Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количествено албуминът?
Как да коригирам възрастта в акта за раждане?
Какво мислят майките, които очакват второ или трето дете, за риска от заразяване с варицела?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количествено албуминът?
-
Как да коригирам възрастта в акта за раждане?
-
Какво мислят майките, които очакват второ или трето дете, за риска от заразяване с варицела?
Майките, които очакват второ или трето дете, имат различни мнения относно риска от заразяване с варицела. Някои смятат, че е по-добре децата да прекарат шарка на ранна възраст, докато други се притесняват за потенциалните усложнения. Препоръчително е да се консултирате с лекар и да вземете предвид индивидуалните обстоятелства на децата и собственото здраве.
-
Какво мислите за излизането на парти, докато детето ви е болно от варицела?
-
Какво е мнението за избора на бебешко креватче?

Мислих да не го меря, че не мисля,че има значение, ама.... на ,измерих го. 108см ,ръст 173.
Аз не съм го мерила, но ми го мерят всеки път на ЖК. Последно ми е 95см при ръст 153