влизам да ви разкажа една много неприятна случка с Памперс Премиум Кеър. От както Алекс се е родил ползваме само Pampers Premium Care именно заради новата пореста повърхност, която попива страхотно дори и течни изпражнения. Но от известно време не можех да намеря размер 3 или 4 и се принудих 1 месец да ползвам Пуфис (които също много ми харесаха). В събота ходих до Метро София (на Цариградско шосе) и случайно видях че там имаше размер 4 от "белите памперси". Веднага си взех 1 пакет. Когато се прибрах в къщи обаче и отворих пакета бях потресена - тези памперси все едно бяха правени в някой гараж - нямаше и помен от порестата порестата повърхност а самата попивателна част стига малко след средата на памперса - т.е на дупето и отзад до кръста няма нищо което да попива

Според мен се касае за фалшиви памперси. Някой попадал ли е на такива? От една съседка взех от същите само че размер 3 да сравня и нямат нищо общо. Кажете какво да правя, към кого да се обърна? Вече писах на pampers.bg на някакъв мейл ама дали ще ми отговорят божа работа. Най много ме изуми това че такива памперси се продават в Метро, не съм ги купила от някой гараж все пак.