Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Я да почерпя едно винце, само кафета сутрин - не става  Laughing

Пък и не ми се пие сама Blush Mr. Green

Браво на Мирко, какъв голям левент е станал. Много си е добре детето!

За кашата - Крис обожава оризовата на Нестле(на Хип е отврат) и ябълковата на Хумана  Heart Eyes Да има начин, само каша ще яде тва дете....Иначе и аз слагам плод, горе-долу 50:50 Peace

От 3 дни давам райска ябълка, и в нея е влюбен  Heart Eyes Само, че много бързо взеха да омекват на топло вкъщи, та се чудя дали да не замразя.... Thinking

А, да, върти ми се една еретична мисъл, дали НОИ няма да приключат годината по-рано и да преведат декемврийските "помощи" тия дни?  Blush

# 481
  • гр. София
Хайде и аз най- после в темичката! С огромно закъснение и извинение ето и снимките от вчерашната форумска среща. Просто сменихме компютъра с друг и фотот не ми се разпознаваше, но го преборих  Mr. Green http://may2010.snimka.bg/baby/sreshta-mol-15-12.556596.21774747
Срещичката беше много гот, само дето ние с Викитууу доста укъсняхме  Grinning но поне успях да ви нащракам Wink
Вчера платих капарото в Адашите.
Ето и списъка с платените куверти ( някой ако съм пропуснала да свирка) С който имам допълнителна уговорка да не се притеснява  Peace
1. Sivanovaa-  Миро   15  
2. aniK- Кри Smile + евентуално Габи   15  
3. dudunski - Мишo   15  
4. Грахка - Митко      
5. Tufituri - Дани   15  
6. desska - Ради      15
7. Славчето - Цвети      
8. Нари - Ати      15
9. Злати - Габи      
10. Ивон - КалоянЧО   15  
11. Мариела - Валерия  15    
12. Облаче - Крис      
13. Марая - Вики   15  
14. Малини - Габи    15  
15. Хепинес - Али   15  
16. Наталка - Анди   15  
17. Бръмб - Криси      
18. Грийнче - Ники   15  
19. Вени - Ники   15  
20. Маделикс - Макси   15  
21. Вивере - Бела   15  
22. Дилянка - Борисчо   15  
23. penelopata - Изи   15  
24. Buni - Mеги      
25. Капчица - Нора   15  
26.Ппееттяяя -  Мануела   15   поща    
27. КикиНики - Габчо (под въпрос)  
28. Mishenka- 15    

Милкинис , надявам се и вие да успеете  да дойдете с големият герой Плами. Какво сте преживели само вие си знаете, дано Плами израсте проблема и не се налага операцията. Много ще се радваме да ви видим и вие малко да се разсеете. Силве, Мирко си го взимаме- ние каквито сме фини ни трябва Мъж на място  Peace
Честито зъбче на малкото Змейче.
Хабиби- разминали ти се е с едното главоболие Wink
  Честито на всички празнуващи да са живи и здрави!   bouquet
Това е засега...Спокойна нощ!
П.С една биричка да беше сипнала9 за кърмата ми е чудно) но и винцето няма да откажа, тъкмо Диетето ще нани  Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 22:02 от Марая

# 482
Ха, добър вечер, мацки!  Hug

Имах една приятелка на гости, та се наприказвахме, много съм доволна.

Да Ви кажа: смятам че тоя Дентокинд тази нощ имаше ефект: Димитърчо спа по-спокойно.
Иначе от един месец не бях на себе си. Тъкмо успокоя бебко и легна и мъжи започва да хърка здраво до мен и не мога да заспя. После тъкмо съм задрямала и Димитърчо почва да плаче. Та вчера купих хапчета за бебето и спрей против хъркане за таткото.
Събуждам се аз през ноща по навик към 3,30 часа и о, чудо!  Praynig бебето спи, татито не хърка.
Оф, дай боже още много такива спокойни нощи!  Praynig

Змейче, безмлечната оризова каша на Милупа за мен е много добра, бебко си я яде с кеф.

Може да ми се смеете, ама аз нарочно купувам безмлечни каши и добавям вътре от неговото АМ. Така съм сигурна колко мляко е поел. И без това не е от много ящните.

Моя батко все още няма претенции за дрехите, облича каквото му дам. Но пък племеничката ми, която е на две години всяка сутрин си избира по половин час какво да облече.  Laughing

Ларче, браво за винцето!  Hug А за НОИ: не се и надявай!  Laughing

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 22:11 от грахка

# 483
Благодаря ви, момичета за пожеланията!

Мирко като кг е толкова колкото Плами беше на 2г. и половина Simple Smile и тя беше към 11 кг, но пък винаги ми е вървяла дребничка и ниска:)

# 484
Марайче, махни от списъка Джулайчо (писа че няма да идва)

Кака Лара,
не знам, но социалните ги преведоха още вчера Wink

# 485
 Drunk smile3546-кака Лара(Ели)

Силве  Mr. Green супер

Натиспециално се включвам да ти кажа,че Берката се обрива от АМ и затова й давам хипоалергично.Бая се бях постреснала,че има непоносимост към белтъка  на кравето мляко.Но интересното е,че сега като й давам млечни продукти и нищо й няма Praynig Praynig.Мисля,че  Thinking има някоя съставка в АМ,към която някои деца правят реакция.

Берката вече яде почти всичко.Даже  започам да се замислям да я запиша на дет.кухня Thinking Blush.Едната частна такава приема на 8 мес.Гледах и менюто и ме устройва само  като изкл.десертите Thinking

# 486
Сетих се да Ви питам: от кой месец се въвежда попарата?

# 487
Ох, забравих ...

Силве
, твоя Убостник много бърз Wink Браво за мерките Wink  Hug Да го нацелуфаниш от мен Wink

грахче,
мисля че от 7ми месец беше.

# 488
mira sm мила на мене си ми идваше вече 3 пъти - имах си цикъл, макар и гаден болезнен и обилев  ooooh!, независимо че се кърмим все още изключително. НО щом засега го няма и щом и беля няма ме устройва  Rolling Eyes въпреки че на тея тестове нямам мн. вяра аз  Thinking

Кака Лара точно такова винце пийвам и аз в момента - домашно червено направо муцка  Blush

Силве малъък горям Мирко е направо страхотен!! Не води ли първенството в момента  Mr. Green

Какво ли прави Айлин, често се сещам за нея, защото и за имам рожден дена на 02.02  Mr. Green

# 489
хабиби, аз също много им нямам вяра ... когато тряваше да науча че съм бременна с Цветето направих 3 - първите 2 бяха отрицателни, третия чак беше положителен, хем беше след доста закъснение в цикъла Wink

# 490
хабиби, аз също много им нямам вяра ... когато тряваше да науча че съм бременна с Цветето направих 3 - първите 2 бяха отрицателни, третия чак беше положителен, хем беше след доста закъснение в цикъла Wink

ooooh! знам много такива примери Славче  Thinking дано в моя случай да не е така  Peace

# 491
  • Пловдив
Благодаря на всички за поздравите за моята зъбатка-косатка  Mr. Green

Мерси и за насоките за кашите - Десекс - къде в Пловдив си виждала каши на Лактана  newsm78 в твоя линк ги видях
Ели/Илейна - щом така хвалиш Хуманата може и аз да я взема  Heart Eyes Утре ще ти пиша за онова нещо - че пак съм се отплеснала  Embarassed

По тоя повод да ви питам:някой слагал ли си е спирала и по специално които кърмите.Понеже мойта личнат гинеколожка ми спомена че докато кърмя не било хубаво да слагам спирала?? newsm78

Доколкото съм запозната спиралите излъчват хормони, които може да преминат в кърмата  Peace

# 492
Силве,браво на Мирко  Hug Hug Hug Прекрасни мерки си има детенцето.Да го нацелуваш от мен  Heart Eyes
Змейче,честито зъбче на Бел  Hug Да са здрави и бели и да избият много лесно всички останали зъбки  Peace
Хабиби,дано теста се окаже верен  Praynig
Славче и аз гласувах за Цветето и за Боби  Peace
Ние сме си все така криви.Само реве.Вечер не спи,ами плаче  Cry Много ми е жал като я слушам.Да го видим тоя зъб кога ще се предаде и ще избие  Confused

# 493
Силве  #Crazy вие ме направо ме рабихте.Браво на големия мъж да е жив и здрава пък другото е без значение.
alex88 ,дано тази вечер е спокойна малката душичка и утре ни се похвалиш с толкова упоритото иизтормозило ви зъбче и леко изкарване на другите.
змейковица ,честито ви зъбче -белички им много здравички.
хабиби ,наистина да им нямаш вяра на тези пикливи тестове.Дано е това което искаш,но и другото няма да е лошо. Peace

Да ви попитам, дали може да дам вече попара   newsm78 -на  месец и почти 10 дни след захранването сме.Яли сме зеленчукови,плодови, каша и въведен глутен

# 494
  • Sofia
От мен чаша зелен чай и малко по-късно кафенце (аз така ги пия Wink Peace Обожавам ранните сутрешни часове, когато всички спят, а аз си цъкам на компа  Mr. Green

Марая, тенк ю за снимките - страхотна си  Hug
Хабиби, не прочетох точно, но май теста е отрицателен? Браво, не се притеснявай - нали всички казват, че при кърмачките цикълът може да прави такива номера  Hug
Змейче, честит ви ЗЪБАК  Hug Тази оризовата на ХИП и Кри я яде дори чиста, та ушите и плющят  Crazy Вчера свърши и следващата е елда с ябълка  Peace
Алексче, ха дано пробие зъбче - много са сладки с двете зъбенца отдолу, чак вече и аз искам  Grinning
Силве, шА сА бием за МИрко - аз лато представител на дрбените жени, мога да ти кажа, че много налитаме на големи мъже  Embarassed hahaha
Грахи, ама ти хубаво си ги подредила твоите мъж  Joy
Я да видим сега какво сте си чаткали снощи (и да си сложа вече кафенцето, докато още спят  Praynig)

Общи условия

Активация на акаунт