За Goodreads

• 68 556
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, това съм аз в Goodreaders: http://www.goodreads.com/user/show/12269911-leonoel  Simple Smile

# 91
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, какво правим, ако се натъкнем на някой с електронна книга  hahaha!?

Оф, сложно! Още не съм открила "незабележимо" решение.  Rolling Eyes
Ама като нищо, ако много ме загложди любопитвството, да се случи случката "електронната книга Е повод за запознанство".  Mr. Green Joy

# 92
Привет и от мен!
От известно време имам регистрация в сайта, но общо взето не съм запален почитател. Единственото, за което го ползвам - и ми е страшно полезен - е да чета ревюта на книги, които са ми привлекли вниманието и да търся инфо за по-непознати в Бг. автори и неиздавани книги от разни поредици. Винаги забравям да оценявам прочетените книги и май не съм писала ревю до момента.
Може би тези дни ще го разуча малко повече, стига да ми остане време (шансът не е много голям). Сигурна съм, че тази тема ще ме улесни значително.
Това е профилът ми, ако някой реши да ме добави, макар че едва ли ще съм ви особено полезна: http://www.goodreads.com/user/show/8153289-tonya

# 93
  • Пловдив
Моля ви да ми обясните следното - как да предотвратя известяването на всяка моя дейност в Goodreads върху стената ми във фейсбук  Rolling Eyes

# 94
  • В две мънички очи...
Мисля че трябва да прекратиш връзката с  timeline на фейсбук.

# 95
Цакъш горе на профила ти на мъничката стрелка и му даваш edit profile. После отиваш на apps и там махаш отметката на всичко под логото на фейсбук  Peace

# 96
  • Пловдив
 newsm51 Много благодаря за подробното обяснение, направих го  Hug

# 97
  • Ямбол
Имам въпрос - направих си нов рафт. Искам да коригирам името му, откъде и как?

# 98
Bookshelves ---> EDIT ----> Rename  Peace

# 99
  • Ямбол
Много тенк ю Wink
А там където се редактира името, за какво са вдясно отметките:    feature   sortable   sticky   exclusive   recs?

# 100
Ето бърз превод

feature - Можете да изберете един рафт да е най-отгоре на вашия профил. Ако този рафт е sortable (т.е. с опция за сортиране) тогава топ-книгите се показват в профила. Ако не е sortable, тогава избираме случайни книги от списъка. Ако изберете рафт "прочетени", както е по дифолт, ние на случаен принцип показваме книгите с рейтинг 5 звезди. Вие също така можете да изберете и да не се показва рафт като отчекнете рафтът, който е чекнат в момента.

shelf sorting - Можете да зададете сортиране на рафтовете, за да персонализирате вашите рафтове. Това е изключително полезно за "to-read" рафта, защото по този начин можете да следите последователността на следващите книги, които искате да четете.

sticky - Прилепените рафтове са сортирани на първо място на вашите книги и във вашия профил.

exclusive shelves - Всички членове имат 3 рафта по дифолт - прочетени книги, книги, които в момента се четат и предстоящи да бъдат четени - които са взаимно изключващи се т.е. означава, че една книга може да бъде само на един от тези рафтове. Членовете могат да създадат толкова допълнителни рафта, колкото желаят и книгите могат да бъдат на толкова рафта, колкото желаят. Това може да е полезно за рафтове като "препоръчани" или "отказал се"

recs - Чекнете бокса, ако искате ние да ви препоръчаме книги за този рафт. Ако не е чекнат, няма да ви даваме препоръки за този рафт

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 15:35 от mijjjka

# 101
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Аднах всички, които пуснахте профилите си. Боя се, че аз основно търся информация и мнения за книги, отколкото да си актуализирам профила Embarassed Ще се възползвам от всички съвети и идеи как да разкрия всички възможности на сайта.

Това съм аз http://www.goodreads.com/user/show/4666297-ralitsa-aslanova

# 102
  • пак на Рив Гош
Я, как съм пропуснала тази полезна тема  Grinning.
В Goodreads съм от близо година, но едва наскоро започнах да го обновявам по-често и дори още не съм му проучила всички тънкости  Grinning
Ако някой иска де ме включи - никът ми е Rotsa, а това ми е профилът: http://www.goodreads.com/user/show/5637012-mira
Ревюта не пиша, но започнах да оценявам книгите, които чета (основно фентъзи и фантастика).

# 103
  • София
Здравейте, и аз при вас се записвам Simple Smile От около година имам профил в сайта, но чак от този месец се запалих да добавям книги и да го разучавам. Пратих покани за приятелство, ще се радвам и мен да добавите - http://www.goodreads.com/user/show/5422658-julia-georgieva  Hug

И един въпрос - как отбелязвате до коя страница сте стигнали на книгите от currently reading?

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 20:35 от Jilda

# 104
И един въпрос - как отбелязвате до коя страница сте стигнали на книгите от currently reading?
Отваряш на книгата и под нея My Review - format progress - update status и си пишеш страницата, до която си стигнала, дано ме разбра.
Добавих те  Wink

Общи условия

Активация на акаунт