Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 366
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
tyriseta, дано малкото бебче оцелее   Praynig

# 421
Вярвам,че на Коледа се случват чудеса...Дано Бог бди над малката душичка.Ще се моля за нея Praynig

# 422
Маринка, Бори - и аз точно за лайка се сетих, но после видях, че било алерген. Лекарката ни каза да капя лайка в нослето, но за пиене нищо не каза. Сигурно ще купя чайчето на Хип от лайка, което го дават за съвсем малки бебета.

Tyriseta, моля се за детенцето! Трябвва да вярвате, че ще се справи!
Знам точно, как се чувства приятелката ти.
Моля се за нея и за бебчето!  Praynig Praynig Praynig

# 423
Вярвам,че на Коледа се случват чудеса...

tyriseta-- Да и аз мисля че по Коледа стават чудесата ! Дано този път мъника да оцелее и  приятелката ти да се радва на бебчето си  Praynig Praynig Praynig  и Бог да закриля и двете  Praynig

# 424
  • София
Аз почти не пиша във темичката, но редовно я следя. Сега обаче, ще споделя с вас, защото вярвам, че позитивнитв мисли на повече майки ще помогнат. Моя много скъпа приятелка роди тези дни бебчето си в 26-та седмица. Не съм сигурна дали е 26-та гестационна или от оплождането (дано е второто). Сега малкия се бори за живот и собствени глътки въздух. Тя има две бременности, завършили в края на 5-ти месец и ако загуби и това бебе, се притеснявам, че психически ще се срине, а може и да се откаже да опитва.
Дано по Коледа наистина да стават чудеса.
Нека тази Коледа е най-щастливата за семейството.

Исках да напиша "да е най- щастливата" ,но няма да го променям........

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:33 от misleto

# 425
Аз почти не пиша във темичката, но редовно я следя. Сега обаче, ще споделя с вас, защото вярвам, че позитивнитв мисли на повече майки ще помогнат. Моя много скъпа приятелка роди тези дни бебчето си в 26-та седмица. Не съм сигурна дали е 26-та гестационна или от оплождането (дано е второто). Сега малкия се бори за живот и собствени глътки въздух. Тя има две бременности, завършили в края на 5-ти месец и ако загуби и това бебе, се притеснявам, че психически ще се срине, а може и да се откаже да опитва.
И аз се присъединявам: На Коледа наистина стават чудеса! Дано малката душица се пребори и да радва родителите си скоро и вкъщи!

# 426
Tyriseta,дано Бог е с  младата майка и мъника!По Коледа наистина стават чудеса и ще се молим за тяхното благополучие и здраве!

Ние днес бяхме на т.нар. "пробно кърмене" при педиатърката.Да, ама не-моята буба както беше яла в 5 и 15 сутринта и в осем хапна 20 мл. и започна да зяпа играчките по кабинета Laughing Добре ,че накарах сестрата да я претегли на голо, та да видят, че от петък насам е качила 130грама.Засега оставаме само на кърма,освен чайчето на Хип ми изписа едни дражета хомеопатични за смучене за стимулиране на производството на кърма.
А Хриси от вчера е променила изцяло своето поведение-както преди спинкаше на 3-4 часа по 30 минути и през останалото време мрън, сега не мога да я събудя.Храня я докато спи, като ме ползва и за биба, ама пък сега почвам да се притеснявам дали не спи много.Ака по три пъти, вместо по веднъж дневно-абе, луда му работа бебешка...

# 427
Дано бебчо има късмет и най-вече родителите, преживяла съм го знам че не е лесно...
От около седмица сме с нещо като хрема. Нослето й сега смърка, без да има секрети, няма и температура...

# 428
  • Miami
Не знам дали по Коледа стават чудеса, но искрено се надявам  малкото човече да е родено с късмет и да направи майка си най- щастливата  мама на света  Hug  Praynig

# 429
Tyriseta, дано се пребори мъничето!  Praynig

# 430
Присъединявам се към написаното от всички момичета тук!Вярвам силно,че малката душица ще се пребори и ще направи мама най-щастливата на света! Praynig

# 431
Стискам палци за малкото бебче.

# 432
  • Русе
Аз също, дано позитивните мисли имат сила тук...

# 433
  • София
Дано се пребори малкото бебче Praynig

# 434
И аз стискам палци за бебчето.
Либи и Крум е болничък.Днес бяхме на кръвна картина.Слава Богу нищо му няма.Ама ми се къса сърцето как кашля и как хърка:( Нашата лекарка засега даде само сиропче, калций и вит Ц.
 PraynigНадявам се тази вечер да спим всички по добре, че пък таткото вчера го блъсна кола:( Слава Богу и на него нищо му няма само дето са му ударили крака.Sad
Та доки каза да давам чай от шипка.Ама той Крум е само на кърма и шише не знае и се чудя.
Щото и без това яде по-малко....

Общи условия

Активация на акаунт