Farmville - 38

• 34 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • sofiq
успявам да се запиша чак на страница 20 в новата тема Laughing

и на мен ми се падна snow stallion,но втори ден не ми дава да го пъхна в конюшната newsm78

# 301

и на мен ми се падна snow stallion,но втори ден не ми дава да го пъхна в конюшната newsm78
Нормално е да не може. Преди два дена го направиха така че да не може да се слага в конюшнята.

# 302

Нормално е да не може. Преди два дена го направиха така че да не може да се слага в конюшнята.
Е,много ясно.Нали трябва да дебнеш за Wandering stalion като алтав   #Crazy

# 303
За по-нетърпеливите с помощта на сър Чарлз може да проверите какво се крие в подаръците, които по план ще се отварят на 25-ти декември  Praynig

http://farmvillebot.net/forum/viewtopic.php?t=11921

Ъ? Това ли са подаръците  ooooh! ooooh! ooooh!

# 304

Аз пък го пъхнах не помня дали станаха два дни, но си е обикновен кон не е жребец, забелязвам че като сложа кон в конюшнята веднага става 0% тя, явно е новост

# 305
Аз пък го пъхнах не помня дали станаха два дни, но си е обикновен кон не е жребец, забелязвам че като сложа кон в конюшнята веднага става 0% тя, явно е новост
Не го вади. Не моиш го вкара после. Вервай ми. Който го е вкарал преди промяната- бравос. Който не е- ще чака отново да го направят да се вкарва.

# 306
  • София
и моя го вкарах веднага,явно е било преди 2 дни

днес произвеждах кончета и нямах проблем

# 307
# 308
конвенторът ми се оправи вече,явно страницата ми е била забила  ooooh!
Моят жребец също е в конюшната,вече два пъти се отчита дори със сладки кончета  Heart Eyes Crazy
Съответно супер глупави подаръци от елхата  ooooh! ooooh! ooooh!,еййй и за Коледа няма да им се откъсне сърцето по някой кеш да дадат  Whistling

# 309
При мен не излиза това FeaturePresents... къде точно трябва да се дадат Breakpoints  Rolling Eyes
П.П. Честито на Пресияна и от мен   bouquet

# 310
  • СОФИЯ
аз като взема жребец и като публикувам конче и той ми изчезва ако може някой да ми помогне къде бъркам искам да зарадвам мойте приятели но немога  Praynig

# 311
  • София
аз като взема жребец и като публикувам конче и той ми изчезва ако може някой да ми помогне къде бъркам искам да зарадвам мойте приятели но немога  Praynig

жребеца от стената е еднократен,само за едно обиране,никъде не бъркаш

При мен не излиза това FeaturePresents... къде точно трябва да се дадат Breakpoints  Rolling Eyes
П.П. Честито на Пресияна и от мен   bouquet

и аз се чудих къде излиза и направих така:
пуснах чарлз и заредих фермата,като излезе на чарлз онова с tc-... дадох на флаш-а му брейкпоинтс он и релоднах фермата и от там нататък стъпките от линка на Биалк

# 312
Вече може да улиза белио жребец у конюшнята. Peace

# 313
и аз се чудих къде излиза и направих така:
пуснах чарлз и заредих фермата,като излезе на чарлз онова с tc-... дадох на флаш-а му брейкпоинтс он и релоднах фермата и от там нататък стъпките от линка на Биалк

Бе уж така правих, ама не става

# 314
  • София
на първия попъп дадох екзекют,после на това което остана отидох на едит респонс- амф и там го намираш newsm10

Общи условия

Активация на акаунт