Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 343
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Ох, много мъчно ми стана за бебчето...Дано Господ му помогне да се пребори...ако нямаме вяра какво ни остава в такива моменти?!?! И да, на Коледа трябва да стават чудеса!!! Защото всички ние имаме нужда да вярваме в чудесата, в Коледа и в Господ....това ни прави силни! Стискам палчета и се моля за малкото зайче Praynig
Ние това с ръкавичките почти го пропуснахме...та той си ги сваляше за нула време. Та режем ноктетата всяка седмица още от изписването.
А за Коледа и ние сме си с фемилито...за НГ още не сме решили.

# 466
Tyriseta , Много тъжно ми стана за бебчето, много силно ще стискам палци да се пребори ..Коледа е -стават чудеса !!Трябва само да вярваме в това !!! Hug

# 467
  • София
tyriseta, стискаме палчета и ние  Hug Bярвам, че малкото човече ще се пребори с изпитанието!
tzuntzurka, Крум и таткото бързо да се оправят!
Марианка, вашия татко също да се оправя бързичко и да се прибира в къщи при вас!
future74,  моя Мишо понякога също изпива малка част от млякото и изкарва след това 3 часа. Щом бебочка се чувства добре според мен няма място за притеснение. Между другото защо те няма на първа страничка?

Аз за пуфиса бях останала с впечатление, че са български http://papa-bebe.com/pampersi.html#pufies и съм изненадана, че имат производство в Турция. Аз съм доволна от тях. Само се чудя защо 3-ти размер ни стана малак, когато станахме 6кг, а ги дават до 8. Сега сме на хъджис, те ми харесват повече.

Мишон Бонбон голям гладник се извъди, не можем да се нахраним от него. Само като ни види, че ядем започва да плаче, иска и той. Ето как си хапва пюре http://www.youtube.com/watch?v=vgaFQfXPB4o

# 468
Маринка, да се оправя бързо татито! Това е най-важно.  Hug

# 469
Slavy, добре си хапва, браво на момчето  Grinning

Аз подозирам, че ще имам проблем със захранването. Бях ви споделила, че тотално отказа шишето. Преди като му давах банан да пробва му харесваше, а сега и от него се мръщи  ooooh!
Въобще е много мнителен към нещата, които се опитвам да му бутна в устата и прави едни такива кисели муцки.

За Коледа ние ще сме в София, за НГ може би пак тук, зависи. Ще идем и до Варна, но не знам още кога.

# 470
Слабо вероятно е но да питам- Има ли някоя от варненските майки с педиатър Ваня Александрова от Терапията.? Защото само добри отзиви чувам за нея( съпругата на Д-р Александров). Говорих вече с нея. Др седмица отиваме да се записваме.
Тя нашата за нищо не става. И личен лекар е.. мъжа ми нищо му нямало като отидохме при нея- за 80 лв антибиот. и хапчета.. той храчи кръв , тя вика ще се оправи да пии антибиотика..
И малкия нищо му нямаше, а после бронхит...
Не мога да я гледам. Нз как съществуват още такива лекари..

# 471

Slavy, браво на твоя малък мъж!! как сладко си похапва! Simple Smile
а пък моята бебешония нещо не проявява никакъв интерес още.. бях решила да й давам малко тиква, но май ще се откажа - няма желание детето!

бързо оздравяване на всички!!

# 472
Маринка бързо възстановяване на таткото ви. А щом вече нямаш доверие на въпросната лекарка - сменяй я.
red shoe какво даваш с шише, не си спомням кърмите ли се или сте на АМ?
Slavy пу пу пу, много е сладък твоя бебок, все така да си папка и да ви радва. Аз пак започнах със захранването и Габи яде по същия начин, но иска да държи купичката от която загребвам пюрето ...  Laughing
И двете ми деца пак са супер хремави. Изглежда вируса се завъртя вкъщи и ни повтаря.
Това, с което мога да се похваля е, че Габи си лапа крачето. Такова цокане пада ... baby_neutral

# 473
Слабо вероятно е но да питам- Има ли някоя от варненските майки с педиатър Ваня Александрова от Терапията.? Защото само добри отзиви чувам за нея( съпругата на Д-р Александров). Говорих вече с нея. Др седмица отиваме да се записваме.
Тя нашата за нищо не става. И личен лекар е.. мъжа ми нищо му нямало като отидохме при нея- за 80 лв антибиот. и хапчета.. той храчи кръв , тя вика ще се оправи да пии антибиотика..
И малкия нищо му нямаше, а после бронхит...
Не мога да я гледам. Нз как съществуват още такива лекари..
аз сащо исках да се записвам  при нея, но ми отказа, защото имала много пациенти и не и стигали ваксините. Иначе и аз само добри отзиви сам чувала. Какво ти трябва да си смениш педиатъра? Трябва ли да вземеш документи от стария?
Кои ти е стария педиатър да не взема да се запиша при него Simple Smile
Моята бебка сащо е болничка Sad(( Вчера едвам спа от хремата Sad

# 474
Slavy, браво на вас! Много добре се храните дано така да продължавате.
  От кога се захранвате? При нас това е кошмар- дърпа си лигавника, лапа си ръцете, а като кихне ooooh!До  като изяде една лъжичка незнам колко пъти го избутва и аз пак му го давам.

# 475
Понеже подозирам, че и при нас захранването ще е като при des_1984, да ви питам, виждали ли сте някъде да се продават от онези лигавници дето са като престилки и са гумирани?
Нещо такова търся.

# 476
red shoe, гледах такъв модел в mothercarе, онлайн обаче, та не знам дали са гумирани.

# 477
Това, с което мога да се похваля е, че Габи си лапа крачето. Такова цокане пада ... baby_neutral

Браво на Габи Hug Моята буболина също се опитва, но рядко е голичка вкъщи и си докопва терличето да го смуче Crazy
Всичко, дето го докопа се поднася към устата.
Аз мисля след Нова Година да започна да предлагам пюре, но като опитване на вкусове, не като заместване на хранене.Мисля, че ще и хареса.Преди съм и подавала парченце ябълка и правеше физиономии на отвращение, но сега си го смучка и пищи, като и го взема.Зазяпва се като хапвам, но понеже само спалнята ни се отоплява не я взимаме с нас на масата.Чат-пат ям в движение сандвичи в тарелка,като не мога да я оставя и как ме гледа тогава, оооо Heart Eyes
Да се оплача-декларацията ми е внесена в Нои на 21 декември, като е за срок от 14 ноември нататък, ама се обаждах до Нои, че не ми излиза на сайта и ми отговориха най-учтиво преди Нова Година да не се надявам на парички Cry
Не че ще ми е лошо януари месец да ми ги дадат накуп за ноември и декември, ама се надявах предпразнично да се отчетат Confused
Та-купих подаръци на племенниците и по една снимка /трябва да взема рамки/ за свекърва ми, за мама и тати и за бабъчка и това ще е.

# 478
ами то Ками стана с малко познати- иначе не записвала поради тези причини..
От старата (   #2gunfire Д-р Колева в МЦ Младост)  се взема картона на детето( само това знам).
и ти ли търсиш нов педиатър?

П.П  нашия татко се прибра Simple Smile не изглежда още много добре- отпаднал е, ама като цяло е ок.
Успяхме и да се поскараме за 1 час.. трябва от всичко да има.. Simple Smile поне ще си е тук да се ядосваме взаимно Simple Smile

П.П аз взех пюрета да започна да му давам да опитва след НГ. Има ли значение че са на разл марки- ХИп, Ганчев, и някакви ОВКО ( словашки  май  newsm78 ) ама само от тях намерих картофено пюре... ???

# 479
Здравейте, най-накрая и ние ядем пюренце ...и то с голямо желание,първият път , когато му дадох да опита картофено се отврати,но сега му взех морков и тиква-трябва да ви кажа, че ако му дам едно цяло бурканче сигурно няма да му стигне-отваря огрмна уста  Joy Много му харесва и се сърди като спра ...давам му малко повече отколкото трябва май/по 4 малки лъжички/, но не мисля,че му пречи,а после го дохранвам с кърма...определено усещам разликата в минути сукане след пюрецето. Simple Smile
Това е от мен,наистина много исках да ви се похваля Simple Smile Много целувки от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт