Farmville - 38

• 34 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Блатодаря ти мери шели   не се сетих   Embarassed

# 106
нали съм си блондинка,то ми е заложено да оплесквам нещата.Оплаквах се че не ми работи опцията сенд и немога да си изпращам неща от фалшивите акаунти.Е да,ама не!Просто е трябвало да мина над 10-то ниво за да се получи:)Ама тия от Зинга,поне да бяха сложили някакво съобщение,за по-простички като мене...Сега сам много хепи,че вече имам водопадчето,пързалката и езерцето:)Сега отивам да си "заработя"мулето:)

# 107
нали съм си блондинка,то ми е заложено да оплесквам нещата.Оплаквах се че не ми работи опцията сенд и немога да си изпращам неща от фалшивите акаунти.Е да,ама не!Просто е трябвало да мина над 10-то ниво за да се получи:)Ама тия от Зинга,поне да бяха сложили някакво съобщение,за по-простички като мене...Сега сам много хепи,че вече имам водопадчето,пързалката и езерцето:)Сега отивам да си "заработя"мулето:)
Наистина си блондинка. Сложили са ограничение заради такива случаи- правиш си фалшива ферма, трупаш всички начални бонуси и си изпращаш подарък. Разбира се че няма да разгласяват за това ограничение. Пращай си подаръци докато не са вдигнали необходимото ниво. Peace

# 108
Наистина си блондинка. Сложили са ограничение заради такива случаи- правиш си фалшива ферма, трупаш всички начални бонуси и си изпращаш подарък. Разбира се че няма да разгласяват за това ограничение. Пращай си подаръци докато не са вдигнали необходимото ниво. Peace

И какво като дигнат нивото? Вместо 10, "другарчето" ще бачка 20 минути.....хи хи хи

# 109
И какво като дигнат нивото? Вместо 10, "другарчето" ще бачка 20 минути.....хи хи хи
Разбира се че така ще стане. Докато не махнат опцията "Send".

# 110

Докато работи, и ние ще "работиме"...хи хи хи

Начални 5 кеш +3 стимул +10 туулбар +1 от лилава кутия(може би) =18-19 стартови.
За 2 часа - 20 нива, още 20 кеш.
Отваряне на яйца и продажба + купуване на бали, още 1 кеш.
Тотал 39-40 кеш.
Да са живи и здрави от Зинга.

П.П.   Като спрат опцията, ще му мислиме....хи хи хи

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 12:12 от Rumen Spasov

# 111

Докато работи, и ние ще "работиме"...хи хи хи

Начални 5 кеш +3 стимул +10 туулбар +1 от лилава кутия(може би) =18-19 стартови.
За 2 часа - 20 нива, още 20 кеш.
Отваряне на яйца и продажба + купуване на бали, още 1 кеш.
Тотал 39-40 кеш.

П.П.   Като спрат опцията, ще му мислиме....хи хи хи

3те стимул от къде са?

# 112
# 113

И аз това казвам. Нека да правят все нови и нови игри.

# 114
# 115

И аз това казвам. Нека да правят все нови и нови игри.

Да бе, като новата боза Сити....

# 116
Боза- не боза ти си трупай виртуални пари във фалшивите си ферми- ние ще правим реални пари от бозите. Peace

# 117
# 118
Боза- не боза ти си трупай виртуални пари във фалшивите си ферми- ние ще правим реални пари от бозите. Peace

Евала, кой както се уреди...
После като изкараш реалните кинти, при мене да дойдеш да харчиш.....хи хи хи.
Нали сме братя по оръжие...опс....ферми....

СОРИ ЗА СПАМА.

# 119
Вече и при мен е сменен интерфейса на ФБ  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт