Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 837
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мими, у наше село даже понатрупа. Желанието ми да излизам се поизпари, но се налага.
Любезна, екстра си го замислиа, почини си!  Hug
Слънчи, дано не е нищо сериозно, но аз този път им давах панадол, нищо, че Т беше ниска. Дадох го заради парацетамола.  Peace Тоя грип, дето върлува в момента е просто ужасен, вече втора седмица неще да ни пусне.  Mr. Green Тъкмо видя някакво подобрение и айде някой започва да буха цяла нощ.  Twisted Evil
Мяу, и на теб не ти е лесно, душко, с всичко сама да се справяш.  Hug
Може би трябва да превъзмогнеш себе си и да започнеш да му оставяш поне едно дете, защото така ще се товариш вечно само ти.  Hug

Аз също се чудех дали съм на прав път, особено когато ме спре някоя позната и ме пита дали съм болна, щото мъжа е бил сам с децата навън.  Rolling Eyes Laughing На прав път съм явно.  Laughing
Уф, колкото повече разглеждам тоя телефон, толкова по-тъпа се чувствам.  Blush
Максуел от няколко дни тренира, а от днес вече съвсем успешно пълзи както трябва, не се влачи.  Laughing Светна се и че може да се изправя по мебелите, но не се сеща как да се пуска плавно, та често има драми.  Laughing Не може да понася обувки.  Mr. Green

# 166
Ха добър ден Simple Smile

Много е яко навън, амааа изпуснахме днес разходрката, то не е спане, то не е чудо...

Ся много държа и аз да изкажа възмущение от НЕмиото Люнезнинско  Crossing Arms Ама как така бе, я го прати у нас да види кви се случват и то само с едно дете, аааа. И аз да се присъединя към очарованите от способностите ти да въртиш две хлапета и уюутен дом  Hug  Чудна прОграма си си заформила, ама що ще чакаш да минава Нова Година само не разбирам...пф, вдигай цирка и тръгвай ей ся  Thinking мхм

Ника, мнооого се кефя аз на такива подаръци  Crazy Със здраве да си го ползваш  Party

Стеф, аз малко се поизтърках, НОоооо снимките, И тези снимки са невероятни!

Понякога, много яко столче. И аз взех на Александра 0-18кг точно заради полегналото положение, но нашето е бебе комфорт, много удобно изглежда и е много подобно на вашето Simple Smile

Танче, мила честити ти племеник, да е много здрав и щастлив. Гледах снимките в бука - е мнооо коса туй дете, мнооого сладък  Heart Eyes И кво се получи с името  Flutter

Веси, аз също съм голяма паника с тея болести и поради тази причина бих се метнала до педи. Дано е само вирус, който да си отиде скоро  Hug

Юхуу, ама тези хора от де тия дълги уикенди...ей бая време си е, дано пък не е толкова трагично ся, м  Thinking

Пак се сетих за Любезна, амаааа, ааа не мой така  Crossing Arms пък за реването - и аз съм голяма ревла и си докарвам мигрена като Мяу, ама ако можех само да не го правя...не ми и олеква даже, май ми става и по-скапано...ай клати си ти краката тези дни, пък събирай цирка и на греяна ракия  Party

Отивам сега да попростирам и аз заклащам кълки  Crazy

П.П. Ей Ника, пък се сетих да те питам - махаш ли багажника на количката в тва време  Thinking

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 15:35 от Teddy*

# 167
...По мъжовия въпрос пак - ама как така ще си тръгвате? Аз от тук не мърдам, ако не иска да е семеен мъж с деца, да фаща той гората. Как ли па ще му оставя уреден дом, да си живее живота, па аз да се свирам у нашите!  Naughty
...

Ами като питаш и се чудиш Никич, аз пък да си кажа. Ние наш си дом нямаме (в момента се строи)....

Щях и да коментирам последните постове, но Ели се събуди и ме зове...

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 20:11 от балерина

# 168
  • София
Балеринке  Hug Hug Hug Hug Hug
Дано по-бързо стане готова вашата си къщичка. Голяма- малка - ваша ще си е и само ти и миОто ще си имате ключ от външната врата  Hug
То и аз това бих го затрила после, но май удобничко му идва на твоя свекър да му поемеш задълженията по отглеждането на възрастен родител  Confused
Още малко  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Па ха дано ти олекне  Hug

# 169
Здравейте, и от мен....  Simple Smile
За всички, които имат нужда едно голяяямо  Hug ....
Любезна, Балеринке, не се косете, оставете се по течението, я излезте малко да подишате въздух, и аз оня ден бях набрала на моята свекърва, че и си поревавам понякога, но като се замисля после - НЕ заслужава моите сълзи!  Naughty Такова нагло и темерутесто същество, не заслужава да си хабя нервите заради нея...  Close Ще й шетам, ще й сервирам цяла зима, ще яде и ще се топли на наш гръб, пък на пролет ... да си Фаща баира.... Twisted Evil И ако може въобще да не се връща.....  Mr. Green   Twisted Evil
Сега имаме друга драма в къщи...  Sad Мъж ми е трайно за цяла зима в къщи, демек безработен... В петък им направили събрание и им взели трудовите книжки да ги оформят като напуснали, и да ходят на борсата да се записват като безработни - цялата фирма...  Shocked Кой каза, че кризата е отминала?!?!?! 
Направо незнам как ще изкарваме с един и половина доход, че и от февруари моето майчинство ще стане твърдо 240 лв, и незнам...  #Crazy  Нали втората година е колкото минималната работна заплата за страната?   newsm78
Ами това е засега, че ще ходя за Преско, докато Ина спи! Нали си имам гледач в къщи сега... Mr. Green

# 170
Ехеееееееееее,аз докато си празнувам 8-ми декември,вие сте подкарали нова тема,че и доста сте изписали Crazy
Изкарахме си страхотно въпреки студа,бяхме в една вила близо до Троян,това беше един от най-купонджийските студентски празници Party
За съжаление дядо ми е с рак на дебелото черво,преди три години го преживя,след 2 тежки операции,стиснете палчета и тази да е успешна,за да се порадва още някоя годинка на правнуците си PraynigМного ми е мъчно,в Русе ще го оперират,миото прецени че ще е по-добре с малкия да ни прибере в Ботевград,а ми се щеше да съм там Cry
По-късно ще ви изчета и коментирам,че нямам сили от багажи,а и свекито до преди малко бяха тук,та сега ми разтоварват ушите и мозъкът от тях Crazy

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 16:28 от malvina82

# 171
  • София
Балеринка, Пина,  Hug Hug Hug
Съвсем скоро време ще настъпят по-добри времена за вас!  Hug Hug Hug

Веси, извинявай, че така подминах поста ти!  Hug Представям си какво ти е и как си се ошашкала! Дано бързо да се преборите с вируса!  Peace

Малвина, стискам!  fingerscrossed

# 172
БалеринкеHug Дано скоро стане новият ви дом и се преместите там  Hug
Малвина, дано е успешна операцията на дядо ви  Praynig
Пина, не кат напуснали, кат съкратени трябва,за да имат право на дълго и голямо обезщетение newsm78 Инак не знам на колко и какво имат право, но ако има нещо, ще е смешно newsm78
Ника, и ние сме така бе, какво е това чудо, един се подобри- друг се скапва, вече са фърлам, тамън е чисто и бяло навън  Thinking
Аз не плача заради този моя немиу, а просто ей тъй, оплаквам съдбата си  Mr. Green и ми олеква Rolling Eyes
Веси , чакаме да кажеш как сте  Rolling Eyes

# 173
  • София
Малвина стискам палци за дядо ти!
Веси, как е дребчо?
Пина, и аз знам, че в зависимост от стажа на мъжа ти осигуровките има на до 1 г право на обезщетение.
Любезна, и зарад съдбата си недей плачка.
Оф и Миото ще закъснее и трафопоста на Алианса гръмнАл, та получих предсрочно Софи, а и Калина е една крива заради сапола  ooooh!

# 174
  • София
Балеринке, голямо гуш и от мен! Като казах, че никъде не мърдам, нямах предвид да ми оставя дядо си обаче.  Mr. Green Абе не е лесно и у вас, надявам се скоро да ви достроят дома и щастлива да се пренесеш там.  Hug
Малвинче, дана всичко премине успешно при дядо ти.  Hug На моята кръстница дядо и е бил опериран от същото на 45г. и доживя до 90г.!
Пина, да, втората година е МРЗ, 240 лв. засега без изгледи да я увеличат скоро.  Hug

Тежки празници ни чакат, момичета! Много свекърви, много чудо... Mr. Green
Аз ще се отделя от колектива, оказа се, че на всички празници мъжо е на работа, та ще съм сама с децата.
Навън ми се видя много студено, 2 часа изкарахме, ма се смръзнах отвсекъде, за разлика от децата - големия се търкаля в снега на воля, а малки си спа като пич.

Теди, не свалям багажника, ама не щот ми е кеф да го пера често!  Laughing Просто така и не ми стана удобно да имам чанта на количката, затова цялата покъщина ми е в багажника.  Blush

# 175
Оф, ако не друго, то тук можем дружно да си ги плюем, миота, дядковци, баби ипрочие, всичко под ножа. Mr. Green Само ние сме си най-добре. Mr. Green

# 176
Ние днес си останахме вкъщи,на топличко до каминката Simple SmileЯд ме е,че не поръчах по рано чувала за количката,ще дойде чак към края на седмицата.
Пина на 240лв ще сме втората година.Мъжо докато има работа ще си гледам и аз малката,като видя зора и се връщам на работа.
Балеринка Hug хич не ти е лесно и на теб!В някои моменти ме е яд за парите дето 7 години пръскаме по квартири,но не се налага да търпя никого!Дано скоро сте във вашия си дом!
Малвинка стискам палци за дядо ти!
Ника на теб с Бо хич няма да ти е скучно HugЧестито хубаво пълзене на Макси!
Веси как сте?

# 177
  • София
Пина, щях да пиша за мъжо ти и доброволното напускане - щом напуска сам ще има право на борса само 4 месеца. Ако го бяха съкратили, месеците щяха да са доста повече, може и година даже. Вече според осигурителния доход се начислява обезщетението - минимума е 6 лв. на ден.
Вариант е, ако не си е подписал молбата за напускане да се заяде с тях, моя приятелка така направи, нищо не подписа, а натиска беше огромен. Не знам какво толкова го бОлеше работодателя и, ама накрая я съкрати както си му е реда и стоя на борсата 12 месеца, със сравнително високо обезщетение.

# 178
Боли ги гадовете (ако е така де, щото може и той грешно да се е изразил), щото на съкратен са длъжни да изплатят обезщетение май една РЗ ли е МРЗ ли е, а и нямат право да назначават после нов служител 6 месеца, никога няма да се оправи тая държава Tired мое ли посред зима да натириш глава на семейство, че и да го извъртиш така, че да си загуби обезщетението  Rolling Eyes

# 179
На предишната ми работа се опитаха и мен така да ме излъжат!Но май бяха забравили, че съм правист Mr. Green
Разликата в парите е огромна!
Бърка ги работодателите, защото при съкращение са длъжни да изплатят определен брой брутни заплати на съкратения служител, но това пак зависи по кой член се случва.
Аз на бившите ми работодатели (един от големите мобилни оператори) им сипах с големия черпак!(както се казва).Хем паричките си взех, хем ги набутах да платят една доста солидна глоба за това, че нарушават точките на трудовия договор!

Любезна, няма нищо да пиша за твоя случай, защото ти си знаеш най-добре как да му натриеш носа на мъжа ти! Hug от нас Wink

Мдаааааааааа наш Калоянчо по толкова хапва!Има дни, които аз не ям като него!Той на 6-месеца пиеше по 240/250 мляко, нормално е да си го увеличи.Интересното е , че каквото хапнне и след 2/3 часа вече е напълнил памперса.Много бърз метаболизъм има, дано и за напред остане така.Даже майка ми каза, че толкова стръвно дете до сега не е виждала.
А пък майките от нашата кухня вече му се смеят, защото той като ме види да излизам с купичките в ръце и започва да се дере жсе едно си го предил....и за това  той винаги обядва пред куФнята на една пейка Mr. Green
Както и да е,нека ни е жив и здрав само...

Интересно ми стана защо вие купувате буркани и капачки, а на нас ни дават храната в купички за еднократна употреба Thinking

Общи условия

Активация на акаунт