Farmville - 38

• 34 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • London
С бот ... едвали Mr. Green,
виж със скрипт и снаг ... да! Blush
Света на ботовете не започва и не завършва с фармвилебот(въпреки че някой са го превърнали в идол). Бот е всяка една програма, която извършва определено действие автоматично. Скрипт, снаг, флаг, маг...всяка една програма, която върши нещо автоматично се казва бот. Така че туулбара и той си е бот. Peace

Посипвам си главата с пепел ... и .. ъ-ъ-ъ ще ползвам само скрип!

# 271
Посипвам си главата с пепел ... и .. ъ-ъ-ъ ще ползвам само скрип!
Споко де. Не е криминално престъпление да ползваш бот. Бот може да се нарече и това, когато някой се е записал да следи темата и му излиза дали в темата има ново мнение. Няма да ходи да обикаля да проверява я. Но е прекалено толкова да си се вманиачил в бота, че да питаш за плъгин как да отидеш до тоалетната. Peace

# 272
  • London
Ростан,

ми той Чичко почти всичко знае , ако ти трябва нещо копи -пейст е най-лесно, а дали ще се ориентираш е друго.

И нали няма да я подхващаме тема ЗА и ПРОТИВ, че малко се износи .

# 273
Хайде  PeaceНали се разбрахме,който иска ползва,който не иска не.  bouquet

# 274
Ростан,

ми той Чичко почти всичко знае , ако ти трябва нещо копи -пейст е най-лесно, а дали ще се ориентираш е друго.

И нали няма да я подхващаме тема ЗА и ПРОТИВ, че малко се износи .
Че аз някъде да съм казал нещо за или против. Обясних какво се има предвид под бот.

# 275
ох аз имам и на 2 емайла такива писма, цъкнах да потвърда а ма в фермите не ми се появяват доларите, по късно ли се появяват Tired

и при мен така става  newsm78

# 276
Имам върос свързан с колдените подаръци. В процеса на събиране периодично ми излизаше съобщение че мога да купя ледена къща, мечка. полярна лисица и т.н. АЗ се въздържах от покупка в дадения момент защото исках да събера повече подаръци и тоогава да реша. В настоящия момент ,когато "погледна под елхата" виждам само дребните предмети (гном,овца, ледена арка и т.н.) и коня. Всички останали не се показват. Каквъ е проблемът? Бих искала да си взема ледена къща,например а няма откъде...?

# 277
Имам върос свързан с колдените подаръци. В процеса на събиране периодично ми излизаше съобщение че мога да купя ледена къща, мечка. полярна лисица и т.н. АЗ се въздържах от покупка в дадения момент защото исках да събера повече подаръци и тоогава да реша. В настоящия момент ,когато "погледна под елхата" виждам само дребните предмети (гном,овца, ледена арка и т.н.) и коня. Всички останали не се показват. Каквъ е проблемът? Бих искала да си взема ледена къща,например а няма откъде...?
Линкче. Всеки момент може да се пусне. Вече няма начална дата. От играта ще решат кога да ги пуснат и явно пак ще са постепенно.

# 278
Приятели,в конвектора има ново коледно теленце.Много е сладичко:)

# 279
  • София
С бот ... едвали Mr. Green,
виж със скрипт и снаг ... да! Blush
Света на ботовете не започва и не завършва с фармвилебот(въпреки че някой са го превърнали в идол). Бот е всяка една програма, която извършва определено действие автоматично. Скрипт, снаг, флаг, маг...всяка една програма, която върши нещо автоматично се казва бот. Така че туулбара и той си е бот. Peace

Един човек да ме разбере правилно  Hug !
И не - не съм имала пред вид да връщам стар спор, а просто отговорих на зададен въпрос в темата  Peace !

# 280
  • London
Кали  Hug,
ама и аз разбрах ... ама пусто ... не съм много гузна ама ... Embarassed

Нали все пак ... не се обяснявай, затъваш е мое мото.

# 281
http://s1.directupload.net/images/101210/llm8yfyx.swf

някой да има инфо за това парти?

# 282

Хехеее, какво ли ще е пък това Simple Smile

# 283
При мен вече се появи втората прословута страница. Край на мъките. ooooh!

# 284
здравеите може да сте го казвали но аз пак да попитам за новата мисия с елхичката на 3-то ниво съм и някои ще сподели ли с мен какво ми е нужно за да я завърша и каква е наградата мерси предварително !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт