Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 3

• 81 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • близо под тепетата
Е щом има син Мустафа и "жена", така да се каже, Александра ще почъва да ги убият, така ли?За да стане тя Валиде султан... newsm78

# 616
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
С малко закъснение и аз да седна на първи ред Laughing Peace

# 617
много хубави дрехи уморих се да гледам толкова много красота и мирием ми допадна много

# 618
На чалото: Съобщиха че стария султен Селим е починал и извикаха Сюлейман в Истанбул.

На кораба Алексантда иска да се хвърли в морето и нападна охраната : Куче ,Ще те убия!
Охраната: Вържене я ,Без вода я оставете
[/size][/b]

# 619
Във Ватикана7 Идва вест ,че Султан Селим е мъртов и се радват ,че исляма е победен. Селим беше Лъв .Лъва умря УКозлето идва!

# 620

На добър час на сериала!!!

Всички са много хубави!

# 621
  • до най слънчевия бряг
При мен тоя сайт дето гледам явно е напред ,страхотен танц направи Роксалана ,получи си кърпичката
Лили   ти що я върна на султана ? Joy

# 622
Не е истина просто-как му приляга ролята- не е Халит,не е Онур,Орхан-той е Сюлейман Hug
Великолепна игра с очи с всяка клетка на лицето и тялото- без поза ,без преиграване....а колко е секси ooooh! Heart Eyes Joy Joy Joy
И Мерием -чудесен избор-право в десятката- достойна е за партньорка на Халит,БРАВО     bouquet

# 623
Не я продадоха както е в книгата.На кораба наредиха да я отвържат и да си измие лицето и в приличен вид да се представи в двореца.
В двореца ги изпратиха в училище - и евнуха ги обечава в порадките .Пита Алекс : ккакво последно научи?
Алекс: Ясак - забранено!

# 624
При мен тоя сайт дето гледам явно е напред ,страхотен танц направи Роксалана ,получи си кърпичката
Лили   ти що я върна на султана ? Joy
За да ме покани отново под балдехина Heart Eyes hahaha Joy

# 625
siren...как си гледала танца на Хюрем newsm78 newsm78 newsm78 ??
Филма не се ли излъчва в реално време??

# 626
  • близо под тепетата
Най-важното до тук беше, че Валиде султан като извика в началото Александра, ѝ каза да се опича акъла, да се обучи и т.н., да стане любимка на султана, да му роди дете и от там.... Peace става тя Валиде султан.
А този сладура от Брак с чужденец-в случая Джафер ага, го пращат на смърт, защото египтяните не си били платили целия данък, той прати войници да съберат остатъка и каза,ако не го дадат-турците да стрелят по улиците, после да отидат при съдията и да натопят египтяните. Сюлейман разбра и заповяда да го убият.

# 627
Този който го екзикутират изпрати хората си да събарят и да подпалват ,защото не му излизаа сметките. За това Султана го наказа.

Алекс се прилепи до последната одалистка с която спа Сюлейман и я разпита .От нея няучи че законната женая със сина му Мустафа пристига.
В каретат показаха Махидевран и малкия Мустафа- Тя му каза че на света най- големия дворец е Топкапъ и че ги очакват.

# 628
 #Crazy newsm78 newsm78Реклама ли е  все още

# 629
Danaya33     bouquet magito1986     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт