовно. Листопада също го гледам и чакам с нетърпение новите серии. Обаче Забранения плод като знам откога го чакахме Mr. Green Той си ми е най. Flutter

# 612
  • Варна
Аз пък си харесам Ефето  Laughing Много ме ядоса Гювен като скри от всички че Ефе е жив

# 613
Най-редовно си гледам и Морска звезда Grinning Много свежо и отпускащо сериалче е.

# 614
Момичета кога намирате време за толкова сериали tv

Общи условия

Активация на акаунт