Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 912
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Колко е хубав по халат.
Направо ме убиват сценариститие. Все намират моменти, когато да подарят пръстени, които актьорите носят и в живота. Помните ли Нихал му подари пръстена на Бехлюл. Но това си е неговият пръстен. Това съм го забелязала в повечето им филми.

# 586
Здравейте Hug  Това го коментирахме скоро в темата http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/138153586-Anore … fatalen_kray.html   за съжаление е свършило с фатален край. На Киво арабсия надпис не е на тениската,а на снимката само е прибавено.

# 587
  • Пловдив
anastasiq1, сигурно снимката е моделирана от някоя арабска фенка.
Но я има във фейса му - от негово име. Те арабките и арабите са по луди от нас по турските актьори. За тях Турция е като дивия запад навремето за нас.

# 588
  • Варна
Това гледали сте го http://www.facebook.com/video/video.php?v=1514127052437&ref=mf
Хубаво пее  smile3501

# 589
  • Пловдив
За мен това момиче е докоснато от бога. Често я питат дали няма да издаде албум, засега отговора и е не.

# 590
# 591

Не го бях гледала - много ми хареса ! Благодаря ти !  bouquet
Момичето пее наистина страхотно , явно има доста таланти ! Peace

# 592
Те арабите също правят много хубави колажи,снимки,гифчета.Бях гледала в един арабски сайт.Ама сега не мога да го открия.

# 593
  • Варна
Тука пак пее но много малко http://www.youtube.com/watch?v=WiW0qWXvSsk

# 594
  • Варна
Тези в темата за Листопад много ни плюят сериала

# 595
Тези които плюят нашия сериал,сигурно го гледат повече и от нас. Пък и кучето си лае,ама кервана си върви Peace

# 596

Магоснива, пусни моля те този линк и в листопадската тема Praynig Видях Фикрет и Оуз там, ще им се зарадват останалите Peace И ферхито засякох Joy

# 597
  • Пловдив
Сигурно мислят, че заради нашият филм е спрян Листопада. Той и Листопада е наш филм. Не вярвам някой от нас да не знае за какво иде реч. Филма е спрян заради това, че се снимат само нови 15 серии и в комбинация с останалите неизлъчени у нас, ще стане за по-дълго гледане.
Всички филми са за гледане. Някои просто нямаме време да коментираме по
всички теми, което не значи, че не ги четем.
Magosniwa, знаеш ле как ме дразнеше Бюлент от Мечтатели в началото, сега си мисля, че има място и за двамата във филма / имам предвид Ефе/. Много хубаво си играе ролята момчето.

# 598
  • Варна
Тези които плюят нашия сериал,сигурно го гледат повече и от нас. Пък и кучето си лае,ама кервана си върви Peace
И аз им казах нещо подобно  Peace

# 599
И аз им казах нещо подобно  Peace

Я не се дразнете Whistling всеки си гледа каквото му хареса Peaceа пък в темата за Листпопад да си пишат каквото искат ние нали си имаме нашата си тема Wink

Общи условия

Активация на акаунт