Сил, не се ядосвай
Важното е да сте живи и здрави 
Юху, номинирВам те за изказване на темата. Много ме развесели! 
Пина, душко, пак ти казвам, недей се ядосва, няма смисъл...

Важното е да сте живи и здрави 
Юху, номинирВам те за изказване на темата. Много ме развесели! 

мисля, че пак ще излезне по-евтино 
Не сме го държали в стерилна чистота, но откакто пълзи активно е така. И май ще ми се наложи да чистя всеки ден основно вместо 2 пъти в седмицата
Голяма веселба е при нас
Дори сега видях, че онова тъй популярно из нашата тема куче на ФП също е "намалено" на 67 лв.
Леле, мислех си аз, че е скъпо, ама чак пък толкоз... Ако го види мъжо, ще лае цяла зима, само и само да не го купим. 

Ама ще се постарая да има за всекиго по нещичко, а за Александра и племеницата ми по нещо по-така 

Хем ме беше срам,че се извъргалях като 3 годишно дете ,хем така ме заболя 
. Единственото, което малко ме възпира, са звуците, щото Змейчето е малко чувствително и не всички пеещи играчки приема (разбирайте плаши се от тях и ревееееее)! Но ще мисля
.
, умори ме душа... Но е много верно казано, но моето трето вече е на 35
само последствия да няма от падането, срама отминава 
По-добре да не почвам, че това ми е болната тема, знаете, а и напоследък още други теми, свързани с това. Но, сега не ми се пише, да не си вгорчавам животеца преди лягане. 

шса върна утре и дано в празната ми глава е настанала някаква хармония на завихрянията
е ся ми звъни на патето майка му (патката
) и ми вика, "ма аз видях,че има още цветове, ай да ги вземете вие, или ако не кажете да ги пишем на някой друг
. Аз че не съм много умна- не съм, ма чак толкоз тъпа ли изглеждам, не моа да разбера
Ма Миото все такива ми ги натриса 
А те миналата година ми подариха парфюм, на мен пък ми става лошо от силни миризми 
Ама требваше да си кажа
По празниците не обичам ни патета, ни майките им, искам си само моята напаст.
ще проверя как са му звуците и ще пиша, щото аз не понасям шумни играчки. 
Моите наблюдения са, че повечето майки са като нас - всеки си гледа гарджето и то всъщност за толкоз ни стигат силиците.