Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 837
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Ина в момента пие Фенистил, заради хремата, за отбъбване на лигавицата, но май от Стеримара повече ефект има. Не съм забелязала промяна в акото! САпола стана жилав, и яко й къркори носа, ако не го изчистя. Използвате ли "смукачка" за сАполи? Тя не ми дава да й пипна носа, пък камо ли да ги "изсмуча" и действам със салфетки или направо на чешмата, голям зор е!
Всички сме болни в къщи! Направо ужас вече! Утре ще ги водя на контролен преглед! Да видим... Оглеждам се за някоя свинска глава да си сменя моята!  Crazy Crazy Crazy
Мацки, лудвам вече! Искам топло време, здрави деца, и голеееми разходки!!!  Confused Това стоене в къщи не е за мен......  Tired
Като се замисля, евала на тези, които са измислили телефона, Скайп, ФБ и ... форОма (естествено  Flutter ) Това са ми соц-контактите напоследък....

Лека нощ, и за пореден път се моля утре да има по- малко болни!  Hug

П.П. щях да пиша за репортажа за пюретата...
Купиха Хипп и Ганчев (май, така ми се видя по етикетите), изследваха ги, абе нищо кой знае какво, нали ви казах, малко като реклама повече излезе. Само за българската фабрика ми беше по интересно, да видя процеса. Наистина много чисто, и всичко е механизирано. Почти никъде нямаше хора, само накрая като са готови пакетирани на стекчета, ги складираха на палета. И скенера ми беше интересен! Даже са си направили експеримент-в едно бурканче умишлено сложиха стъкло- хвана го. Абе ако става въпрос за Ганчев, наистина е добре! На ниво са!  Simple Smile

# 526
Добър вечер!Попрочетох отгоре ,отгоре и много тъжно ми стана .Хайде стискам палци утре всички деца да са по-добре.Съни , в Ямбол чувах , че са открили много модерна клиника за сърдечни заболявания,може да се заинтересуваш,че е по близо до Бургас , и все се каня да ти кажа , че я схрусквам Диманка на снимката на аватара ти,щяхме да се кандидатираме с Васката ,ако Бо не ни беше изпреварил. Хайде, момичета, лека нощ ,дано започнем една спокойна предколедна седмица  и болестите да останат зад гърба ни.

# 527
ДУ!Отново първа,но поне наспала се ! Party
Да ви кажа имаше страхотен ефект преместването на креватчето,цяла нощ си спа спкойно ,стана само в 4 да хапне и веднага си легна пак.
Мии надява се да сте добре ? Hug
Ника как е Бо?
Наявам се всичики болни да са добре  Praynig

# 528
ДУ  Tired
Не сме спали с Мартински, моля се да са зъбки, изгонихме татко ни на работа и сега чакаме Ради да се излюпи  Simple Smile
Аз започвам антибиотик, много ме е страх да не разболея децата, тъй и тъй пих миналия месец  Thinking Боже, кво падение, пила съм два пъти през съзнателния си живот, веднъж преди 10 години заради възпалено средно ухо и миналата година заради синузита, а тази година пия втори път за неща които преди преборвах само с чай с мед и лимон и вит.Це  Rolling Eyes
Пина, представям си какво ти е Sad дано бързо да ви минава  Praynig
Слънчи, за конюнктивита какво даваш(капеш де Mr. Green) на бебка?
Ника, Мии, как са дребосите?

# 529
  • Бургас
Добро утро момичета !  Hug

Пожелавам ви една хубава седмица! Пожелавам всичките ни сладки дечица да са по-добре вече ,че в края на седмицата ще е първата им Коледа ....

Радост,благодаря ти за прекрасните думи !  Hug Hug Hug

Ника,Мии,пишете как са момците ?  Hug

# 530
  • София
ДУ!
Бо е температурен, снощи 38,2, тази сутрин 37,5. Мъжо в момента е с него при педката, вече са минали прегледа, казала е да продължаваме с лечението без да променяме нищо. Нормално му било състоянието за грипа, който върлува в момента. Фърлям се одма. Не яде грам, поне пие по някоя глътка вода.
Просто колкото и да ни викаше педката, че според нея това е много здраво дете и не сме видели що е болест, аз нали все се тръшках заради всеки сопол, е, ся видяхме що е истинска болест, ми не е хубаво.  Mr. Green
Дребния и той цяла нощ беше неспокоен....

Ще ви чета ей сега.  Hug Hug

# 531
  • София

Мий, Ника, останалите майки с болни дечица, много ми е мъчно за бебоците, направооо... Затова и хич не ми се пише напоследък. То какво и да пиша.  Tired Дано да се оправя бързо дечурлигата!  Hug Hug Hug

Съни, стискам палци за майчето ти!  Hug п.с. Ти си сервирала кафето ама и аз пък ще сложа, че имам нужда.  Mr. Green

Любезна, страшна мистерия с това вашето дърво.  Thinking Аз си викам вчера докъде стигна тоя народ, дърветата от двора ти да свият...  Crazy

Ние вече сме си сами, свекърите си тръгнаха. Всичко беше наред, дребните коментари не си ги слагах на сърцето, иначе Диди яко я изтормозиха от мачкане.  Crazy Малко се поохарчихме покрай гостуването ама така ще е... Същото ни чака и другата седмица когато ще идват нашите. Те родителите ни като идват на гости си е баш гости.  Mr. Green Другото тъпо е, че трябваше да купуваме подарък на Диди уж от името на свекърите, ама айде.

Днес дребната е будна от рано и е лееееко крива, ама нищо. Поне е здрава, а и сме на спокойствие двете, ще изкретаме!  Hug

# 532
Ника много прегръдки за теб и децата. И нашата Т беше така 2 дена я има 2 я няма тъкмо реша че е добре и айде пак.
Ние спахме но като стана и като го видях се  #Crazy, още по обринат е тръгваме към педито. Благодаря ви момичета Hug Hug Hug

# 533
Добро утро, момичета!

Благодаря за кафенцата. Ще ги изпия всичките.

Всички болни бебенца да оздравяват.  Praynig

Много мразя да купувам безсмислени подаръци на хора, които не са ми никак симпатични. Така не ми се излиза при -6 градуса.
Детето ми в много мрънкаво днес. Болят я зъби, а и дядо й я поразглези почивните дни и аз търпя негативите в момента.

Съквартиранта поставя под съмнение майчинските ми умения и е "персона нон грата" у дома тези дни.  Twisted Evil
Мама му му говори разни неща и той си мисли, че може да ги повтори пред мен и да му се размине.

П.П. Ника   Hug

# 534
  • Бургас
Мии,да пишеш как е минало.

Невинна
, а бе не мога да разбера тез съквартиранти защо все се съмняват...моя все грешките коментира (дори и да е една,минимална ,той баш това ще забележи). Няма да каже :"я,каква чудесна супичка си сготвила за детето " или "аа,Диманка какво вече пляска с ръчички като й пееш еди коя си песен" или "браво,кога успя изглади всичко?" ..... а той " Сменен ли е памперса?"  Ми смени го ти ....ама не,той бил бавен. Пф,просто понякога човек има нужда да му кажат ей така нещо дребно и да го зарадва.
Отплеснах се.Прощавайте.  Hug

Диманка се събуди в 7 ,заспа в 7 и 40 и още спи. Тъй като гледам това ще й е съня за цял ден мисля. Честито да ми е,.....  Mr. Green

Ставам да правя попара и да мия чинии ,че много се застоях.

Hug

# 535
ДУ !

Ника , Мии, Любезна , Пина, Неви    Hug !
Е.....и якият вирус , мен също ме тръшна вчера ! Прескачаме се у дома , 4 броя бацилни  Crossing Arms, не е живот това .....

След малко отиваме със Стас на преглед , дано не се  е влошило положението , ама много кашля , много сопол тече , и Т не се повлиява сякаш от нищо  Shocked .

После ще докладвам  Rolling Eyes !

Любезна , драмата с дървото много ме впечатли  ooooh! !  

Танче , страхотна ви е снежната фотосесия  Heart Eyes ! Как исках и аз да изкарам децата на Снега  Sad !

Благодаря ви за кафето дами , тва няколко чашки нЕма ме оправят ! Искам да напълня един леген и да си потопя главата в него  Confused.

# 536
  • София
Мии, кажи после какво каза педката.  Hug
Съни, дано няма нищо сериозно с майка ти!  Hug
Любезна, дано бързо ти се размине с АБ-то.
А иначе и аз не знам накъде върви света и как ще се лекуваме след някоя и друга годинка.  Rolling Eyes Това си говорихме с педката, че навремето на нас са ни изписвани АБ за по 3 дни и сме били пушки. После бактериите са ставали все по-резистентни, АБ за 5 дни, а сега ми каза, че по-малко от 7 дни няма смисъл почти, защото децата остават неизлекувани.  Rolling Eyes След 20 г. просто няма да има с какво да се лекуваме.  Rolling Eyes
Нашите са ни изгледали 3 деца, нямаха и все още нямат термометър, толкова здрави сме били.  Rolling Eyes
Аз Аб пих първо и последно докато бях бременна с Борис.
Пина, не ползвам помпа, че много и се ядосва Максо. Каквото изтече избърсвам колкото дава, останалото го преглъща като сложа виброцил преди да си легне.
Неви, да се стяга Дейка, никакво боледуване!   Praynig

# 537
Привет-мривет, момичета!
Аз се свестих малко от гадостта и цъфтя веднага за поздрав. Grinning
Болните да се оправят, останалите да се пазят, защото наистина грипът е много тежък. По принцип не боледувам, но този ми излезе през носа. Sad
Неви, браво на Дейка! И без болести! Peace
Никич, горкичък Бо! Да го нагушкаш! Hug
Любезна госпожо, твоето изчезнало дърво направо ми обра точките! hahaha
Хубав ден на всички!

# 538
Здравейте момичета!

Ей нещо отбора на болните много се увеличил. Няма да изреждам, че 100% ще пропусна някой...айде до Коледа да се сеферясат всички, че да може да попразнуваме как си трЕбе  Praynig  Hug

Александра отиде с баща си до педка, че...ми писна ми и на мен вече  Tired

Добре, че поне поръчката от АСДА е дошла, че след малко отивам да я взема и дано ми се пооправи настроението малко   Crazy

Айде да пия едно кайвенце, че да вървя за армаганите  Party

До после момичета  Hug

# 539
Добро да е утрото и деня след него, мацки!

Благодаря за кафетата, но и аз като Стар имам нужда от цял леген...

Коте, привет, зарязваш ни ти вече... как е Акулката? А звездата? Убаво, че ти си добре  Hug!

Ника, Мии, Стар, Пина
и всички останали с болни малчовци, силно гуш и ииии да се оправят, че нямам нерва да да го търпя тоз зор...
Не мога да обясня, ама никак, на НЕмиОто, че колкото и да няма нищо хубаво в болестите, толкова и нищо не можем да направим, че хич да не ги Фащаме... Не можете да си представите за що нервак, киселяк и психясал мъж иде реч... Целият свят му е крив, как все на него му се падало, как нямало и два дни спокойствие, как му иде да сА ФърлА и т.н. А мен ме не пита, дали ми е спокойно, дали ми е зор и т.н. Ма нищо, ще стискам зъби.
Деа е с още по-силна хрема, която се оцвети, кашля и ей сЯ пак ще я водя на преглед, при педката тоз път... Не ми дава да и бърша носа, запомпане дума да не става, а с капките не ме питайте как се оправям (като всички вас, верочтно  Hug)

Юхуу, викаш Диди е на кеф, че няма баби и дядовци наоколо  Mr. Green...

Сватя, пий го тоз антибиотик и хич да не ти пука, да треби бацилите... Явно нещо упорито се върти покрай вас и без тежката артилерия няма да мине... И верно, тая история с дървото е много интересна...

Съни, така са мъжете, дай им забележки да правят, но те от майчинство не разбират... Hug

Невинната, и ти пращай съквартиранта под бора на Мии, да го близне лекинко студа, па ако не слуша и кучето може да се включи  Mr. Green

уф, оставям ви, че трябва да се обличам, че и Деа да будя, че след 15 минути ще дойде НЕмиОто да ни кара на преглед.. Стискайте палци, всичко да е под контрол. И аз стискам палци за всички fingerscrossed .

Общи условия

Активация на акаунт