За Goodreads

• 68 587
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Направих нова група и изпратих покани на всички момичета от тази тема, с които сме приятели на сайта. Групата е отворена за нови хора, има възможности за нови теми, рафтове с нови книги и т.н. Ето линк ако някой желае да се включи http://www.goodreads.com/group/show/78783-bg-mamma, нямам профилите на всички тук, за да изпратя покани  Simple Smile

# 121
  • ул. "Мечтание"
Включих се в групата!  Peace

# 122
  • Разпиляна във въображението
И аз се включих. Сега ще разучавам тези рафтове и къде и как се правят

# 123
  • Ямбол
  bouquet Ех, и тук да ви поздравя!
Някои вече бях запомнила кой кой е, но така е много по-добре.

# 124
А момичета, исках да ви питам как по- лесно да намирам приятел от текущите ми? Към момента или се надявам да е ъпдейтнал нещо, ако не е, го търся в профила си при приятели.

И още нещо: за какво служат тези рафтове?

# 125
  • Ямбол
Рафтовете в групата или личните ти рафтове?
В групата и на мен не ми е все още много ясно за какво са. Защото аз като си търся книга пак виждам от приятелите ми кой я е чел, каква оценка е дал и/или ревю. Сигурно има и някаква друга цел, но не мога да я разгадая.

А личните рафтове са - да си подреждаш книгите по някакъв признак, какъвто на теб ти хрумне - примерно класика, български, детски, електронни, фентъзи, недочетени, любими и т.н. изобщо не само жанрово, а каквото се сетиш и каквото на теб би ти било удобно.

# 126
И аз се включих в групата Hug

# 127
  • ул. "Мечтание"
Рафтовете в групите са нещо като за литературен клуб - какво се чете в момента, какво е четено, какво е планувано да се чете...

# 128
  • Ямбол
Понеже нямаме снимка/аватар на групата и предвид името ́и, да сложим логото на бг-мамма или нещо друго тематично.

# 129
  • ул. "Мечтание"
Понеже нямаме снимка/аватар на групата и предвид името ́и, да сложим логото на бг-мамма или нещо друго тематично.

И аз това си мислех вчера, ама забравих да пиша!  Peace

# 130

супер идея, изберете снимката и ще я сложим. Не съм сигурна как стои въпросът с авторските права, иначе има много снимки с логото на Бг Мамма, но можем ли да ги ползваме за аватар?

# 131
  • Разпиляна във въображението
можем да сложим някоя снимка с библиотека

# 132
Подкрепям идеята на Miriel.

# 133
  • ул. "Мечтание"
ако не ме примързи днес може да направя някакво елементарно аватарче с надпис нещо от сорта "групата на бг-мама" с някоя симпатична библиотека за снимка...

# 134
Привет на всички  Simple Smile
Отдавна чета темата, но не съм от активно пишещите ....Много приятно ме изненада фактът, че има група в Goodreads. Там се регистрирах преди месеци, но признавам си - профилът ми е абсолютно празен. Никът ми е същия като в бг мама, ще се опитам да ви открия Peace

Общи условия

Активация на акаунт