Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 387
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Какво обличате под космонавтите ? Струва ми се, че я пренавличам с дрешки .

Аз обличам боди с дълъг ръкав, гащеризонче и чорапки и задължително слагам най-омразното му нещо - шапката  Grinning

Да Ви питам и за кенгуру, някой ползва ли, какъв модел?
Малчо сега тежи 6,700 и предполагам, че ако купя кенгуру ще мога да го ползвам поне 4-5 месеца (четох, че до 9кг може кенгуру), той много обича да го държа прав пред мен с лице напред - да си гледа и да си пипа разни неща с ръчичките и мисля, че ще му е гот в кенгуру, пък и сега като има сняг, киша, лед, ми се струва добра идея да го пакетирам в космонавта и 1 час разходка навън. Как мислите?
 Hug

аз така правя откакто вали сняг всеки ден и е ок! само един ден сме пропуснали без разходка (мн беше студено!!), а последните два дни и по 3-4 часа сме навън.. купих подаръци и се помотах по магазините едно хубаво!!  Embarassed единственият проблем е, че моята 7-килограмова девойка  в кенгуруто и пълната с неща раница малко зле ми се отразяват на раменете..  Confused за мен кенгуруто е много полезна вещ!

# 391
Какво обличате под космонавтите ? Струва ми се, че я пренавличам с дрешки .

Аз обличам боди с дълъг ръкав, гащеризонче и чорапки и задължително слагам най-омразното му нещо - шапката  Grinning

Малчо сега тежи 6,700 и предполагам, че ако купя кенгуру ще мога да го ползвам поне 4-5 месеца (четох, че до 9кг може кенгуру), той много обича да го държа прав пред мен с лице напред - да си гледа и да си пипа разни неща с ръчичките и мисля, че ще му е гот в кенгуру, пък и сега като има сняг, киша, лед, ми се струва добра идея да го пакетирам в космонавта и 1 час разходка навън. Как мислите?
 Hug

аз така правя откакто вали сняг всеки ден и е ок! само един ден сме пропуснали без разходка (мн беше студено!!), а последните два дни и по 3-4 часа сме навън.. купих подаръци и се помотах по магазините едно хубаво!!  Embarassed единственият проблем е, че моята 7-килограмова девойка  в кенгуруто и пълната с неща раница малко зле ми се отразяват на раменете..  Confused за мен кенгуруто е много полезна вещ!к

Ние сме в кенгуру от мноого време. Адски удобно ми е и на беба много й харесва, само дето от него намрази количката и беше борба докато я върна пак в нея.  И при мен, като и при Жени малката вече е над 7кг. и с багажа, който мъкна е малко тежичко и болезнено на моменти,но определено е удобно. Моето кенгуру е на Чико. Още я слаам с лице към мен и така сии спинка с часове.

# 392
  • София
Либи- напълно те разбирам.За съжаление вече на пръсти се броят добрите лекари Hug Hug Hug

# 393
Ние сме в кенгуру от мноого време. Адски удобно ми е и на беба много й харесва, само дето от него намрази количката и беше борба докато я върна пак в нея.  И при мен, като и при Жени малката вече е над 7кг. и с багажа, който мъкна е малко тежичко и болезнено на моменти,но определено е удобно. Моето кенгуру е на Чико. Още я слаам с лице към мен и така сии спинка с часове.

Жени, Starry, благодаря  Hug Точно за чико си мисля и аз да взема - chicco go. Ще си взема, да може повече да излизаме, че направо се побърквам вече вкъщи  Sad

Лек ден  Hug

# 394

Жени, Starry, благодаря  Hug Точно за чико си мисля и аз да взема - chicco go. Ще си взема, да може повече да излизаме, че направо се побърквам вече вкъщи  Sad

Лек ден  Hug
pepe_one аз съм със същото на чико:) мн е удобно. а то като е 7 кг детето няма как да не тежи от тук нататък:)
На мен Темата на Нова снощи ми се стори малко като "платен репортаж " - Реклама на бг пюренцата Simple Smile добре че няма боклуци уж вътре

# 395
Добро утро !
 Либи дано да се оправя бързо малката  Hug , ние пръскахме само капки в нослето (и при нас беше така, няма6е темпер, гърлото леко и беше зачервено ,но докторката каза само капки в нослето и сега ,слава богу е по-добре , така че не бързай да и даваш всякакви лекарства  Peace)
 Золка и ние имаме подобен проблем като твоя- Ох , не знам какво му става на тва мойто дете , ама хич не иска да яде от една седмица вече, едва по 100 гр, вчера даже по 80-90 ,извърта си главата и не иска и не иска  а интересно ,когато се изомри вчерана обяд и спеше и ядеше изяде 170гр  newsm78 , вечерта пак , кам 170гр (пак беше изморена и ядеше и спеше ),много интересно-а тя си е от яжните деца   Дали пък трябва да и давам вече през 4 часа?!?!?(тя е на изцедена кърма и дохранвам с ам ако не достигне)   И не е акала от два дена  ooooh! ,ама то кво да ака като не иска да яде

Лек ден на всички   bouquet

Гери беше така преди две седмици, но решихме проблема с хранене на 4 часа. Сега си изяжда всичко без проблем. Нагласяването по новият режим отне около 2  дни. newsm10

# 396
  • София
Либи, ама и тия нашите лекари все с претенции, никога нищо не им е достатъчно..... а когато ни трябват наистина никакви ги няма!  Стискаме ви палци! Hug  Hug

На мен Темата на Нова снощи ми се стори малко като "платен репортаж " - Реклама на бг пюренцата Simple Smile добре че няма боклуци уж вътре
Помислих си същото!

Моя Мишо от няколко дни иска да ни бърка в чиниите. Снощи като седнахме да вечеряме той само протягаше ръчичка към чинията с яденето, опитвайки да я стихне, премляскваше шумно и издаваше "Аууууу" "Ъъъъъъъ". Май ще трябва да ускоря захранването Simple Smile а изобщо не ми се иска да бързам с някои храни.

# 397
ето още една примерна схема за захранвяане- хареса ми че е описана много подробно и има голямо разнообразие- не мислиш сам храни и комбинации за обеди и слетобедни закуски
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0ArwI5JKs5mNbdDk1cGxmY2Z … c&hl=bg#gid=0
от библиотеката на бг-мама я взех Simple Smile

П.П то за темата за пюренцата май нямам угодия- ако бяха ги оплюли щеше да има " ето пак и това бг нещо фалшиво " , а сега като ги похвалиха- " абе тези май много ги похвалиха , има нещо тука" хаха Simple Smile  ooooh! Whistling и на'шта не е лесна

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 13:52 от MaPuHa88

# 398
  • София
MaPuHa88 - оправи линка,че не иска да се отвори.

П.П то за темата за пюренцата май нямам угодия- ако бяха ги оплюли щеше да има " ето пак и това бг нещо фалшиво " , а сега като ги похвалиха- " абе тези май много ги похвалиха , има нещо тука" хаха Simple Smile  ooooh! Whistling и на'шта не е лесна

По този повод- като спи малката цял ден-защо спи,като не спи защо не спи Rolling Eyes.

# 399
Либи, вие си знаете най-добре, но не е ли по-удачно да си намерите добър лекар /и най-вече специалист/ в София? Така като чета и виждам какво става и с хора около мен, стигам до извода, че вече почти всички кадърни и свестни лекари са в София  Tired. Силно се надявам, че всичко ще се подреди по най-добрия за вас начин!

# 400
Благодаря ви за разбирането, милички  Hug
Софи има ангина и й предписаха нов антибиотик.  Cry На 17-ти свършихме втория прием на антибиотика за крачето. Ще го уморим това дете от антибиотици вече, не издържам...  newsm45
Грета, ние редовно я водим в София, но не може за всяко нещо да я мъкнем там, това са си 600 км в двете посоки.
Аз успях да открия номера на една неонатоложка, от която съм невероятно доволна, тя се грижеше за Софи когато още не беше изписана. Сега се е върнала от допълнителна квалификация в чужбина, но вече ще си е тук и се съгласи да ни поеме. Каза, че тя самата много държи да се следи състоянието на детето и се радва, че сме й се доверили. Слава Богу, че има и такива лекари.

Софи заспа и сега ще гледам предаването за пюренцата. Радвам се, че отзивите са добри.

# 401
Либи  Hug Hug Hug
нямам думи просто за бг лекари -и за всичко антибиотици предпписват , може да не е толкова сериозно , но първото нещо което знаят е да дадат антибиотик-питай няма ли друг начин бебка да се оправи без антибитик-все пак нали каза че няма температура? и сигурно ли е че е ангина (извинявай за акълите дето давам , ама се съмнявам за всичко ) Аз докато бях бременна и бях прокървила (в началото, всъщност първите три месеца си ми кървеше по малко, не точно кървене, но ... ) та , мойта гинеколожка/акушерка веднага ми изписа някви хапчета (за задържане) тука в англия като им ги показах се хванаха за главата - учудиха се хората защо такива силни лекарства ми дават -а то просто си ми е текло докато организма се пренастрои , така че..... Още веднъж  Hug-дано да се оправя бързо душичката

MaPuHa88 - оправи линка,че не иска да се отвори.

По този повод- като спи малката цял ден-защо спи,като не спи защо не спи Rolling Eyes.
Peace

# 402
  • София
Момичета аз се отказах от бънджито на fisher price -много пари ми се струват това и сега се чудя между chipolino
http://www.bebe-best.com/chipolino-bandji-gashti-pogo-sinjo-2010-p-16892.html

и това на cangaroo
http://www.bebe-best.com/cangaroo-bandji-na-stojka-xfactor-jumpe … pink-p-12568.html

Интересува ме ако някоя има модела на cangaroo може ли да ми каже колко точно е голямо и  регулира ли се на височина.

Харесах си най накрая и столче за хранене и мисля днес да поръчвам:
http://www.bebe-best.com/jane-stol-za-hranene-emotion-j25-p-17916.html

# 403
  • Miami
 Hug
За това кенгуру на Чико http://www.onlinetrading.bg/product/kenguru-chicco-you-me.html  http://www.kasida.bg/chicco-kenguru-you-me-physio-comfort-miss-p … 9881-36-2509.html пише, че е от 3,5 до 12 кг. Една приятелка го имаше и изглежда доста стабилно, въпреки, че не знам как може да се мъкне 12 кг дете в него( та той сина ми е на 2 год и половина и тежи 12,5 кг). В смисъл кенгуруто сигурно ще издържи, но гърбът ми не.

# 404
stassimira, ние купихме това на чиполино. Разликата между двете е много малка.

Общи условия

Активация на акаунт