Всички сме болни в къщи! Направо ужас вече! Утре ще ги водя на контролен преглед! Да видим... Оглеждам се за някоя свинска глава да си сменя моята!

Мацки, лудвам вече! Искам топло време, здрави деца, и голеееми разходки!!!

Като се замисля, евала на тези, които са измислили телефона, Скайп, ФБ и ... форОма (естествено
) Това са ми соц-контактите напоследък....Лека нощ, и за пореден път се моля утре да има по- малко болни!

П.П. щях да пиша за репортажа за пюретата...
Купиха Хипп и Ганчев (май, така ми се видя по етикетите), изследваха ги, абе нищо кой знае какво, нали ви казах, малко като реклама повече излезе. Само за българската фабрика ми беше по интересно, да видя процеса. Наистина много чисто, и всичко е механизирано. Почти никъде нямаше хора, само накрая като са готови пакетирани на стекчета, ги складираха на палета. И скенера ми беше интересен! Даже са си направили експеримент-в едно бурканче умишлено сложиха стъкло- хвана го. Абе ако става въпрос за Ганчев, наистина е добре! На ниво са!

Боже, кво падение, пила съм два пъти през съзнателния си живот, веднъж преди 10 години заради възпалено средно ухо и миналата година заради синузита, а тази година пия втори път за неща които преди преборвах само с чай с мед и лимон и вит.Це
дано бързо да ви минава

, още по обринат е тръгваме към педито. Благодаря ви момичета
, не е живот това .....
!
! Как исках и аз да изкарам децата на Снега 

.