Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 3

• 81 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Дотук филма ми допада много.Страхотни декори и добра игра особенно на Мерием, а Халит си го знаем smile3501 smile3501

# 646
  • близо под тепетата
Даная, аз говорех за пратеника на Венеция.... не за Ватикана Peace Hug той е по към края-говори на италиански и този Ибрахим превежда, като обяснява на пратеника, че майка му била от Венеция, нещо такова, не помня=то мина Rolling Eyes Laughing

и свършиии.... как не ги е срам! Няма да мога да го гледам Crossing Arms утре ще има ли?

# 647
Има ли някой, който го гледа директно по TV-to? ...че аз да не издавам нещата -какво се случва ooooh!

Аз гледам по тв Hug

# 648
Голяма дружина се заформи  Hug Добре дошли на всички почитатели   bouquet
Серия ще има чак другата сряда.

*denitsa*, *joreste*, Admirer of BINBIR GECE, antoanina_g, Ari888, blagoeva_sh, boule-neige, bubule4e, cura63, Danaya33, didiasp, iva19690, jilka, jujja69, krasminikif, Lilims, Miki23, radostina.3, stanimira74, stefanniq, Stefok, t1n43t0, Venetat, vmk7, zlatinag, вили-72 (+ 15 Скрит/и) и 49 Гости преглежда(т) тази тема.

# 649

Тези са като нощни лампи!! Joy Joy hahaha hahaha

# 650
В момента отново повтарят серията - пак започна !

# 651
  • София
Аз гледах по Kanal D Suphe със Селин Демиратар, но си оставих за утре "Великолепният век". Чета добри отзиви - доволни сте. Heart Eyes Не се и съмнявам в перфектността на Халит. Flutter

# 652
Аз го гледам от тук-качеството е чудесно и продължава до 22,30
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show

# 653
  • до най слънчевия бряг
В момента отново повтарят серията - пак започна !

Joy Joy Joy  и  при мен

# 654
Халит как ще издържи на всичката тая красота??? newsm78 newsm78 bowuu bowuu newsm78 newsm78
е е е свърши Weary Weary

# 655
еххххххххх #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 656
Здравейте на всички!
Не исках да гледам серията, защото нета ми е ужасен и накъсва. Просто се губи цялото удоволствие. Прочетох това което сте написали и се радвам, че очакванията ни се оправдаха - филмът наистина си заслужава.
Исках да попитам, дали някой ще го качи във ви бокса и дали има момичета, които да се заемат с превода.
Благодаря на всички за поясненията.

# 657
Ех.......много рано почнаха с интригите.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 658
очарована съм.всички играха великолепно.само не разбрах защо накрая влезе мехриван а не александра

# 659
 smile3501 smile3501 smile3501

БРАВО!

Общи условия

Активация на акаунт