Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 931
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
# 571
# 572

dterziiska ,  Heart Eyes натам , където съм се запътила , точно такова екипче ми трябва ! Дали Берен ще ми го пусне за едно кръгче ?! Flutter

Лека нощ и татлъ сънища и от мен ! Да се наспите хубаво ,че утре сме на сватба! Wink

# 573
  • Пловдив

Добро утро.

# 574
  • Пловдив

Това е вторият брат на Къванч - Tugay - също е синеок. Играеше в Перла епизодична роля. Беше първият приятел на Туче, жената на Берк.

# 575
# 576
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

# 577
  • Пловдив
http://newsarmenia.ru/culture/20101213/42360370.html
Вижте какво намерих - Нещо май има грешка - Къванч го представят като режисьор - или аз неразбирам?
Джуд Лоу и Ванесса Паради сыграют во франко-турецкой картине любовную историю между армянкой и турком
17:19 | 13/ 12/ 2010

ЕРЕВАН, 13 дек –Новости-Армения. Британский актер Джуд Лоу и французская модель и певица Ванесса Паради сыграют в картине турецкого режиссера Киванча Татлитуга о непростой любовной истории между армянкой Арпи и турком Керемом, передает турецкое информагентство Son Dakika.

Съемки новой франко-турецкой картины «Меч и свирель» начнутся в следующем году и будут проведены в турецких городах Ван, Эрзинджан (Ерзнка), а также часть картины будет сниматься в Марселе (Франция).

“Картина будет способствовать укреплению дружественных отношений между армянами и турками”, - передает агентство слова Татлитуга.

Также в картине примут участие известные французские актеры Гийом Делорм и Мишель Платини.

Актер и режиссер Киванч Татлитуг (Kıvanç Tatlıtuğ) родился 27 октября 1983 года в турецком городе Адана, где в начале 20 века произошли погромы армян. -0-

# 578
Добро утро !  Hug Hug

# 579
  • Пловдив

Какъв арабски надпис има на тениската.

# 580
Киво да е стане и режисьор newsm78

# 581
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН БЛАГОДАРЯ ЗА КАФЕТАТА И ИНФОРМАЦИЯТА

# 582
Привет и от мен ! Hug
mariana51 , интересна новина ! Peace Доколкото съм чела , Къванч освен актьорско майсторство, учи и режисура , и завърши вече мисля ! Дали , обаче , ще се наеме да режисира такъв сериозен проект ? newsm78
Изобщо , този филм , според мен , ще възбуди доста страсти - Турция съвсем скоро призна геноцида над арменското население , това е доста болезнена тема .
Ще видим дали и в турската преса няма да се появи инфо по въпроса ! Дано dterziiska  Heart Eyes открие нещо ! Hug

# 583
Надписа на тениската на Къванч е същия според мен като този горе вдясно Това е логото на медията  Това е снимка от Sonara интервю където участва и Къванч
Там задават въпросите на Къванч на английски някои от които са смешни а на Сонгюл на турски

# 584
А относно филма когато излезе първата информация доколкото си спомням пишеше че на 15 декември ще е първата среща в Истанбул Дано тогава има повече информация

Общи условия

Активация на акаунт