Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 369
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Пепеляшка, нашата лекарка хич не е привърженик на антибиотиците и със свито сърце го изписа, но каза, че просто е сериозно и докато опитваме да се лекуваме с други неща може да стане гнойна ангина, бронхит и не знам си какво. Не ми се рискува. Давам пробиотици, дано всичко е наред.

Стасимира - ние имаме бънджи Чиполино Пого и съм много доволна, Софи много му се кефи и височината се регулира, седалката се върти на 360 градуса, играчките са забавни.

# 406
Либи,дано се оправя скоро принцесата!Аз мислех да звъня на колежките да ги питам,но ти си се справила.Дано да си много доволна от лекарката!А в този зимен период за жалост на всички ни върлуват какви ли не вируси и малките ангелчета толкова боледуват!Но дано нещата не стават сериозни! Hug
Нашето кенгуру е http://www.kasida.bg/kenguro-chicco-soft-dream-wallstreet-36-2504.html при него има функиция за придържане на главичката,която вече не е нужна и възможност за полегнало положение на детето.Доволни сме,но ние не го ползваме толкова често.Нямам навика,а в леда,като знам колко съм спъната,няма да имам смелост да ходя с него и детето  Joy А и съм си шубе за студеното.Днес обаче се отчетох с кратка разходка.
За бънджи и проходилка още ми се вижда рано,но съм харесала това http://igralni-komplekti.abcdetski.com/index.php?m=320&lang=1&bukva=П&cat_detski=185&abc_stoki=133&abc_firmi_decki=1690&stoka_id=700490&igrachki_klas=1   За бубата засега смятам подаръка да е следколеден.И без друго има доста играчки и се чудя къде да ги дявам.Бънджи имаме такова,което се закача за врата.
Хубав ден,момичета!  bouquet

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 16:17 от Лунен сън

# 407
Марина88, Кори, Лунен сън, благодаря  Hug Ще пиша на Дядо Коледа (според това колко съм слушала ще видим кой модел ще е)  Grinning
Stassimira, за Пого гащите на Чиполино съм чувала добри отзиви   Hug

# 408
Марина88, Кори, Лунен сън, благодаря  Hug Ще пиша на Дядо Коледа (според това колко съм слушала ще видим кой модел ще е)  Grinning
Stassimira, за Пого гащите на Чиполино съм чувала добри отзиви   Hug
http://prodavalnik.com/prodavam-kenguru-chicco-marsupio-go-30-lv-i1242028 или http://prodavalnik.com/kenguru-chicco-soft-safe-40-lv-i1228329 още един вариант за дядо Коледа с опция за още 1 подарък Wink Ако идеята ти се нрави,може още да поровиш:) И дано има многооооо подаръци и усмивки! Hug

# 409
Stassimira, за Пого гащите на Чиполино съм чувала добри отзиви   Hug
Ние купихме на Ивет бънджи на Чиполино и засега сме доволни( то не че има с какво да го сравня)
Взехме го намалено 105 лв, ей това http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.211/01.211.217/m.107/gallery/

Между другото пратих молба във фейса, може ли някой да ме одобри?
Благодаря предварително Grinning

# 410
Всъщност това е линка за пого бънджито http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=530

# 411
Здравейте, аз естествено със закъснение открих темата Simple Smile Опитах се да прочета всичко, но още не сам успяла. Много се радвам, че има и други мами с моите проблеми Simple Smile Даже си имам и колежка от ВИНСА Simple Smile
 Моята бебка от 2 месеца се храни много трудно, суче 2-3 минути и рев или пак въобще не иска да суче. В началото много се бях паникьосала, но вече и хванах цаката --- храня я заспала Simple Smile Дано и при тези, които имат същия проблем да помогне Simple Smile
Да ви питам вашите бебчовци на колко време се хранят? Защото ние ядем на 3 часа, а понякога на 2 часа.
А дали мога да я слагам вече седнала тя много иска да седи?

# 412
Здравейте, аз естествено със закъснение открих темата Simple Smile Опитах се да прочета всичко, но още не сам успяла. Много се радвам, че има и други мами с моите проблеми Simple Smile Даже си имам и колежка от ВИНСА Simple Smile
 Моята бебка от 2 месеца се храни много трудно, суче 2-3 минути и рев или пак въобще не иска да суче. В началото много се бях паникьосала, но вече и хванах цаката --- храня я заспала Simple Smile Дано и при тези, които имат същия проблем да помогне Simple Smile
Да ви питам вашите бебчовци на колко време се хранят? Защото ние ядем на 3 часа, а понякога на 2 часа.
kamitoooo, Здрасти! Аз имах(имам) същия проблем, постъпвам по същия начин по който и ти! Tired Иначе прочети на 12 страница, мисля, че беше и отговора на Else ( за който и благодаря, чак сега, че нямах време да седна на компа)! Дано ти е в помощ! Wink

# 413
stassimira, ние имаме бънджито на Cangaroo и съм много доволна. От два дни слагам Ния за по 15 мин в него и тя много се забавлява. По него има доста играчки, вкл. и музикални и когато случайно успее да ги натисне настава истински купон Simple Smile Седалката му се регулира спрямо височината на детето и аз на този етап съм го вдигнала, за да не стигат краката й до земята.

# 414
kamitoooo, Здрасти! Аз имах(имам) същия проблем, постъпвам по същия начин по който и ти! Tired Иначе прочети на 12 страница, мисля, че беше и отговора на Else ( за който и благодаря, чак сега, че нямах време да седна на компа)! Дано ти е в помощ! Wink

И моята ситуация е същата Simple Smile Така сме вече доста време. Май така ще си изкараме и до края на кърменето. Аз затова много искам да я захранвам вече. Само и тогава да не се повтори ситуацията  Praynig И аз изчетох всичко, но само кърмене в заспало състояние помага. Мале като си спомня какво беше  в началото .... гладна, а не иска да яде и само плаче  Cry Сега сме по-добре Simple Smile Дано при вас да мине по-бързо Simple Smile

# 415
Здравейте,мамчета!Ще помоля,който беше слагал сребърна вода в нослето да ме светне дали я разрежда!Благодаря!От сухия въздух ми се струва,че на Савинка и се исушава лигавицата.То няма как иначе и аз съм на този хал.Иначе физиологичен разтвор капя,а с помпичката,като дърпам секрета е много малко.Закашля се от време на време,но май си е от лигички или от това,че връща понякога.Толкова ми е трудно да преценя понякога и се вкарвам във филми.
Хубав ден!  Hug Hug Hug
П.С. На мамите,които дават сокчета-пресно изцедени ли са или купени готови?Защото ми се струва ,че ако не са домашни плодовете,по-добре да се купят сокчетата.Не че съм започнала да давам,но ми се стори добър съвета 2 седмици да се започне на сокче и после по-гъстите консистенции.Засега само осмислям инфото:)

# 416
Бори, според д-р Михайлов сребърната вода не се разрежда. Аз не я разреждам. (моята е на аркол) Препоръчва се също с едно памуче да се промиват очичките всяка сутрин (с различни памучета всяко око), това за грипните сезони.

Мога ли да давам някакъв чай на София за облекчаване на гърлото?
Не иска да яде, явно я боли като преглъща.  Cry

# 417
Либи, Ивелин като беше болен болен - специалист ми позволи да давам чай от лайка. Той го харесва и сега пак му давам. Правя го с мн малко лайка , без захар.

На нас таткото ни е в болница.. снощи оставих малкия на майка ми и го водих.. някаква чревна инферция май- 4ти ден е свит на 2... мн лошо. и не могат да разберет още какво му е , за да започнат лечение.. абе все нещо трябва да не е наред.. Чакаме днес да излязат някакви резултати , да разберем какво е..
Мн болести и вируси има- нз как ще ги опазим бебчетата...

# 418
Наде,балгодаря ти!И аз така си мислех,но да си питам:) За чайче,като ти прочетох въпроса и аз се сетих за лайка.Макар да дават някои дечица да правят алергии от нея,аз бих и съм давала.Иначе на сестра ми още много малки бяха близначките,като лекарите я караха да им дава брохнолин чай.На мен ми се видя ранко,но им е давала.Да се оправя по-бързичко мънинката кукла.
Маринка,дано татито ви бързо се оправя и той.Аман от проблеми при вас!
И нашият тати пак се опитва да се разболява.Точно му мина преди седмица и пак се чуди дали е добре.Уф,този сезон....

# 419
Аз почти не пиша във темичката, но редовно я следя. Сега обаче, ще споделя с вас, защото вярвам, че позитивнитв мисли на повече майки ще помогнат. Моя много скъпа приятелка роди тези дни бебчето си в 26-та седмица. Не съм сигурна дали е 26-та гестационна или от оплождането (дано е второто). Сега малкия се бори за живот и собствени глътки въздух. Тя има две бременности, завършили в края на 5-ти месец и ако загуби и това бебе, се притеснявам, че психически ще се срине, а може и да се откаже да опитва.
Дано по Коледа наистина да стават чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт