Farmville - 38

• 34 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Първият път на мистери гейм-а безплатен ли е или се плаща ?

# 361
Искам да се оплача от мисията
за снежния човек. Обикалях по
фермите на съседите, ступаха ме
със снежни топки, публикувах
каквото трябва на стените им и
въпреки това нищо не успявам
да събера от частите. Защо така се
получава?
защото трябва теб да уцеляти аз цяла сутрин се ядосвах Joy

# 362
Ми то не е ново, няма как да го отключиш, трябва ти код от 7-11

и къде да го въведа този код  newsm78,при мен е ново не ми се е появявало до сега

# 363
Как се използват кодове за животни ?

# 364
От два дена изобщо не мога да влезна в кооператива... Всичко друго си е наред...

# 365
# 366
Здравейте и от мен. Отдавна не бях влизала във форума, и случайно попаднах на темата.  Някой може ли да ми даде линк на маймунката за събиране на подаръци. Или поне как да я намеря за да си я инсталирам!? Благодаря ви!

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 15:42 от Djenifar-Q

# 367
  • Бургас
Снежния човек ми даде лейка, след като го обрах. ooooh! По-голяма глупост не можаха да измислят....

# 368
Снежния човек ми даде лейка, след като го обрах. ooooh! По-голяма глупост не можаха да измислят....

само дето се пънахме с тези топки и копчета, сега и място ще заема, не може и в склада да се прибере, но пък моя малкия много му се кефи  Nature Snowman

п.п. обаче май дава повече от 1 лейка

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 14:33 от didkatd

# 369
  • Бургас
Не знам. Аз имах няколко в бокса и не обърнах внимание, но дори и да са повече пак си е глупост.

# 370
здравейте всички и аз я играя тая ферма но ни разбирам как да използвам конвертора за телета пишете   ЛС моля

# 371
Ми то всеки ден ще дава лейки  Mr. Green

# 372
Аз пък не мога да си събера копчетата още. Ако някой иска може да ме добави като съсед. Играя я постоянно. silver_sunset@abv.bg

# 373
http://apps.facebook.com/farmville-nopp/?ref=bookmarks&count=0 Това приложение работи ли? Днес си пратих парички от фалшивата ферма, но не знам как да си ги взема.

# 374
Защо не ми излиза вече предложение за инсталиране на тулбара за 15 кеша в новите ферми?
Може ли някой да ми помогне и с линка за 3 кеша?

тулбара отдавна е за 10 кеш, а линка е
http://apps.facebook.com/onthefarm/stimulus.php
Това е за 3 кеша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт