Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 654
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Да се похваля и аз - днес се обърнахме за първи път от гръб по корем и го повторихме няколко пъти после да затвърдим материала newsm44

После я оставих за малко на татко й да я наглежда и като се връщам момата успяла да се завърти по корем и с крачета където беше главата, някак се е предвижила на половин метър и я сварвам под елхата като коледен подарък - седи и се оглежда победоносно   hahaha Mr. Green А баща й даже не разбрал кога е станало  Crazy Явно ще трябва много да се внимава вече къде я оставям, а не иска да си стои в кошарката, че няма достатъчно място да щурее.

Обаче нощем е ужасно неспокойна от няколко дни, денем не спи, много изнервена. Предполагам, че е от зъбки, а ми се струва че си стоят както си бяха - отдавна се виждат под венеца. Тази нощ голям рев му удари и едва успяхме да я успокоим, а досега нощем беше едно супер кротко добро дете  Heart Eyes Heart Eyes Да избиват вече тези зъбчета.

# 346
  • в 1001-та нощ
perlitka - при нас таткото вкара някакъв кофти вирус и не искаше да се лекува, съответно малкият започна да кашля, в началото сухо и леко - някак "като в реда на нещата" - пет пъти на ден сухо прокашляне....в един момент - след 10 дни кашлицата стана мокра, без сополи;

заведох го да го чуят и казаха, че има спазми, но няма обструкция; понеже нямаше температура не изписаха антибиотик, а лекарства за инхалация и сиропи, пахчета и витамини

после тръгнаха и сополите...все още няма висока температура, вдигал е до 37.4; бори се с вируса, но е неприятно и за нас и за него, да не вкарвам по-сини думи, че ще стане драматично

накарах се на таткото, че като има дете - не може да е безотговорен, отиде на лекар, оказа се бронхит....дано мен не ме хване  Praynig

# 347
Ей от вчера го пиша този пост, та с малко закъснение
Маритка ЧРД и от мен. Желая ти много здраве и щастливи мигове с тримата мъже.

Честити месечинки на всички!

Перлитка, Алена дано скоро се оправите.

Скарли честито ви постижение. И ние вече сме доста подвижни, аз го слагам на гимнастиката на спалнята и обезопосявам с одеяла и възглавници.

От снощи ни мъчат зъбите и е ужасно крив. Точно го похвалих на всички колко е добричък и...... #Cussing out,  днес все едно имам друго бебе. Пробвах Дентинокса и наистина действа веднага, за съжаление ефекта е краткотраен, но поне успя да поспи малко. Някой има ли отзиви за Дентокинд и как давате таблетките?

Ние доскоро се къпехме всеки ден, но напоследък се къпем през ден. А правите ли масаж всеки ден или пропускате масажите заедно с къпането?

# 348
  • София
ние къпем през ден; масаж правя веднага след баня - тоест отново през ден

започнах да давам следобед плодово пюре; за моя изненада приема банана доста по-зле от зеленчуците; на обед изяжда цялото зеленчуково пюре (към 160 мл), а следобед едвам хапва 40-50 мл банан; пък бананът е сладък  newsm78; днес ще дам ябълка

# 349
Добро утро момичета,
Vtrendi, и ние сме така, зеленчука на обед си хапва с наслада, но следобед съм пробвала да му дам и плодово пюре и каша, не ги иска и двете.

# 350
Момичета, в кое фото казахте, че си вадите снимки и сте доволни. Моля да ми изпратите линк отново Embarassed

# 351
# 352
Изкарвате ли децата в това време и  до колко градуса трябва да е температурата ,за да става за разходки???

# 353
Сестрата на моя мъж изкарваше малката на -10градуса добре опакована в количката. По-здраво и жизнено дете не съм виждала от нея. Аз също мисля да последвам нейния пример и да изкарвам малката цяла зима навън добре облечена.

# 354
  • Пловдив
Аз Ели съм я извеждала при -7-8  без дъждобран, добре обечена и в чувалче, още когато беше на 3 мес, стига да не духа силен вятър и до 2 г най-сериозните и здравословни проблеми се ограничавах с хрема веднъж два пъти годишно. Тези дни не съм извеждала Кити, защото ме домързява  Blush. От както се развали времето само три пъти сме излизали и то в дните, когато имаше слънце.

# 355
  • в Кошера
Стига да няма силен вятър, да не вали порой или пък гооолеми парцали сняг, ние сме навън  Peace
Тя и без това е опакована, с дъждобран и всички екстри, каквото и да е времето - няма проблем......за нея  Mr. Green проблемът е за мен, че ставам на висулка  Joy

# 356
  • Burgas
Стига да няма силен вятър, да не вали порой или пък гооолеми парцали сняг, ние сме навън  Peace
Тя и без това е опакована, с дъждобран и всички екстри, каквото и да е времето - няма проблем......за нея  Mr. Green проблемът е за мен, че ставам на висулка  Joy

И ние сме така Simple Smile Гледам всеки ден да сме навън. за съжаление в дните когато го гледа баба му, може и да не успея да се преборя с нея за разходка.

Бургаските мами, мен не ме бройте за среща понеделник или вторник. Както Кирова знае, аз в тези дни съм на работа. Ако искате мога да ви пратя свекървата с Милен  Wink майтапя сееееее

# 357
Аз не съм го извеждала тия дни нещо ме смързява ,а и баткото е болен дано не зарази малкия.
Аз го къпя през два дни ,сега като е студено не ми се занимава всеки ден.
Довечера съм на банкет от работата,първото ми излизане сама без Марти Confused
Пратете ми моля,покана за фейсбук Галина Флорова съм.
п.с Честит рожден ден на Маритка ,че не съм писала тия дни.

# 358
  • в 1001-та нощ
и аз го изкарвах и при минусови температури - само да няма вятър - с дъждобрана и облечен в ескимос....под дъждобрана става сауна Wink)))) и спинка сладко

днес така ми се разхождаше ....толкова хубаво беше времето ..... но - нали сме болни ...не става Tired

# 359
Изкарвате ли децата в това време и  до колко градуса трябва да е температурата ,за да става за разходки???

Ние днес излизахме с кехгурото - беше 8 градуса - супер! Намерихме и два снежни човеци и се снимахме с тях. Жени даже си поспа малко в кенгурото  Heart Eyes
Страхотна разходка си направихме  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт