Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 654
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Алена, Честит Рожден ден!!! Много щастие ти желая!!!    bouquet Hug

И да попитам, мамите които вече захранват - давате ли авокадо и ако да, как го приемат бебенцата? Чела съм. че по американската система, авокадото е един от първите плодове, които дават, изключитено полезен е.  Комбинацията е обикновено банан-авокадо или круша/ябълка-авокадо.Аз самата съм му голяма фенка, най го обичам в гуакамоле, мммм дояде ми се  Laughing

# 436
a.l.e.n.a, честито и от мен   bouquet

vtrendy, браво на Тото! Детето как приятно те зарадва, а ти само се притесняваше  Hug И няма да се даваш на свекито  Grinning

Рибката, а какъв беше аргументът на педиатърката ти, за да те откаже от ваксината? Би ли споделила ще ми е полезно мнението й  Peace

Аз и друго се сетих да питам мамите, чиито дечица направиха вече 6 месеца. Минаха ли ви изследванията на ППК и урина? Как взехте урина? А хемоглобинът как е? Най-вече на незахранените дечица ме интересува?

scarly, дано това са ти последните неволи покарай кърменето  Praynig

# 437
Алена, Ч.Р.Д., желая ти да сте здрави ти и всички близки и много хубави емоции с мъжете в къщи!
Аз сложих "Ротарикс", обсъждан е из нета, четах, чудих се, има разнопосочни мнения, но аз така прецених, нищо не мога да кажа, тъй като е рано за констатациии.

# 438
Колики все още има от определени храни, които ям - зеле, боб, кисело мляко. А на бъдни вечер сме във свекитата и май това се очертава да е коледната трапеза  Crazy

# 439
И да се оплача от snimkitevi.com - поръчах календари още на 14ти като специално ги попитах кога ще станат и ми обещаха до 20ти най-късно. След като не дойдоха на 20ти се обадих само да разбера, че правели всичко възможно да станат до 23ти  Shocked Shocked

И имам подозрението, че и утре няма да дойдат с което окончателно ще ме откажат като клиент - по-голямо безхаберие към клиентите не съм виждала  Crossing Arms Ако капацитета не им достига за коледните поръчки биха могли просто да предупреждават при поръчката, че може да има закъснение, за да си прави човек сметка. Да не говорим, че клиента трябва да се обади да потвърди поръчката  Shocked

# 440
И да попитам, мамите които вече захранват - давате ли авокадо и ако да, как го приемат бебенцата?

На Росен все още само гърда му давам  Joy ,но когато захранвах Габриела, авокадото беше сред първите храни. Много е полезно наистина и се харесва на децата в комбинация с банан. А по-късно включих кисело мляко+банан+авокадо.  Heart Eyes Редовно си хапвах редом с нея.  Blush

Как взехте урина? А хемоглобинът как е? Най-вече на незахранените дечица ме интересува?

С колекторите за урина от аптеките става много лесно. За момченца и момиченца са различни. Залепяш и до половин час най-вероятно ще се е изпишкал. После изсипваш в стерилна чашка за урина.
А защо те интересува хемоглобинът? Притесняваш се да не е нисък ли? Дъщеря ми не беше захранена на 6 месеца и изследванията й бяха перфектни.  Peace

# 441
  • в 1001-та нощ
Благодаря отново за прекразните поздрави  Hug

При нас - на 6 месец - при незахранено бебе - хемоглобинът беше 122, което е супер, малко се успокоих  Hug
ПКК и урина му бяха перфектни, той е изключително кърмен до 4 месеца и по малко внасяхме АМ  Peace

# 442
dunaika, мерси за информацията относно колекторите  Peace  Днес разпитвах педито за тези изследвания, които се правят на 6-тия месец, ама трябваше да й вадя думите с ченгел.
Не се притеснявам, че хемоглобинът ще му е нисък. По-скоро искам да сравня и понеже ще захранвам на 6 месеца, ми се струва по-логично да сравнявам с тази група дечица.

# 443
  • в 1001-та нощ
когато аз вземах колектор за урина - не ми казаха, че са различни според пола и педиатърката предложи - да ми покаже как се слага  Peace като после и тя отлее урина в стерилен контейнер  Peace

# 444
Алена, честит рожден ден, много семейно щастие, бебешки усмивки и защо не едно момиченце след известно време.  bouquet

Ние сме добре, Габи измисли нова магарийка, плаче като магаренце като и се спи и заспива само на ръце.

Информацията за взимането на урината е много полезна.

Подариха ни проходилка, към февруари ще влезе в действие, сега е в мокрото помещение, което вече има функция на бебешки склад. Simple Smile

# 445
Благодаря отново за прекразните поздрави  Hug

При нас - на 6 месец - при незахранено бебе - хемоглобинът беше 122, което е супер, малко се успокоих  Hug
ПКК и урина му бяха перфектни, той е изключително кърмен до 4 месеца и по малко внасяхме АМ  Peace

Алена - супер показатели за преждевременно родено бебе. Принципно се очаква да са с по-нисък хемоглобин, защото последния месец от бременността се запасяват най-вече.

За урината при момиченцата било малко трудничко да се събере, но ще видим като дойде времето newsm78 И аз чакам да видим как ще са ни показателите, но само като си помисля, че ще я бодат отново два пъти - с противохепатитна ваксина и после кръв  Crazy

# 446
За урината не се притеснявайте - стигат 15-20 мл. Все ще останат толкова в колектора, дори и да се излее.

За вземането на кръв - не знам в София къде ги водите, аз тук, в Пловдив, ходя в една лаборатория, където боцкат пръстчето не с едновремешните перца, а с едни много финни иглички, които са в едно като пластмасов напръстник(ама го обясних и аз  Laughing ). Та с тях изобщо не се усещат децата какво им правят. Аз сравнявам дъщеря ми - как рева от болка с перцето и как се хилеше на лаборантката, като й вземаха кръв с тази джаджа. Препоръчвам да разпитате и да отидете в такава лаборатория.  Peace

# 447
  • Пловдив
Дунаика, кажи моля те, за коя лабораория говориш, понеже на нас ни предстои взимане на кръв скоро.

# 448
  • София
мацки, тази сутрин тото се събуди с огромно червено петно на дясното слепоочие; оказа се алергия; сега ще давам една седмица калциев глутамат, пък да видим

# 449
здравейте,момичета.Ние днес бяхме на консултация, високи сме 66.5см и тежим 7.350кг.Ще захранваме вече с плодово пюре,домашно приготвено и ми казаха към 4/5 часа следобеда да го давам,колкото той иска.Плодовете сурови,обелени и пасирани със сок от портокал или мандарина.Той сега пак е с колики и не можа да спи,дано да няма след пюрето още по-силни.На вас как ви се струва това захранване  Thinking
vtrendy, разбра ли от какво се е предизвикала алергията? Дано бързо се оправи тото  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт