Farmville - 38

• 34 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
На мен пък ми даде храна за хранилката  ooooh!

Същата работа  ooooh!

# 211
  • Варна
ееее значи ще си пазя подаръците за конче,лисица и мече Heart Eyes явно нямам късмет с тези кутии и това си е....

# 212
  • София
абе аз на единия го взех кончето почти веднага,на другия колко кутии отворих ,напълних се с елхи и ледени къщи ,но конче не ми дава и това е Sad

# 213
На мен от първата кутия ми се паднаха 5 000 койнс, от втората бензин  Crossing Arms

# 214
Прахосах 10 подаръка за пингвин #Cussing out Повече няма да повтарям тази грешка.

За тези, които желаят повече подаръци, могат да използват следния глич:

1. Влезте в профила си във Фейсбук
2. Заредете следния линк - http://www.farmville.com/askcredits.php?gift=&view=farmville … e=holidaytree2010
3. Заредете предходния линк в още 10-15 таба
4. Изберете спомагателна ферма и натиснете "Изпрати молба за Farmville item". Не натискайте все още "Изпрати"!
5. Повторете стъпка 4 във всичките прозорци
6. Сега натискайте "Изпрати" и затваряйте последователно всеки прозорец щом започне да зарежда фермата.

По този начин сме изпратили 10-15 покани към спомагателната ферма. За да се приемат по 2 пъти всяка и за да получим 20-30 подаръка отворете допълнителната ферма с бота, като преди това го ъпдейтвайте със следния parser

# 215
Събирам подаръци за елхата,но не мога да разбера тях ли отваряте  newsm78 Crazy

# 216
За да се приемат по 2 пъти всяка и за да получим 20-30 подаръка отворете допълнителната ферма с бота, като преди това го ъпдейтвайте със следния parser

Да добавя още 1 бъг за двойни подаръци - първо приемате от центъра, после от фейса  Peace
Мисля, че работи за всички

# 217
Прахосах 10 подаръка за пингвин #Cussing out Повече няма да повтарям тази грешка.

За тези, които желаят повече подаръци, могат да използват следния глич:

1. Влезте в профила си във Фейсбук
2. Заредете следния линк - http://www.farmville.com/askcredits.php?gift=&view=farmville … e=holidaytree2010
3. Заредете предходния линк в още 10-15 таба
4. Изберете спомагателна ферма и натиснете "Изпрати молба за Farmville item". Не натискайте все още "Изпрати"!
5. Повторете стъпка 4 във всичките прозорци
6. Сега натискайте "Изпрати" и затваряйте последователно всеки прозорец щом започне да зарежда фермата.

По този начин сме изпратили 10-15 покани към спомагателната ферма. За да се приемат по 2 пъти всяка и за да получим 20-30 подаръка отворете допълнителната ферма с бота, като преди това го ъпдейтвайте със следния parser

Hug ......много мерсииииии..... love001

# 218
има ли някой друг, който не успява да си вземе мече и арктическата лисица? когато дам на редийм, не ми излиза нищо. да не говорим, че и подаръци не успявам да изпратя. просто списъка е празен  Thinking

# 219
има ли някой друг, който не успява да си вземе мече и арктическата лисица? когато дам на редийм, не ми излиза нищо. да не говорим, че и подаръци не успявам да изпратя. просто списъка е празен  Thinking
Има. 25 846 342 знайни играчи. Сложи и фалшивите ферми. Много народ става.

# 220
  • Варна
минавам да ви съобщя че втората страница я отключва след като събереш 300 подаръка, не знам дали сте стигнали вече до там, на мен току що ми я отключи :

http://prikachi.com/images/959/2754959M.jpg

странното е че на 2стр имам само конче  Thinking

# 221
# 222
# 223
минавам да ви съобщя че втората страница я отключва след като събереш 300 подаръка, не знам дали сте стигнали вече до там, на мен току що ми я отключи :

http://prikachi.com/images/959/2754959M.jpg

странното е че на 2стр имам само конче  Thinking

И аз имам само кончето, като подаръците ми са към 600.

# 224
  • Варна
от втората мисия с елхата дава награда кихаща овца, а от третата - ледената скулптура, не си хабете подаръците за тях Wink

сега видях снимката сложена от rostan - 3стр????  е,защо в нащо село няма такива екстри Crossing Arms
явно на 3тата трябва да е кончето Thinking

Общи условия

Активация на акаунт