Снукър

• 31 907
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, да ви се похваля вчера играх снукър  Party Party Party
Масата е огромна колкото 3 маси за билярд, а не бях удряла по топчето от 8 години  Joy Joy Joy
Поне знаех как да наредя топките  Party
За 1 час разчистихме масата,  страшно се забалявах.

ПП. Снукъра е много по-евтин от билярда, може би защото по-малко хора знаят  правилата.  Party Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 09:32 от Меги4а

# 151
  • Ænima/Albuquerque
Гри, мерси за кафето.   bouquet
Кой китаец спечели, те и двамата бяха дръпнати?  hahaha

Меги, браво, на масата в Студентски град или на тази в новия комплекс...ъъъ...ама къде беше...  Thinking

# 152
  • Срещу планината:)
Динг-Динг  Laughing

аз пък ни билярд ни снукър мога да играя  Tired но това не ми пречи да ги гледам

# 153
# 154
Гри, мерси за кафето.   bouquet
Кой китаец спечели, те и двамата бяха дръпнати?  hahaha

Меги, браво, на масата в Студентски град или на тази в новия комплекс...ъъъ...ама къде беше...  Thinking

Тц... аз съм от провинцията..., но и тук имаме такивИ маси  Sunglasses
Голям кеф ми беше, като извадих  дългата джаджа с петлето и дългата пръчка( има една поне 2 метра е  CrazyLaughing, онези които играеха билярд се ококориха  Shocked
Но определено по тв-то изглежда много по-лесно...
А и трябва сам да си броиш точки  newsm78, броихме до колкото можем 25 на 20 за мен  bowuu
А детето ни беше съдия- т.е. подаваше ни кредата  Party

# 155
  • Ænima/Albuquerque
Ехааа, браво, ние в София имаме маса за снукър сравнително от скоро, а и понеже е адски скъпа и тя и изобщо всичко необходимо за игра, та затова никой още не беше правил такава инвестиция.

# 156
Явно е новост..., лошото беше че се събраха сума ти зяпачи  Crazy , а аз съм много зле на два пъти не можах да ударя топката дори.  Blush Blush Blush Но компенсирах с много съвети и ясен поглед върху правилата на играта . Joy Joy Joy

# 157
  • Ænima/Albuquerque
Ако не друго си ръсила мозък!    hahaha

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 18:49 от Sarcasm™

# 158
# 159
Явно е новост..., лошото беше че се събраха сума ти зяпачи  Crazy , а аз съм много зле на два Но компенсирах с много съвети и ясен поглед върху правилата на играта . Joy Joy Joy

Само така! То много хора могат да си удрят топките, ама не всичкото е снукър.  Mr. Green  Joy

# 160
  • Ænima/Albuquerque
Еми к'во, то си е мноу нещо да разбираш от снукър.
Проява на английско възпитание.  

# 161
# 162
  • Ænima/Albuquerque

# 163
Айде сега, след 2 седмици - следващия турнир. German Masters, 2-6 февруари, Берлин.
Казаха, че ще го дават по Евроспорт.
Кои ли ще участват?

# 164
  • Ænima/Albuquerque
Айде сега, след 2 седмици - следващия турнир. German Masters, 2-6 февруари, Берлин.
Казаха, че ще го дават по Евроспорт.
Кои ли ще участват?

Аз се рових в сайта на Евроспорт, но не успях да открия инфо за следващ турнир.
Супер!  Mr. Green
А кой ще участва, нямам представа...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт