Отговори
# 300

При нас дават и с риза или с дълга тениска.

# 301
  • Велико Търново
Цитат
Аз още се чудя с коя нощница да раждам. С по хубавата или с по грозната.
  Joy

Тони, Прецени си кога ще ти е фотосесията от родилно.

# 302
  • Велико Търново
Аз пък ще родя с нощница, каквато ми дадат в болницата. При нас задължително ти дават тяхна, ама аз нямам нищо против. После като се изкъпя, ще си облека моята чистичка, свежичка .

# 303
Тогава защо се чудиш колко ношници да си носиш? newsm78

Питам вие колко ше взимате.
chopi  ти явно си остана в същата болница. С едната нощница ще раждаш.Цялата ще е в кръв. После няма да имаш какво да облечеш и пак ще трябва близките да ти купят.
ясно. ще си взема някаква евтина за раждането.
Тонче, тази,която имам,е с презрамки,които се смъкват настрани. мисля че ще е удобно за кърмене,ако ми слезе дотогава кърмата де
Ще взема и тениска

Пепита, от Сторгозия,от Евромаркет до колелото,после нямаше как с толкова. а знаеш,че ченгета застават преди моста

# 304
хмм, понеже сте заразни, прихвана ме и мен треската днес и си поспретнах чантичката за Шейново, измежду купчинката други неща, де. на консултацията вчера както обикновено ни минаха по най-формалния ред, чакам с нетърпение 3/4D'то във Фемина идната събота, за да си видя момиченцето и да разбера как наддава и всичко ок ли е.. искам да я гушкам вече, но повече ми се ще да си постои достатъчно дълго на топличко и да се появи навреме, разбира се. затова засега си говорим само като примерно протестира определен вид музика, глезунката ми тя), не стига, че се въздържам с месеци вече да слушам доста от любимите си банди, или като буквално 'тичка' след брат си - измества ми целия корем, когато го чуе в стаята, и започва да шава до момента, в който не я докосне или не заприказва, тогава наостря ушички сякаш и притихва )))

друго какво да докладвам.. от хубавото, че останалото май е повече, но тц, няма да се тръшкам пък, и в тая връзка бтв, клео, спокойно, сигурно е за добро това с мъжа ти, и както са ти казали и другите, не се отчайвай, ей тва е главното.
ах, да. необходимите неща за бебунка. имаме си вече кошарка, сгъваема, на Hauck, също и куп дрешки, основно момчешки, но те бебешките са си unisex, слава богу. Simple Smile също слава богу че имаме приятели. само количка, живот и здраве, ще купим, от по-едрите нещица, и то вероятно от някой оказион, има доста чудесно съхранени, направо нови. ..мм, друго.. движението. поради липса на адекватна връхна дреха май и аз вече ще се позазимя у дома, не ми харесва особено, защото полудявам, аз съм си много подвижна по принцип, та заради това (освен заради налегналата ни мизерия) съм се захванала и с преводи, но няма как, пък и изляза ли, на всеки 10-на крачки се уморявам или се втвърдява коремът, ми неприятно е.

Ivy, да попитам, нужно ли е да се почистват коричките засъхнала.. дали е коластра?, едва ли съм терминологично точна, но_ ?? гърдите ми са малки и поради това зърната доста болезнени (или по-скоро ареолите) и чувствителни. може ли да ги сведа 'изчоплянията' до примерно още най-много едно, когато приближи терминът, или се налага редовно да се прави?

# 305
за връхните дрехи - нападайте на мъжете гардеробите  Grinning

# 306
  • Велико Търново
careener , дано се включи Ivy от ЛЛЛ да каже за коричките, и аз имам и много ме дразнят, чак боцкат като засъхнат и си ги махам, дали е редно, не знам.

# 307
Simple Smile ми не знам, не че съм фръцличка, ама не ми е гот да се нося в торби, ама то всеки от главата си бере, де

ей в такива моменти си избеснявам, че още не съм изкарала книжка. все отлагам, все 'зелени' доводи, върл пешеходец, спестяване на разходи за семейството, демек и финансова екология, плюс самовнушения като 'слаба ми е концентрацията', мултитаскингът ми е все по-зле с годините  етц. всевъзможни антипричини да хвана волана  

# 308
careener , дано се включи консултантката от ЛЛЛ да каже за коричките, и аз имам и много ме дразнят, чак боцкат като засъхнат и си ги махам, дали е редно, не знам.

дано!; при мен е повече на лявата гръда, т.е. беше само на нея допреди месец, та си мислех, че е някакъв проблем, едва ли не, щото баткото повече сучеше от нея навремето, но не, сега и на двете, и са си запушалки направо

# 309
Чопи,  Hug знам,знам.

Аз също ще раждам с нощница от болницата.

за връхните дрехи - нападайте на мъжете гардеробите  Grinning
Няма начин, мъжът ми е доста по едър от мен.

# 310
  • Стара Загора
Здравейте момичета.Аз пиша рядко,но пък чета редовно.Ще пусна списъка за АГ-Стара Загора-тези дни го взех от докторката за мамите от Стара Загора
                                              АГ – СТ.ЗАГОРА - СПИСЪК

Памперси - 20бр
                           Обикновенни шишета - 2бр
                           Каучукови биберони - 4бр
                           Дамски превръзки
                           Лигнин - 2пакета
                           Термометър - 1бр
                           Ролка левкопласт - 1бр
                           Ножче за бръснене - 1бр
                           Течен сапун - 1бр
                           Нощници - 2бр
                           Подложки
Дано съм ви била полезна.Лека нощ на всички  smile3507

# 311
  • ул. "Мечтание"

Той е направо кльощав спрямо мен. Добре че баща ми е едър та от него.  Whistling

# 312

Той е направо кльощав спрямо мен. Добре че баща ми е едър та от него.  Whistling

беб, какво ще рече това новичкото (поне за мен) в сигничъра ти: 'open baby season след 25 д.'? много ми хареса, понеже Simple Smile

# 313
Аз пък не ги пипам тези корички по зърната. Първо,че са ми много чувствителни, второче не знам дали трябва. newsm78 Най вероятно сами ще паднат като дойде кърмата.

# 314
jujkata май само аз от темата ще раждам в Ниа Мед. Всички сте се насочили за АГто.

Общи условия

Активация на акаунт