Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 851
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде тук
Съни,за да не се притесняваш и аз мисля ,че е най добре да я заведеш да я видят,дано не сериозно  Hug
А за батерията и аз забравих да ти пиша ,че ми свърши работа инфото Peace

# 271
ДД
Влизам да се оплача на бързо и се връщам да чета(ако мога)..
От вчера ме боли зверси зъб и ме е голямо шубе да ида на Зъбар...
Пих СУлпадеин-не ми подеиства-освен да ми стане зле...
Педи-то на Алина каза че може да пия Нурофен,но да не кърмя...
Ще се помъча да не пия лекарства,но ако не издържа ще и дам НАН,но ми е толкова мъчно и гадно че трябва да не я кърмя че направ оми идее...а и тя толкова си е свикнала че не и ли дам цица-няма заспиване и има яко рев Sad
Уф наоплаквах се...  Tired

# 272
  • София
Мяучи, мерси за успокоението...за следобедните закуски е ад, пробвам, пробвам или направя попара или дам месно пюре... ама от тях грамове не се качват. Притеснявам се, че поема малко мляко, не знам докъде и стига кърмата, дано й стига де  Praynig Люс е прекрасна кукличка, а колко много прилича на Лъвю  Heart Eyes
Ради, отивай мацка, че като се забатачиш по-лошо става. Обади се и искай директно час за днес, доколкото знам около РУМ-а има няколко. А ми е странно това с нурофена, нурофен се дава на бебоци и не виждам причина да не можеш да кърмиш след него  Rolling Eyes
Съни, идеята с таксито не е толкова лоша - да се обадиш и да помолиш, дори и малко повече парички да му дадеш. Мен един пич ме качи за има няма 2 км, но адски бързах - помолих го, че са обрали баща ми и човека се съгласи (истина беше). Оставих му добър бакшиш, обаче. Дано да не е нищо сериозно, ако има резчица от одраскване нищо чудно да е това проблема.
Ники, недей душо да се терзаеш... Бо ще оздравее  Praynig
Мии  Hug радвам се, че Преско е по-добре днес, дано скоро да започне пак да си папка  Hug
Елфи, браво душата, това с цеденето и при теб и при Неви си е истинско геройство!   bouquet
Любезна, несладки следобедни закуски ми хрумват следните неща: филийка с лютеница и сирене, филийка с пастет, кисело мляко с хляб, банан + 1 чаша прясно мляко, йезуитски отговор - мляко със солени бисквитки, макаронки със сирене, кус кус със сирене, палачинки със сирене/кашкавал, тутманиче, мини пица с кашкавал, принцеса с кашкавал, принцеса с яйце и сирене, принцеса с кайма... мога и да продължа, но ако дадеш насоки ще е по-лесно  Hug

# 273
# 274
Здравейте,
да се отчета след консултацията 7600г(+150г) и 72,5см(+1см),защо ли си мислех,че този месец ще е качил повече ooooh!На всичко отгоре педи ми каза да не му давам повече от 220г пюре,че само го изаквал,опитах се да я убедя,че всичката храна си е преработена,акито нормално,ама както и да е,знам че тя друго мнение не признава.Друго,коетто ми каза е да не давам банани,че ги обработвали с химикали и алергизирали,ама зимата освен ябълки и банани суров плод подходящ за 10-11месечно не се сещам Thinking
Да се похваля,че вчерашното ни сдърпване с мъжо доведе до прекрасна сготвена от него вечеря и ядене и за днес bowuu
Благодаря ви за стиснатите палчета за дядо,утре най-вероятно ще му е операцията,днес татко купи някакъв съшивател за 1000лв,в нашата вет медицина не съм чувала за такова нещо,а може и да съм го подминала като видна посредствена студентка BlushПритеснено ми е,но поне дядо е по-свеж,а не отчаян като преди няколко дни Praynig
Ника,Неви мерси за отговорите не питанията ми Hug
Борис,Преско и Диманка бързо да се опревят Praynig
Ради не се измъчвай,най-добре отиди на зъболекар,важното е да се оправиш,а Алина ще си изпие нанчето и ще бъде добро детенце да спинка без цица Hug
При нас цицата вечер не е на почит,демонстративно се изправя и започва да си играе,но сутрин с кеф си поцоква няколко пъти,докога ли ще е така,усещам че доста ми намаля кърмата ooooh!
Любезна,много готин виц Joy
Елфи,браво за усилията,трудоемко си е,а и досадно,но като знаеш,че го правиш за детенцето си си залужава усилията  bouquet
За кашите при нас пък трябва да са по-гъсти иначе ги плюе.

# 275
Здравейте мацки Hug
Ние днес студ не студ изкарахме повече от три часа навън Simple Smile
Ходихме да взема чувалчето за количката,то хубаво,ама като сложа малката в него не мога да я вържа и ме е страх да не я изсипя някъде,Вашите чувалчета и те ли са така или напразно се оръсих?
Съни бързо да се оправя Диманка-сладуранка Praynig
Ники що така бе душа Hug
Малвинка Сияна си хапва по 220 гр пюре,не виждам проблем.Аз мисля скоро да и дам и киви,че наистина освен банан и ябълка друго разнообразие няма,а четох че киви може след 10-я месец.

# 276
  • offshore & overseas
Пухи, не знам за другите, но моето единствено чувалче на Graco, което бях купила преди 3 години за Калина (за да го ползвам на танка Маг Ингланд), и което безвъзвратно потъна в хаоса, имаше дупки за коланите на количката и аз ги промушвах, за да мога да връзвам Халюша (не че тя търпеше връзване). Друг е въпросът, че промушването ставаше трудно, защото чувалчето си беше за друга марка колички, но все пак ставаше...

Чувалчето, което ползвам сега, е само за крачетата, или поне аз не съм намерила друг начин да го слагам. Но то си е към количката, тъй че едва ли съм сбъркала много...

Днес занесохме бурканите и уж нямаше да се потрисам, обаче си се потресох без да искам, как Лъвю влезе гордо и надменно и как бурканите му бяха приети „на доверие“, как му беше обяснено всичко без да пита (а аз едвам вадех дума по дума с ченгел). Мамка му и лелки!!

Ники, що така, бре? Има ли причина, или просто изведнъж всичко ти дойде в повече? Погал-погал! Hug

# 277
Абе нашето чувалче има провези за коланите, нищо че е купувано отделно от количката, но е същата марка.

# 278
Ника, кви са тези сълзи от теб бре?! Недей така, че ще си развалиш реномето.  Grinning Hug

А аз този виц го знам и редовно го употребявам като мъжа ми каже че не можел да свърши нещо, което аз искам защото той имал да върши нещо си което той иска - с него, без него ..... Joy

# 279
Ами то и аз взех същата марка,за нашата количка,но прорези има само за горните колани,а за долната джаджа нъцки newsm78

# 280
Ника,то е нормално от време на време да си пореве човек,ама я по-бодро и весело Hug
Пухич,аз ако съм на твое място на бързо ще спретна едни отвори и ще ги мина на оверлог или на ръка(имаше един бод украсителен мисля че беше ще свърши работа,в училище го учихме Crazy) или пък на шивачка Mr. Green
Мяуче,това е поредното доказателство какви са тези лелки(направо да си кажем жените)!
Като се сетя че в университета са ме късали почти всички изпитващи жени(само на практични изпити),че свят ми се завива,а момчетата от компанията преди това са ме убеждавали колко лесно са минали при едикоя си Crazy

# 281
  • София
Ааа, Пухче, има нещо...  newsm78 и аз знам, че всички чувалчета имат прорези за коланите, моя също има и го овръзвам като салам, както казва Слънчи.  Laughing такива прорези принципно може да ти ги направи всеки, който има машина. Честито иначе, със здраве да си го ползва Сисето!

Уф, не ревах заради Борис /той ще оздравее, къде ще ходи/, ми заради всичко.  Hug Нищо лошо не се е случило, просто се понатоварих повечко последните месеци. Даже мъжо не беше виновен, да не повярваш, просто така ми рукнаха сълзите както си обядвахме.  Blush
Абе да взема да си направя тест ли, верно нещо хормонално ми изглежда.  newsm78 hahaha

Ах, Мяу, от де да знаем, че още първият път е трябвало да пращаме мъжовете!  Joy Joy
Малвинче, перфектен си е господина, то вече няма накъде да качват по много, нали се движат постоянно.  Hug Стиснати палци на дядо ти за утре!  Praynig
Любезна, много готин виц.  Joy
Мии, дано бързо го облекчи гърлото, че не си е работа това!  Hug
Елфи, адмирации за теб и за Нев за дългото цедене, с ръка на сърцето си казвам, че аз не мога да издържа такова нещо!   bouquet
Нев, и аз ги мажа с кремчето на бюбхен за студено време.  Hug
Днес мъжо ще се прибере към 8 и нямате идея какво облекчение ми носи тази мисъл /иначе си идва към 11/, че ще изкъпе поне едното дете и пак поне едното ще нахрани.  Flutter

За неделя кажете за час, де! На мен ми е удобно по всяко време, защото Максо е от лесните, спи където го посадиш като му дойде часа.
Дайте идея за нова анкета!  Hug

# 282
  • София
Radi, мила, много добре те разбирам, и на мен тези дни ми се наложи да търча по зъболекари и всяка нощ ме боли болният зъб. Така се получава, че Ели ме буди на всеки четен час за да се кърми, а зъбът на всеки нечетен час за да ме гърчи Sad И аз мога да те посъветвам само едно - колкото по-бързо отидеш на зъбар, толкова по-добре. Иначе и аз така знам, че ако пиеш умерено количество Нурофен/Ибудолор/Ибупрофен, няма проблем с кърменето. Аз в момента като приритам от зъбобол пия Панадол, облекчава болката добре и се води безопасен за бебета. Лошото е, че ми слагат и упойки, а от днес имам и арсен в единия зъб, да го умъртвяват. Та и аз кърмя с огромно притеснение, но зъболекарят ми съвсем уверено и категорично каза, че нямало проблем да си поцоква малката, въпреки тея отрови, с които ме блъскат...  Били в много малко количество, оставали предимно в моите тъкани и се елиминирали бързо с урината newsm78 Confused

# 283
  • offshore & overseas
И аз съм кърмила Калина с арсен (в зъба, да не си помислите друго), няма проблеми...

Ники, радвам се, че си се разведрила, няма да се даваш! Ти си нашата джелезна лейди!! Hug

Като нямам с кво да се похваля, ще ви споделя, че днес най-после ми цъфна орхидеята, не влагам никаква символика в това, съвсем буквално се разпука една пъпка, утре втора и така...

И от една салата на Кенар ни се падна късмет „пари“, само дето, както мъдро отбеляза лъв ми, не пише кога... Joy

# 284
Мяу да допълним късметчето на кенар : ...винаги когато ви трябват.

malvina82 дано всичко с дядо ти да мине добре. От все сърце ти го желая Hug Hug
Ника и аз си поревавам като ми прекипи, обикновено след като проблемите ми вече са решени, ама мойто мъж е козел и е толкова дебелокож че не забелязвам да му пука (поне не му личи) Hug

Общи условия

Активация на акаунт