А за батерията и аз забравих да ти пиша ,че ми свърши работа инфото

Люс е прекрасна кукличка, а колко много прилича на Лъвю 
радвам се, че Преско е по-добре днес, дано скоро да започне пак да си папка 

На всичко отгоре педи ми каза да не му давам повече от 220г пюре,че само го изаквал,опитах се да я убедя,че всичката храна си е преработена,акито нормално,ама както и да е,знам че тя друго мнение не признава.Друго,коетто ми каза е да не давам банани,че ги обработвали с химикали и алергизирали,ама зимата освен ябълки и банани суров плод подходящ за 10-11месечно не се сещам 

Притеснено ми е,но поне дядо е по-свеж,а не отчаян като преди няколко дни 

) или пък на шивачка
и аз знам, че всички чувалчета имат прорези за коланите, моя също има и го овръзвам като салам, както казва Слънчи.
Нищо лошо не се е случило, просто се понатоварих повечко последните месеци. Даже мъжо не беше виновен, да не повярваш, просто така ми рукнаха сълзите както си обядвахме. 

Стиснати палци на дядо ти за утре! 

И аз мога да те посъветвам само едно - колкото по-бързо отидеш на зъбар, толкова по-добре. Иначе и аз така знам, че ако пиеш умерено количество Нурофен/Ибудолор/Ибупрофен, няма проблем с кърменето. Аз в момента като приритам от зъбобол пия Панадол, облекчава болката добре и се води безопасен за бебета. Лошото е, че ми слагат и упойки, а от днес имам и арсен в единия зъб, да го умъртвяват. Та и аз кърмя с огромно притеснение, но зъболекарят ми съвсем уверено и категорично каза, че нямало проблем да си поцоква малката, въпреки тея отрови, с които ме блъскат... Били в много малко количество, оставали предимно в моите тъкани и се елиминирали бързо с урината