Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 177
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Snejka Става въпрос за финалния епизод в оригинал  Peace

тук го има качен

http://www.youtube.com/user/AskiMemnuHDTV

# 706
Бащата на Нихат е страшен простак. Как му се е паднал такъв свестен син?
Бюлент е голям сладур. За ролята са избрали дете с много слънчева физиономия, направо очите му се смеят.
Съгласна съм Peace Майката на Нихат също е много добър човек.
Да, вярно.  Peace

Snejka Става въпрос за финалния епизод в оригинал  Peace
Извинявай, не те разбрах.

# 707
  • Пловдив
Язък ни за подготовката, за роклите. пък Аднан да го бяхме избръснали ние, че на нищо не приличаше.
А Бехлюл колко е хубав с тази лилава фанелка.

# 708
  • Пловдив
dterziiska, мила намери му снимката с люляковата фанела.

# 709
# 710
dterziiska, mariana51, Magosniwa, мерси за поздравите и пожеланията.  Hug

# 711
  • Пловдив
Snejka, сигурно празнуваш и затова си пропуснала някои моменти.
Бехтер се държа много добре според мен. Жалко, беше се приготвила за брачна нощ, ама начичото какво му стана.
По точно нищо не му стана. Всички разбраха от къщата. А Фердефс - да и имам самочувствието и нахалството.
Оная пък малката крадла с обицата.

# 712
Бихтер се опитва и то добре да спечели доверие в семейството Фирдевс хем виновна хем нахална

# 713
Лелеле , за малко да ви изтърва ! ooooh!
Язък ми дето цял ден вися във фризьорския салон , за роклята и приготовленията ! Crossing Arms Чок резил тая сватба ! А Бихтер ме подразни със своите забележки към персонала - да не би тя да вземе да готви  че ще им реди мебелите ! Явно , още в началото реши да им покаже кой ще командва в къщата !
Фирдевс - когато и да я убиеш - все е късно ! Много ми стана мъчно за Пейкер и Нихат - не заслужават да имат такива катили за родители !

Снежка ,  Hug Честит Имен ден !  bouquet Прости ми невежеството , ама какъв ден е днес ?

# 714
  • Варна
Много взе да се вживява Бихтер като господарка на къщата Усещам че скоро ще почне да мести мебели от стаите на хората

# 715
Snejka, сигурно празнуваш и затова си пропуснала някои моменти.
Бехтер се държа много добре според мен. Жалко, беше се приготвила за брачна нощ, ама начичото какво му стана.
По точно нищо не му стана. Всички разбраха от къщата. А Фердефс - да и имам самочувствието и нахалството.
Оная пък малката крадла с обицата.
Wink
Мен в тази серия много ме подразни Джемиле. То хубаво ревност, ревност, ама какво са виновни Нихал или семейството й, че Бешир не я забелязва.

gospojata, и аз не знам. Скоро разбрах, че имам имен ден на 14-и. Погледнах и в интернет - така било.

# 716
  • Варна
Snejka поздравявам те с това танго http://www.youtube.com/watch?v=LRcf9KOfKlA  Hug

# 717
Snejka,Честит имен ден  bouquet

Към края на втори сезон Бихтер прави планове да смени мебелите в къщата,но по стечение на обстоятелствата го прави Нихал.Беше доста нетактично от нейна страна.
Единственото,което не харесвам в Бихтер е отношението и към персонала.На моменти е твърде груба.
И я критикувам за това,че не намери сили да признае за любовта си към Бехлюл на трети човек.Това можеше да промени съдбата и.

# 718
В анонса за утрешният епизод чух , че Бихтер се хвали на някого , че е изгонила Бехлюл ! Така ли е или нещо не съм разбрала ?

# 719
  • Пловдив

Добро утро. Да видим днес какво ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт