Farmville - 38

• 34 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Само аз ли очаквах последната награда от елхата да е за над 100 подаръка?  #Crazy

# 136
За тези,които се радват че гифтбокса става 500 при мен е 1000 и то защото аз си зададох тази бройка от настройките на Бота Peace

# 137
  • Бургас
Едно от дръвчетата ми порасна в Ornament Tree II Shocked Sunglasses Party

# 138
  • Кърджали
Разочарована съм от подаръците от елхата.Да се надявам, че ще ги сменят с нещо по - интересно. И дано тогава не ги пропусна, че с тоя слаб нет съм за никъде....
Бот не ползвам, не искам да ми разваля удоволствието от играта.

# 139
Цитат на: marto12345 l[color=red
as presents that can be opened on December 25th[/color]!"[/b]
Е няма пък на Коледа да започна да отварям подаръци.....  ooooh!

# 140
Нова панделка - доколкото виждам, всеки ден трябва да си сменяме дрехите

# 141
Цитат на: marto12345 l[color=red
as presents that can be opened on December 25th[/color]!"[/b]
Е няма пък на Коледа да започна да отварям подаръци.....  ooooh!
аз миналата година от нетърпение станах в 6 сутринта да отварям #Crazy

# 142
Според мен от елхата най-хубавия подарък е Малката елхичка, въпреки, че не е кой - знае колко хубава. Ще се старая да взема медала за кутиийте с тези за 10 подаръка. Иначе си взех едно кубче, може да си взема и една оградка както искам да имам и малкото дръвче....Очаквах за последен подарък нещо като шейна с подаръци и животни или нещо подобно, а не някакъв гном... Sad

# 143
  • София
За тези,които се радват че гифтбокса става 500 при мен е 1000 и то защото аз си зададох тази бройка от настройките на Бота Peace
Thinking
 Joy

# 144
# 145
Още веднъж ще кажа, че не са само това подаръците, пък който иска да вярва. Peace

# 146
Все още не мога да пращам подаръци. Нито от моята ферма нито от на мъжът ми. Какъв ли е проблема?!?

# 147
Още веднъж ще кажа, че не са само това подаръците, пък който иска да вярва. Peace

Точно така, другата седмица ще има още подаръци  Peace

# 148
  • София
след като минах 50 бройки и ми показа,че мога да си взема джуджето ,следващото което ми предложи беше овца с червен шал,макар че я няма там

# 149
  • Бургас
Някой знае ли колко и какви ще са новите мисии?

ПС   Намерих ги - Нови мисии.
Тук са дадени и всички неща, които можеш да размениш от елхата. Peace Явно трябва да достигнеш необходимата бройка, за да се покажат.  

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 09:42 от Чериса

Общи условия

Активация на акаунт