Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 654
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Май не сме много активни покрай празниците. Drunk
 За обръщането - преди седмица на консултацията, се оплаках на педи, че тя мойта е много мързелива и не ще да се обръща. И за да ме опровергае, същата вечер взе че се обърна. Сега по цял ден само това прави, на два пъти да се изтърси от дивана. Не се притеснявайте,че не се обръщат все още, колкото повече шават, толкова повече притеснения за нас. Има време за всичко.

Та, след консултация, сме 6830гр. и 66см. ,т.е. наддала е 800гр, което за тези месеци си е доста, като се има пред вид, че досега качваще по 300-400гр на месец.
Момичета, не съм от редовно пишещите и може би няма да се появя дотогава, така че ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! ПОВЕЧЕ ДЕТСКИ СМЯХ И ПО-МАЛКО ТЪЖНИ ЛИЦА! НАЗДРАВЕ!  Wine Glass

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 12:54 от Kosty

# 541
Ние вече сме на цели 6 месеца Simple Smile и по този повод днес сме ужасно сърдити  Crazy и раннобудни  ooooh!

Честита половин годинка на Петър на мама Katche,  на Илияна на мама brocolche и Мира  на мама  angelfish.

Все още не се обръщаме, със захранванео сме до кривата круша, ама и аз не бързам Simple Smile Вода отказва категорично и все така се храним през два часа и през деня и през ноща  Tired На бебо не му пречи, а аз свикнах да нес спя Simple Smile

Ето ни и нас:

# 542
Честито Рождество!!!
Със закъснение, вчера се завърнахме от селските щати, голяма обиколка направихме, на всички баби изтърсихме джобовете, сега се опитвам да изпера дрехите  на целия свят  wash wash, взехме си домашни картофи и тиква от бабите за захранването догодина  Laughing, засега плана е да захраня към средата на Януари, ще видим живот и здраве.
На нашето малко момче Дядо Коледа му подари 2 зъбчета да има с какво да гризка  tooth, леля му го похвали, че с песен си изкарва зъбите Grinning, три дни само песни и хоп зъбчета, все така да е.

Тиква може да се замразява, остава си същия вкус и консистенция, аз я сварявам, слагам в пликове колкото за едно хранене, това с формата за лед е удобно, но за тиквата е по лесно в самостоятелни пликове.

За яслата: баткото тръгна на ясла на почти 1г.2м., страшно много му харесва, много бързо се научи да се храни сам, а е и доста самостоятелен по натура. Тук записването за ясла става първите дни на новата година,т.е. на 3 Януари, ще чакаме на опашката за записване. Нямам баби при мен да помагат, но като си познавам детето въобще нямаше да му е приятно с бабата, той и с мен скучае понякога, иска си децата. Не си мислете че децата ви няма да се разболяват като ги гледат баби и детегледачки, обикновено по градинките има повече болни деца (всяко второ е болно) отколкото в яслата, поне такива са моите наблюдения, а не може да стоят в къщи само.

megan4o  много сте сладки, обожавам озъбени бебоци Heart Eyes
a.l.e.n.a  пу пу много усмихнат младежа

Много мами се отбиха да поздравят само за празниците, ама да се отбиват по-често да дават и по един отчет  Heart Eyes

# 543
Пу, пу, пу, да ти е жив и здрав! Честито и на останалите месечинки!

# 544
Честита месечинка на всички моми и момци!
Taни голям сладур браво!
Как така свикна да не спиш, аз ако не съм спала 6-7часа не ставам от леглото

# 545
Честити месечинки днес на всички бебчовци!
И бели и здрави зъбки на озъбилите се  tooth

Скарли, аз от самото начало слагам играчките на Борис малко по-далечко от него. Също така винаги му показвам как да прави нещо. Например да държи, да взима предмети, да ги опитва и т.н. Разбира се, всичко това под формата на игра. Не го насилвам за нищо  Peace
Иначе, от няколко дни забелязвам, че се опитва да лази. Вдига си дупето, забива нос и се опитва да се избутва с крачета. Още не му се удава много и за сега успява единствено да се върти в кръг, около главата си. Много е смешен и същевременно сладичик  hahaha Heart Eyes
Сега с нетърпение чакам да се научи да седи, за да започна да му давам да си гризка и човешка храна Simple Smile

# 546
Здравейте мами и сладки бебоци,

честита Коледа на всички, да сте живи и здрави/ малко късно, но ние бяхме на гости на баба и не сме пускали копма/
За тези няколко дни при нас се случиха мноооого неща.....
Имаме си вече един зъб и вторият ни се е показал леко/ беше голям зор/....Алекс вече е в списъка на обръщащите се деца...за 2 дни се научи и вече върти по няколко оборота  Simple Smileмного е забавен....

Момичета, забелязах нещо и и скам да ви попитам дали някоя от вас знае нещо по въпроса....от изветно време на сам Алекс спи на една страна със силно извита глава на зад....от какво може да е това, майка ми каза че си спомня че е свързано с нещо, но не можа да се сети точно от какво/ ние сме на ДК на 04,01, и тогава ще попитам и доки

Хубав и спокоен ден от нас ....връщам се а ви изчета...докато си чакаме другата баба да пристигне на гости  Hug  bouquet

# 547
Честити месечинки на всички порастнали бебоци!  Hug
Криса, и Емо така спеше преди да му излязат зъбките,но незнам дали е свързано с тях.
Тани,много е сладък малкият  Hug  Тине ,мерси мила  Hug
Вчера Емил ни заби с нов номер-търкаляме една празна 10-литрова туба пред него,а той след като сме го хванали и го държим,без да стъпва на земята я рита...със засилка някак си и само с левачката  Mr. Green изобщо не го свърта на едно място,иска само да се разнасяме.Като провърви сигурно по цял ден ще се гоним  Wink

# 548
Момичета аз да споделя как си излекувахме алергичния обрив, ако помните бях споменала, че Ради направи алергична реакция към Деавита, мазах го с различни кремове и лосиони, но нямаше подобрение, напротив по зле ставаше и един ден ме осени идеята да го мажа с кърма, е няма такова лекарство ви казвам за 3 дни нещата значително се подобриха, а след седмица нямаше и помен. Препоръчвам на всички това лечение!!! Peace

ПП vtrendy вашия обрив отмина ли?

# 549
Меги, голям сладур е Емо Hug Hug Hug.
За режима на хранене, ние сме със следния:В 4 часа ни е първото ядене-АМ-изяжда 170 грама.
В 8 часа пак АМ - около 130-140 грама.
В 11.30- 12 часа яде зеленчуково пюре - 130 грама и кърма - 100 грама / изцедена/
В 15.00 часа яде 180 грама кърма и 60 грама плодово пюре.
В 18.00 часа - 140 грама АМ.
В 20.00 часа преди да заспи - 100 гр. АМ.

# 550
Здравейте мацки!!!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ БЕБЧОВЦИ  bouquet

Криса и Алекс спи така,особенно когато му е студено и иска да и завре нослето в нечия възглавница.

За яслата-нито Ивон е ходила,нито Ал ще ходи.До 3 год са си бебета и си имат нужда от мама,поне поред мен де.А и като знам каква е хигиената в държавните ясли (говоря за Сф),не благодаря ooooh!

Нашият режим е:
6:00 ч-кърма
9:30 ч-кърма
10:30 ч-плодово пюре или сурова ябълка или банан (около 20-30 гр)
13:00-кърма
16:00-кърма
19:00-кърма
21:30-кърма
Грамажи не знам,но ако съдя по гърдите храненията от 13:00 до 19:00 ч са с по-малък грамаж,защото гърдите ми си остават пълни.
Нощем яде м/у 01 ч и 04 ч,2 пъти.
Мерките му на 5 м са 10 200 кг и 72 см Peace
Обръща се,ако не го мързи,гука и бърбори нещо почти постоянно.Зъби има един пробил и втори на път Peace

Любимата му игра е да язди едно плюшено куче.Ето го:

Весело изкарване на Новогодишната нощ от нас Heart Eyes

# 551
Момичета нямам време да седна да прочета какво сте писали, а за Коледа намах нет.
Вчера бяхме на консултация-6,900кг и 66см.
Искам отсега да пожелая на всички весело посрещане на Новата година и много здраве и късмет на вас и вашите семейства

# 552
Здравейте и весела коледа със закъснение и от нас!
Хайде сега помагайте-наш Митко има запек и подозирам,че е от пюрето от морков.Имам пюре от круша и му дадох 1 лъжичка,тъй като до сега не съм му давала и незнам дали ще помогне.
Зъбки още нямаме,обръщаме се с малко помощ.Иначе и на нас ни е любимо да си покрие очичките с каквото намери и чака някой да му викне и се открива-голям смях пада.
Нашият режим:
6,30-кърма
9,00-9,30-кърма
10,30-сок от морков или ябълка(50-60мл.
)
13,00-кърма
14,30-пюре(60гр.)
17,00-кърма
21,00-кърма
Нощем се буди около 3,30 и хапва,но подозирам че е доста малко

# 553
  • София
ПП vtrendy вашия обрив отмина ли?

ТиНе, за съжаление все още не. Може и да не е алергия, след като не се повлия от калция. Утре ще го заведа пак при ЛЛ и ще искам направление за дерматолог.

Ади, леле, какъв юнак си отглеждаш Peace

Като говорите за режим, да кажа и за нашия:
4,00 - кърма
8,30 - кърма
10,30 - ябълков сок (днес изпи 100 мл)
12,30 - зеленчуково пюре (около 160 мл)
15,00 - плодово пюре / плодов кисел (пак около 160 мл)
18,30 - АМ 200 мл
21,00 - кърма

но сутрин понякога яде кърма в 6, после в 10,30 АМ, че огладнява

# 554
Мила Ив, ние също тези дни не спим, направо е кошмар. Предремва за около час и после пак се носим и приспиваме, направо УЖАС  #2gunfire, не знам на какво се дължи, но определено при нас не  е зъбче, вече си имаме 2 и при тях не беше такъв кошмар. Иначе режим за хранене никога не съм й въвеждала  Crazy, тя сама си го прави и не я насилвам да яде, яде когато и колкото иска  Heart Eyes. Вече яде на 3 часа, като понякога удължава и хапва на 4 часа  Blush. Като количество си нямам и идея колко яде, защото сме само на кърма и не мога да преценя  Embarassed

ЧЕСТИТА ПЪРВА ДУМИЧКА   bouquet

Тани, Никола е направо невероятен, много е сладък с това костюмче, честита месечинка, много да те радва и много да те слуша

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 19:56 от Qkova(Elena)

Общи условия

Активация на акаунт