Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 3

• 81 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • В тъмната гора.
Ами Александра си го просеше. Ако беше по-сдържана щеше да си спести много неприятности.

# 661

Тези са като нощни лампи!! Joy Joy hahaha hahaha

Те ...май ще последват оня ,дето го обезглавиха....... Thinking

# 662
очарована съм.всички играха великолепно.само не разбрах защо накрая влезе мехриван а не александра

Това ще разберем в другата серия!!!!

# 663
Ани, благодаря ти, че ни събра в тази прекрасна тема. колко интересно стана тук. Сега ще чакаме отзивите по медиите. Предполагам, че рейтингът ще е до небесата.

# 664
Даная, аз говорех за пратеника на Венеция.... не за Ватикана Peace Hug той е по към края-говори на италиански и този Ибрахим превежда, като обяснява на пратеника, че майка му била от Венеция, нещо такова, не помня=то мина Rolling Eyes Laughing

и свършиии.... как не ги е срам! Няма да мога да го гледам Crossing Arms утре ще има ли?
Сори Маги- Ибрахим каза ,че знае езика защото родната му майка е Венецианка.
Султана попета за отношенията на кралете в Европа.венециянеца каза : В мир са.
султана: Скоро ще са във воъна ,и после аз ще съм техен стопанин. Всичката търговия ще минава през моите земи.Венецианеца се разходи в чаршията ивидя че търговците са доволни от султана .Писа във венеция "Султана е млад ,симпатичен с решителен поглед

# 665
За танца - не разбрах- Алекс на своя глава ли продължи да танцува сама,или беше в сценария newsm78
Аз останах с впечатление ,че тя умишлено игра за НЕГО да го съблазни Embarassed Embarassed Embarassed

# 666
Тая ,която стоеше до вратата и се усмихна ехидно каква е  newsm78,преди са влезе Мехриван newsm78

# 667
очарована съм.всички играха великолепно.само не разбрах защо накрая влезе мехриван а не александра

Това ще разберем в другата серия!!!!
Обясних защо влезе тя на предната страница в пост 644.

# 668
  • планетата Земя и по точно до морето
Страхотно начало ! Колко красиво може да е отмъщението на Александра ! За убийството на родата си отмъщава със страхотен чар и покори султана. #Crazy #Crazy #Crazy Нещо немислимо със сила, но и силата на чара си я бива !  Heart Eyes
Страхотни са и Халит и Мерием и Небахат......... Абе очарована съм, за пореден път !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 669
Къзлар ,ще качите  ли линк към серията
Изпуснах танца Rolling Eyes Rolling EyesВ това време грледах някакви реклами и готварски рецепти #Crazy hahaha

# 670
Великолепна продукция!

Впечатлена съм. Много въздействащи са и актьорите, и костюмите, и сюжетът.  Peace

# 671
  • В тъмната гора.
Ибрахим не е османец, даваха как го взеха от родното му място. Незнам дали това не е прочутия кръвен данък или просто са го откраднали.

# 672
Много приятна компания сте - Благодаря ви!!

Admirer of BINBIR GECE, antoanina_g, Ari888, azor1, boule-neige, bubule4e, cura63, Danaya33, di-ni, didi7812, didiasp, gardenia85, hiacint, hotday, irra2, iva19690, kassandra810107, kopnezh, krasminikif, ldi64, lii4ence, Lilims, Miki23, milla60, miranda78, pipi09, slon4ik1, soledad-5, stanimira74, stereo_hz, t1n43t0, Venetat, vkotakova, zlatinag, _Magi (+ 13 Скрит/и) и 50 Гости преглежда(т) тази тема.

# 673
Нямам думи.....великолепно, и толкова различно от всички останали сериали... Heart Eyes
Просто страхотно, надявам се да се събираме все така голяма компания в сряда вечер! Party

Admirer of BINBIR GECE, antoanina_g, Ari888, azor1, boule-neige, bubule4e, cura63, Danaya33, di-ni, didi7812, didiasp, gardenia85, hiacint, hotday, irra2, iva19690, jilka, kassandra810107, kopnezh, krasminikif, ldi64, lii4ence, Lilims, Miki23, milla60, miranda78, pipi09, slon4ik1, soledad-5, stanimira74, stereo_hz, t1n43t0, Venetat, vkotakova, zlatinag, _Magi (+ 14 Скрит/и) и 50 Гости преглежда(т) тази тема.

# 674
Най-важното до тук беше, че Валиде султан като извика в началото Александра, ѝ каза да се опича акъла, да се обучи и т.н., да стане любимка на султана, да му роди дете и от там.... Peace става тя Валиде султан.
А този сладура от Брак с чужденец-в случая Джафер ага, го пращат на смърт, защото египтяните не си били платили целия данък, той прати войници да съберат остатъка и каза,ако не го дадат-турците да стрелят по улиците, после да отидат при съдията и да натопят египтяните. Сюлейман разбра и заповяда да го убият.
Да той каза : горете ,събаряйте!

Общи условия

Активация на акаунт