Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 348
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И от мен силно стиснати палчета за бебчето и много много здраве му желая, дано да се пребори.

влизам да ви разкажа една много неприятна случка с Памперс Премиум Кеър. От както Алекс се е родил ползваме само Pampers Premium Care именно заради новата пореста повърхност, която попива страхотно дори и течни изпражнения. Но от известно време не можех да намеря размер 3 или 4 и се принудих 1 месец да ползвам Пуфис (които също много ми харесаха). В събота ходих до Метро София (на Цариградско шосе) и случайно видях че там имаше размер 4 от "белите памперси". Веднага си взех 1 пакет. Когато се прибрах в къщи обаче и отворих пакета бях потресена - тези памперси все едно бяха правени в някой гараж - нямаше и помен от порестата порестата повърхност а самата попивателна част стига малко след средата на памперса - т.е на дупето и отзад до кръста няма нищо което да попива  #Cussing out. За вида няма да говоря - картинката беше много бледа, а не като на другите.
Според мен се касае за фалшиви памперси. Някой попадал ли е на такива? От една съседка взех от същите само че размер 3 да сравня и нямат нищо общо. Кажете какво да правя, към кого да се обърна? Вече писах на pampers.bg на някакъв мейл ама дали ще ми отговорят божа работа. Най много ме изуми това че такива памперси се продават в Метро, не съм ги купила от някой гараж все пак.

# 451
  • София
Аз бях чувала, че има фалшиви памперси, но пък в Метро да ги продават си е направо скандално!  На мен ми хрумва да се обърнеш към Комисията за защита на потребителите, имам лични впечатления  - наистина си работят хората Peace 

Викат ли вашите бебоци? Максим от няколко дни направо си вика като говори на играчките, много силен гласец вади:))  Да се оплача, че спокойният ни сън все още е мираж, върти си главата като луд насън и се опитва да си налапа ръцете, а понеже е с ръкавици и не може и много се нервира, давам биберон и така не знам колко пъти Tired   Както бях спряла нощното хранене, така се върнахме пак ... просто не знам какво става...

# 452
И от мен силно стиснати палчета за бебчето и много много здраве му желая, дано да се пребори.

влизам да ви разкажа една много неприятна случка с Памперс Премиум Кеър. От както Алекс се е родил ползваме само Pampers Premium Care именно заради новата пореста повърхност, която попива страхотно дори и течни изпражнения. Но от известно време не можех да намеря размер 3 или 4 и се принудих 1 месец да ползвам Пуфис (които също много ми харесаха). В събота ходих до Метро София (на Цариградско шосе) и случайно видях че там имаше размер 4 от "белите памперси". Веднага си взех 1 пакет. Когато се прибрах в къщи обаче и отворих пакета бях потресена - тези памперси все едно бяха правени в някой гараж - нямаше и помен от порестата порестата повърхност а самата попивателна част стига малко след средата на памперса - т.е на дупето и отзад до кръста няма нищо което да попива  #Cussing out. За вида няма да говоря - картинката беше много бледа, а не като на другите.
Според мен се касае за фалшиви памперси. Някой попадал ли е на такива? От една съседка взех от същите само че размер 3 да сравня и нямат нищо общо. Кажете какво да правя, към кого да се обърна? Вече писах на pampers.bg на някакъв мейл ама дали ще ми отговорят божа работа. Най много ме изуми това че такива памперси се продават в Метро, не съм ги купила от някой гараж все пак.
Спокойно Деска, това са новите Намперс Премиум Кеър или поне така ми казаха промоутърките в Събота в кауфланд. Правиха демонстраций колко попиват и т.н. Аз си взех един пакет и за сега съм доволна. Е за големите сутрешни бомби си слагам Либеро, за да не пера постоянно.

Praynig и стискам палци за малкото бебче. Айла ми насълзи очите от щастие с новината й, дано да чуем такава и за това бебче.

Като виждам колко бебоци са болни се замислям, че трябва повече да пазя мойта. Може би трябва малко да ограничим моловете и срещата с много хора. Може ли да се дава по малко вит. Ц профилактично?
Скорошно оздравяване на всички и много хубава Коледа ви пожелавам.

# 453
Tyriseta, може ли да дадеш повече инфо за детенцето? С какви размери се е родило, диша ли самичко, в коя болница са?
До колкото знам в София Майчин дом и Токуда имат най-добрите неонатологии.
Няма ли да спрат да се раждат толкова много недоносени бебчета Sad Много, много силно се моля всичко да е наред с детенцето.  Heart Eyes Приятелката ти в момента има нужда от много голяма подкрепа и разбиране.

Tя е в Майчин дом-София и знам, че по-добро място за бебето от това няма. Повече информация нямам - тя просто отказва да говори - много и е тежко. Поне знам, че мъжа й е до нея постоянно. Сега само чакам да се обади, когато има сили да говори и се надявам новините да са добри.
За Токуда и аз вече знам, че неонатологията е добра - от скоро там работи позната неонатоложка. Но моята приятелка там загуби близнаците си при първата си бременност преди време и беше настроена отрицателно за Токуда. Втория път в Майчин дом също не успяха да направят нещо, дано сега да е различно.

# 454
Викат ли вашите бебоци? Максим от няколко дни направо си вика като говори на играчките, много силен гласец вади:))  Да се оплача, че спокойният ни сън все още е мираж, върти си главата като луд насън и се опитва да си налапа ръцете, а понеже е с ръкавици и не може и много се нервира, давам биберон и така не знам колко пъти Tired   Както бях спряла нощното хранене, така се върнахме пак ... просто не знам какво става...

леле викат и още как нашите бебоци!! особено моята бебочка е едно такова крещящо бебе! Simple Smile и когато се радва крещи много силно, и на играчките си вика.. а пък напоследък е започнала едни монолози, които страхотно ме радват! като я оставя да си играе и започва да произнася най-различни звучи в една безкрайна поредица.. с най-силния глас, който има, разбора се!  Heart Eyes

а ти защо слагаш ръкавички през нощта, Illit? за да не си яде ръцете ли?

и аз ще си мисля за бебенцето! дано се справят всички, и то, и родителите му...  Praynig

# 455

леле викат и още как нашите бебоци!! особено моята бебочка е едно такова крещящо бебе! Simple Smile и когато се радва крещи много силно, и на играчките си вика.. а пък напоследък е започнала едни монолози, които страхотно ме радват! като я оставя да си играе и започва да произнася най-различни звучи в една безкрайна поредица.. с най-силния глас, който има, разбора се!  Heart Eyes

а ти защо слагаш ръкавички през нощта, Illit? за да не си яде ръцете ли?

и аз ще си мисля за бебенцето! дано се справят всички, и то, и родителите му...  Praynig

Хаха, моята отдавна се научи да пищи.Както си играе и гука и в един момент започва да навиква играчките, обикновено и е омръзнало и ако не я вдигна писъците преминават в рев, но пък има моменти в които просто им говори на висок тон Laughing
А относно ръкавичките-аз ръкавички не съм слагала изобщо откакто се е родила Хриси.Първия ден се пробвах, ама с тия мънички ръчички просто си падаха.Та и като се замислих-по-добре да изследва света, а ръкавичките пречат.Дори навън не ползваме.След втория месец взех залъгалка за да не си лапа ръцете, ама сега го ограничавам, че май взе да му се радва повече отколкото на мама на гърдите.Пък и се научи да го вади и пак си пъха ръцете в устата-от това спасение няма Laughing
Относно въртенето-моята буба се върти и размахва ръце и крака ,когато е гладна вечер, както и преди заспиване и преди събуждане.Може би е в такива случаи, Илит?

# 456
  Имаме бънджито на чиполино(пого). Слагате ли ги вече бебоците там? Аз се чудя дали да го сложа за малко там, че тези дни ще ме побърка и се чудя къде да го сложа и с какво да го позабавлявам.

# 457
И от нас стиснати палчета за малкото бебенце и родителите му. Боже, това момиче голяма героиня ... колко мъка има по този свят ... дано този път имат повечко късмет това семейство  Praynig
Моята бебка май пак е болна. Онзи ден рева ама целия ден, а и през нощта се буди два пъти с рев. Какво й имаше не разбрах. Сега е пресипнала и много смешно грачи милото. Киха и кашлюка ... Обадих се на лекарката да й кажа, че бебка реве цял ден, без видима причина, а тя ми вика : "... еми остави я да си реве нали за това е бебе..."  Shocked Напоследък сме през ден-два пред кабинета й я за Калоян, я за малката, та сигурно вече сме и дотегнали супер.
Тъй като съм доста застреляна напоследък не съм видяла, че в магазинчето откъдето си купувам памперси са ми продали турски на Памперс и на тях пише " AKTIF BEBEK". Като качество не се различават от оригиналните, но можеше просто да ми каже, а и цената им е с 2-3 лв. по-ниска.

# 458
adelina_bg, аз бях попаднала на фалшиви Премиум Кеър в Пикадили. Не съм се обръщала обаче към комисията за защита на потрбители, за което си порицавам гражданското самосъзнание Confused
Моля се за бебчето. Дано да е силно и да се пребори. Много сили и за родителите Praynig
Бяхме в понеделник на консултация. Божидара е качила само 200 грама, сега е 6.000 кг. Тя е на АМ, но невинаги си изяжда цялото количество. Аз се притесних, но според педиатърката няма повод, защото досега е качвала по 1 кг и вече си е удвоила теглото, а и е пораснала 3,5 см.  Но пък и тя като не иска, не мога да я накарам да хапва по никакъв начин. Решила съм след празниците да я захранвам лека полека, дано да й е интересно. Купихме й столче за хранене и така по този въпрос. Биха й втори прием ваксини. Пак вдигна температура и беше кисела два дена, ама мина...
Най ме е страх само да не се разболее, дано да оздравяват болничките бебочета. Къде ще карате Нова година? ще оставяте ли бебчетата или заедно?

# 459
   Ние на Нова Година ще сме с родителите ми. Това ще ни е първата Коледа и Нова Година с Петър и искам да сме заедно.

# 460
   Ние на Нова Година ще сме с родителите ми. Това ще ни е първата Коледа и Нова Година с Петър и искам да сме заедно.
  smile3521

И ние така, искам всичко да е един красив спомен за беба и като гледа снимките след време да и става мило и приятно  Heart Eyes

# 461
  • София
Слагам ръкавички, за да не се дере, но ще взема да ги махна newsm78 

И ние сме заедно с бебето на НГ, не че ще разбере нещо, по-скоро ме е страх да не се уплаши от гърмежите и искам да сме си заедно:)

# 462
Слагам ръкавички, за да не се дере, но ще взема да ги махна newsm78 

И ние сме заедно с бебето на НГ, не че ще разбере нещо, по-скоро ме е страх да не се уплаши от гърмежите и искам да сме си заедно:)

Може да процедираш като нежно ги изпилиш след рязане, аз така правя.Всяка седмица правим маникюр, много бързо растат.Между другото наскоро свекърва ми каза, че тя като е раждала в края ,където са били/до гръцката граница/ е битувала традицията да не се режат ноктите на бебето до 1годинка и тя се е криела зад плевнята да ги реже. То и на мен ми разправяше някой, че те сами си падат-падат ,друг път!

# 463
  smile3521

И ние така, искам всичко да е един красив спомен за беба и като гледа снимките след време да и става мило и приятно  Heart Eyes

И аз исках да му става мило като гледа снимките а то какво стана- ей сега говорих с татко му , и най вероятно ще е в болницата до след Коледа...  Sad И ние с малкия ще сме с нашите. Мн тъжно ми стана че няма да сме 3мата на 1вата му Коледа.. А за НГ- предпочитам да съм с детето вкъщи.

За малкото бебче, дано е живо и здраво.Да е силно и да се бори!

# 464
  • Смолян
Здравейте и от нас!
Първо всички болнички бебочета бързо да оздравяват!
 Стискам палци на малкото бебече да е много силно  да се пребори и да зарадва мама и тати!
Ние за Коледа и Нова Година ще си бъдем в къщи, но и аз нямам особено желание да излизам някъде, това ще ни е първата Коледа и искам да сме всички заедно!
Маринче наистина е много тъжно,че татито няма да го има, но по важно е да се оправя бързо!
Аз също бях купила от турските памперси, но от тях дупето на Дани се обрина и вече много внимателно чета надписа, а и тези памперси толкова лошо миришеха, че направо  Sick,, а и бяха много по груби от другите на Памперс!
Лека и спокойна нощ !

Общи условия

Активация на акаунт