Стасимира - ние имаме бънджи Чиполино Пого и съм много доволна, Софи много му се кефи и височината се регулира, седалката се върти на 360 градуса, играчките са забавни.

А и съм си шубе за студеното.Днес обаче се отчетох с кратка разходка.
Ще пиша на Дядо Коледа (според това колко съм слушала ще видим кой модел ще е) 

Ако идеята ти се нрави,може още да поровиш:) И дано има многооооо подаръци и усмивки!

Опитах се да прочета всичко, но още не сам успяла. Много се радвам, че има и други мами с моите проблеми
Даже си имам и колежка от ВИНСА 
Дано и при тези, които имат същия проблем да помогне 
Опитах се да прочета всичко, но още не сам успяла. Много се радвам, че има и други мами с моите проблеми
Иначе прочети на 12 страница, мисля, че беше и отговора на Else ( за който и благодаря, чак сега, че нямах време да седна на компа)! Дано ти е в помощ! 
Седалката му се регулира спрямо височината на детето и аз на този етап съм го вдигнала, за да не стигат краката й до земята.
Иначе прочети на 12 страница, мисля, че беше и отговора на Else ( за който и благодаря, чак сега, че нямах време да седна на компа)! Дано ти е в помощ! 
Така сме вече доста време. Май така ще си изкараме и до края на кърменето. Аз затова много искам да я захранвам вече. Само и тогава да не се повтори ситуацията
И аз изчетох всичко, но само кърмене в заспало състояние помага. Мале като си спомня какво беше в началото .... гладна, а не иска да яде и само плаче
Сега сме по-добре
Дано при вас да мине по-бързо

Препоръчани теми