Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 21 157
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Ей, Дудунски, тъкмо се засилих да честитя на цялата тумба (като съм заплес на ранина  Embarassed) и ти вече ДАЖЕ си почерпила.
ХАЙДЕ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧКОВЦИ - видни, красиви, добрички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега една черпня и от мен - няма да ходя на лекар утре - НЕРАЗПОЛОЖЕНА СЪЪЪЪЪМ  newsm68 newsm44 newsm35 Снощи се усъмних и се зарадвах, рано сутринта нищо нямаше  Cry, но... вече съм си отново жена  Grinning Grinning Grinning Ако ще да боли, да тече силно, само да си го има  Praynig Praynig Praynig
А, да, черпнята  ooooh! Mr. Green

Слънчева, аз хич не знам какво да кажа  Thinking Дано не е алергия  Praynig
НатHug
dilqnkaa, аз мажа Веледа, но съм имала Мустела, Клоран - все са хубави  Peace

# 346
  Добро утро!!! При нас вече няма сняг,но е кучи студ  ooooh! и с един пронизващ ветрец Rolling Eyes
   Натали много силно стискам палци да не минаваш отново през това  Praynig Изчакай максимално с млечните неща за да намалиш веротността.
    Таня е ужасно хремава  Confused,аз още кашлям.Хубавото е,че поне засега Явор се държи,може и от Цитросепта да е Crazy(дано).
   Слънчева,Лилка   Hug да минават бързо червените бузки. Вашите разкази ми връщат три години назад.Явор също е майско бебе и долу горе тогава в началото на зимата започнаха нашите тревоги с червените бузи. Един ден лявата буза просто пламна.Последва ходено на един,втори,трети доктор-алергия,АД,Себорея казваха ни все различни диагнози и все различни кортикостероидни кремове изписваха за които четох,че не хубаво да с емаже с тях.Накараха ме да започна отначало захранването,записвах всиччко което му давах да яде,страхувах се да му давам разни неща д аопитва.Нощем спеше много неспокойно когато обрива с еобостреше.плачеше,не откривах зависимост между храненето и обрива,нито с времето навън,сякаш нямаше обяснение.Спрях почти кортикостероидите и започнах да го мажа с д-р Тайс и козметиката на А-Дерма,някак избутахме зимата и с началото на пролетта сякаш от нищото бузките се изчистиха и никога повече не се появи обрив.Едв али този разказ ще Ви помогне кой знае колко,но просто да знаете,че и вашия случей може да е такъв. Кураж.
  Хубава среща днес Peace
 аааа Ани честитооо Mr. Green
 Честити месечинки на днешните бебоци Heart Eyes да са здравички Hug
Хабиби честити бънджи Peace

# 347
Дано не са алергии,но ще е нещо от лигите и от храната ,защото докато спи са й спокойни бузките. PeaceАз не се притеснявам толкова нещо нормално си е за децата особено с нашата бяла кожа,а доколкото си спомням и Роско на Слънчева май и той е доста беличък и в комбинация на лиги вятър и храна не е толкова обезпокойтелно.Често срещано е една друшка и нейното бебешоче каза че се е зачервило.
Аз мажа с едно кремче на Бочко за всички сезони.
Ох, сега заспахме ,нямам търтение да хапнем в 10 ч и да слезем за 10-15  мин на снега.До минус колко градуса може да се изкарват децата ,спомням си имаше нещо  ,ама  newsm78 ......... до  -5 ли бяха?

# 348
наталка дано да грешиш и да не се повтаря кошмара ти и с Андрей

слънчева може няколко дни да даваш само мляко да видиш дали е от храна изобщо

хабиби честито ви бънджи, аз все още ибягвам такива неща, пък и е добре за бюджета хахах Simple Smile

ееее Ани най сетне честито и вече ще си по спокойна
- още са ми в ушите думите на лекарката ми като отидох на преглед 3 месец," готова си раждаш още едно, всичко работи като по учебник, освен рязаната ти матка   ooooh! луда работа оттогава все ме е страх да не забременея, но......

от кога може да почваме опити за второ при секцио  Blush май ще си родя още едно в най скоро време

е да се оплача, Атила отказа да закуси тази сутрин- яде май към 24 часа после към 4 и тази сутрин не искаше да яде- това дете - даже бях подготвила и попара по учебник (Ани  Hug) с чай и сирене / но май ще отиде в коша за боклук
ще се видим в Мол-а днес

деси ЧЕСТИТ 7 МЕСЕЦ НА МИШО , да ни е жив и здрав и все така усмихнат как ще го хапна днес за десерт  Crazy

# 349
И ние си имаме сняяяяяг  newsm44  Прекрасно! Е сега вече ми стана коледно  Joy

Ани, мерси за летящото кафе. Определено имам нужда, че вкъщи няма грам кафе, а докато закусим и се облечем с малкия, ще стане обяд.
Нати, Снежи, дано да не се оправдаят притесненията ви! И на Крис му се е случвало да му пламне едната бузка, от крем, който сме ползвали и преди, но мажа рядко  Peace

Абе, хора, мойто чаве не иска да пие мляко. Пие по 90 мл (макс 120 ако е бил много гладен)в храненията без твърда храна, за сметка на това огладнява бързо от млякото, рядко прави повече от 3 часа пауза. Ща, не ща, заместих и следобедното хранене, защото пюрета и каши не отказва. Като вкарам и глутена на 19ти, ще почна и закуската да замествам малко по малко. Но имам спомен, някой беше казал за мин. к-во мляко, което трябва да изпиват  ooooh!

Честито на всички месечинки днес!

# 350
Добро утро  Hug

Честита месечинка на Мишето и на всички наборчета Wink Heart Eyes

АниК, честито!!! newsm53

Наталник, Слънчева, дано не сте прави за алергиите Praynig Дано е от студа червенината Praynig Praynig

Момичета, Дара като се изправи в леглото и главата и цялата е над решетката, а матрака не може по-надолу да се свали - дали е опасно newsm78 Май ще сменяме леглото, егати простотията... Crossing Arms

Ние днес няма да идваме на срещата, че Дара е страшна от няколко дни и само ми трябва там да ми прави фасони и да не яде ooooh! И без това неАм нерви - вече не знам коя подред нощ през час-два се буди да пие чай и да й дам бибата Tired

# 351
кака Лара, и ние сме така с млякото, искаше ми се още време да си пие сутрин и вечер АМ, но май няма да стане и ще го оставя само вечер да пие. Омръзна ми като му давам да пие по 50мил.и после да го плюе и се нерви.

Ани, браво за МЦ.

Честита месечинка на Дара, на Габче( Злати) и всички останали месечинковци днес Heart Eyes Heart Eyes

# 352
  • Sofia
vivid, гладна е нощем, да знаеш  Naughty  Rolling Eyes Пробвай една нощ да й дадеш мляко, като се събуди, не я лъжи с биба и вода - поне да разбереш дали не е глад

# 353
  • гр. София
Добро утро,мацки!
Честита месечинка на сладък Мишон!!! Честито и на всички празнуващи днес!  bouquet  bouquet
Ани, честитоооо  Laughing
Слънчева, Наталник Praynig дано всичко е наред и да грешите!
Днес се надявам да дойда до Мола. Ето и списъкът с кувертите:

1. Sivanovaa-  Миро   15   
2. aniK- Кри Smile + евентуално Габи   15   
3. dudunski - Мишo   15   
4. Грахка - Митко      
5. Tufituri - Дани   15   
6. desska - Ради      (Деси още не съм ги видяла че са пратени, ще ти пиша)
7. Славчето - Цвети      
8. Нари - Ати      
9. Злати - Габи      
10. Ивон - КалоянЧО      
11. Мариела - Валерия      
12. Облаче - Крис      
13. Марая - Вики      
14. Малини - Габи      
15. Хепинес - Али   15   
16. Наталка - Анди   15   
17. Бръмб - Криси      
18. Грийнче - Ники   15   
19. Вени - Ники   15   
20. Маделикс - Макси      
21. Вивере - Бела   15   
22. Дилянка - Борисчо   15   
23. penelopata - Изи   15   
24. Buni - Mеги      
25. Капчица - Нора   15   
26.Ппееттяяя -  Мануела   15   поща
27. Джулайчо - Адриан (под въпрос)      
28. КикиНики - Габчо (под въпрос)      

# 354
  • София
lux-че, тази нощ сънувах, че си пак бременна...

# 355
  • София
Ani, от Интернет ли го свали това филмче Коледна приказка?

# 356
Добро утро!  Hug

Хабиби и ние имаме същото бънджи, ама Димитърчо още не е започнал много да скача. Първо го беше страх от него, ама сега му е весело. Hug

Натали тая нощ съм те сънувала чак заради тази алергия: в кашите на Хумана млякото не е АМ, да не би това да го е подразнили дребчо?  newsm78
Само кашите на Милупа и на Хип са с АМ.
Не си внушавай тези неща: изпробвай след няколко дни пак, напр. като добавиш в оризовата на Милупа една лъжичка АМ.

Слънчева, баткото ми е с такива бузки перманентно, още от бебе. Мажа го с балсам на Нахткерцен и съм доволна (той става и за бебета).

Дилянка това балсамче става и срещу вятър.

Дудински, честита месечинка! Да е жив и здрав Мишето!  Hug Сякаш вчера беше, като пихме кафе бременни в Сити център! Hug

Ани, а честита МЦ!   bouquet Тъкмо вчера си мислех кой първи ще се похвали, че е забременял!  Laughing Утринна шегичка!  Grinning

Марайче, утре сутрин късно ли е да преведа парите. Днес май не ми се мърда?

# 357
И без това неАм нерви - вече не знам коя подред нощ през час-два се буди да пие чай и да й дам бибата Tired
vivid, гладна е нощем, да знаеш  Naughty  Rolling Eyes Пробвай една нощ да й дадеш мляко, като се събуди, не я лъжи с биба и вода - поне да разбереш дали не е глад

И Бела е така и се замислих дали наистина не е гладна  newsm78.Тя яде последно в 19.30 180АМ с бисквитки и смятах,че я засища и това така откакто я отбих началото на ноември,а сега преди един месец започна да мрънка на всеки час,два...предполагах,че е от зъби,но вече избиха два,а мрънкането продължава с нова сила.Тази нощ ще дам да яде по някое време...ега се засити.Иначе яде в 6-120AM и към 7 и нещо е кукуряк.Закусваме в 08.30 попара но не с чай а с вода,защото с чай се отхвърли тотално  Sick Редуваме с каша.В 10-90АМ,12-пюре месно/зеленчуково,15-120АМ,17-плодово пюре(млечна каша от готовите,грис,с плод или без,както дойде),в 19.30 180АМ с бисквитки.

Честито на Габче и Мишо!Да са здрави и добрички!

Ани,честити гости  Mr. Green

Хубава срещичка днес!Навън е страшен студ брррр

# 358
Добро утро  Hug
Честито на голямата група наборчета, да са живи и здрави! Ето почерпка от нас, малко плодове и соленки, че много сладиши се насъбраха тая сутрин  Wink Hug

Софиянка, приятна среща ви пожелавам, и да не забравите да  smile3509

# 359
хахахха Рали преставяш ли си, още е рано,но след 4-6 месеца знам ли бих искала пак
 и да свърша ангажиментите ти с раждане на деца  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт